EXISTUJE OBJEKTÍVNA REALITA? (4x DOPLNENÉ + ODPOVEĎ ÁNO/NIE PROSTREDNÍCTVOM SVALOVÉHO TESTU + STUPNICA VEDOMIA, doplnené odkazy)

25.11.2022 17:24

EXISTUJE OBJEKTÍVNA REALITA? (DOPLNENÉ + ODPOVEĎ ÁNO/NIE PROSTREDNÍCTVOM SVALOVÉHO TESTU + STUPNICA VEDOMIA, doplnené odkazy)

-    -    -

"Viem, že nič neviem!" Sokrates

 (zrejme kôli verejnému hlásaniu pravdy vtedajšími "vedcami" resp. "vedúcimi" odsúdený na smrť)

-    -    -

Stretnú sa dvaja priatelia a ten jeden druhému hovorí:

"Počul si, že tabak neškodí a nespôsobuje rