DSL.SK: Štát chce regulovať obsah na Internete ďalším zákonom, ministerstvo dezinformuje o dezinformáciách (+Poznámka Biblik: SUDCOVIA SÚ KNIEŽATÁ NÁRODA, AK SA ONI NEPOSTAVIA NA ODPOR, RÁTAJÚ SA MEDZI SPODINU)

20.04.2022 11:08

dsl.sk

"Štát pripravuje opäť ďalšiu legislatívu, ktorou chce regulovať obsah na Internete. Tentokrát chce Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie presadiť legislatívu, na základe ktorej by boli prevádzkovatelia elektronických služieb ako napríklad sociálnych sietí povinní rozhodovať o nezákonnosti obsahu na ich platformách a následne ho blokovať. " Viac tu: https://www.dsl.sk/article.php?article=26054

TOP KOMENT dsl.sk:
"Liberalizmus = fašizmus. Vždy to tak bolo, len to liberáli skrývali. Teraz sa už naplno prejavujú, pretože sa cítia pri sile. Nerdodržiavanie a porušovanie zákonov, zatváranie nepohodlných ľudí bez dôkazov, vraždenie nepohodlných v celách predbežného zadržania, buzerácia tých, ktorí nesúhlasia s diskrimináciou a segregáciou, otvorená cenzúra, schvaľovanie otvorene fašistických režimov a ich vojenská podpora...             Ste fašisti a ako fašisti aj skončíte, aj keď si myslíte akí ste skvelí, správni a morálni. Ste obyčajná protiľudská háveď. Jedným slovom: liberáli. Že ste fašisti sa pozná podľa skutkov, nie podľa rečí. Vaše skutky vás usvedčujú. A môžete tisíckrát tvrdiť, že vám ide o slobodu. Oklamať môžete len rovnako postihnutých ako ste vy sami."
 
Poznámka Biblik: najprv bude ilegálna fašistická vláda postavená pred súd aj s fľandrou, alebo žiadne daňové priznania, žiadne platenie daní, žiadne poplatky štátu! Nenásilný občiansky odpor aj organizované skupinové nenásilné a na úrovni akcie a aj každý jednotlivec nech bojuje ako môže a ako vie! Pre ozbrojené skupiny občanov je možnosť v tomto prípade použiť v boji proti fašistom aj zbrane - zvlášť vojaci a policajti by mali byť nepriateľmi všetkých predstaviteľov fašistického štátu i kolaborantov a vynucovačov opatrení. Sú to najmä vojaci a policajti, ktorí majú v prvomrade na starosti slobodu, poriadok a bezpečnosť na Slovensku a aj ich pasivita zrodila tento stav, ktorého ďalšia fáza je možno hladomor, možno koncentráky, možno nukleárna vojna, možno... kto vie?
Ale nerobiť proti týmto fašistom nič, to je zločin! To si prosím vás uvedomte, aj keď dostávate do hlavy program, že vy s tým aj tak nič nespravíte a možno aj preto nerobíte vôbec nič!
Každý občan by mal bojovať proti fašistickému štátu ako vie. Nakoľko vo fašistickom štáte bez rúška nemáte prístup ani do niektorých obchodov, či dokonca v tomto štáte nezarúškovaným je odmietaná zdravotná starostlivosť, je to zločin a fašizmus ako vyšitý! To je veľmi nebezpečný precedens, na aké zvrhlosti sú ľudia ochotní si ešte zvyknúť?
 
Homosexualizmus a náhubky sa tu stali NORMOU, Pane Bože! Čo bude ďalej? Čo si zaslúži jednotlivec, ľudia a národ, ktorí pristúpia na takéto v princípe amorálne nebezpečné zvrhlosti? Bezpečnosť a sloboda je napríklad jedlo, prístup k potravinám... Kto tu vyrába hladomor? A kto tu vyrobil "pandémiu" ak nie ustráchané davy ľudí, ktorí ak neveria v Pána Boha, pristúpia na všetko, lebo nemajú žiadne hranice? Doterajšiu "pandémiu" vyrobili ľudia svojim strachom, pretože ak by neverili vysloveným lžiam v oficiálnych médiách, nikto by nevedel, že nejaký vírus existuje, skrátka, nikto by si to ani nevšimol! Taký mediálny vírus! Pandémiu robí ustráchané zarúškované stádo, ktorému choroba bola nasadená cez testy a cez vakcíny a možno, i cez nakazené rúška, ktoré sami o sebe blokovaním prístupu kyslíka zvyšujú pravdepodobnosť ochorenia!
 
"TÍ, ČO SA VZDAJÚ ZÁKLADNEJ SLOBODY ZA TROCHU BEZPEČNOSTI SI NEZASLÚŽIA ANI SLOBODU ANI BEZPEČNOSŤ. Benjamin Franklin
https://www.biblik.sk/news/ti-co-sa-vzdaju-zakladnej-slobody-za-trochu-bezpecnosti-si-nezasluzia-ani-slobodu-ani-bezpecnost/
(pozn. red.: Benjamin Franklin to vystihol úplne presne! Ako človek, ktorý má ducha Božieho si vedel predstaviť, čo čaká tých, ktorí obetujú základné ľudské práva kôli bezpečnosti - čaká ich fašizmus, sucho alebo ďalšia Potopa sveta, možno hladomor, vojna... To sú len zákonité následky hrubej bezbožnosti, kde život je úplne všetkým a pre spodinu a bezbožníkov nie je nič, žiadna vyššia hodnota, za čo by boli ochotní položiť život. Bezbožníci a spodina nemajú žiadne hranice, bývajú im preto násilne vytýčené tyranmi, ktorých si sami stvorili/zvolili! Mnohí ani nechápu, že rúško zďaleka nie je iba rúško, je to vlastne niečo ako vlajka - symbol fašistov a satanistov, a mnohí ľudia neváhajú na seba dať tieto symboly, ktoré dali legitimitu a energiu fašistom na ďalšie zločiny - pozrite sa, kto stvoril/zvolil túto vládu? Môže byť ináč s takýmito ľuďmi? Alebo sme v záverečnom dejstve jednej etapy ľudstva, kde už viac nebudú žiť pospolu červy a vtáci?)
 
Ak nejakí právnici, prokurátori alebo sudcovia s týmto stavom, kde sa ľudia začali deliť na rúškovaných a nerúškovaných, na očkovaných a neočkovaných, ak s tým kniežatá národa nič nerobia, potom sú to špinaví kolaboranti a nezaslúžia si žiadnu úctu! V tomto prípade, ticho znamená súhlas! Sudcovia a prokurátori by mali byť ako kniežatá národa a nie stiahnuť chvost a dávať si handry na xicht! Mali by proti fašizmu bojovať všetkými prostriedkami, aj odborne (čo vďaka Pánu Bohu mnohí robia) aj osobne a to už robí máloktorý z nich, pretože majú rôzne strachy, buď z choroby alebo iné. Súčasná situácia je zároveň aj ideálna príležitosť pre tých, ktorých sa chcú zbaviť všetkých strachov. Spomínam si na citát syna miliardára Dextera Yagera: "Ak strach klope na dvere a ty mu otvoríš, zistíš, že tam nikto nie je!" Steve Yager
 
-   -   -
 
Aktívny nenásilný odpor, ktorý môžem prejaviť ako občan sú trestné oznámenia, maily a takisto odmietnuť zaplatiť čo i len cent tomuto fašistickému štátu! TOTÁLNY BOJKOT AK BUDE ŠTÁT NIEČO OD OBČANA VYŽADOVAŤ! Dôvodne, na úrovni hoci aj písomne (dať si pozor čo napíšete) BYŤ AKTÍVNY A VYTRVALE ODMIETAŤ POSLUŠNOSŤ! Pretože štát má aj povinnosti voči občanom a fašizmus neospravedlňuje žiadna, ani skutočná pandémia! Zločinecký fašistický štát, ktorého predstaviteľmi sú vláda a fľandra si proste dovolili príliš, vy vašim strachom ste im dali voľné ruky a váš strach je ten skutočný vírus. Takže, nakazili ste sa sami! Ešte máte možnosť prosiť si pravého lekára!
"A Ježiš počujúc to povedal (im): Zdraví nepotrebujú lekára, ale nemocní. Lež iďte a naučte sa, čo je to: Milosrdenstvo chcem a nie obeť. Lebo neprišiel som volať spravedlivých, ale hriešnych ku pokániu." Matúš 9:12-13
(pozn. red.: slovo "pokánie" je vo väčšine slovenských prekladov Biblie vynechané, preto za pravý preklad Biblie považujeme iba preklad prof. Roháčka. U nás na Biblik.sk preto nájdete iba Roháčkov preklad:
 

 

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU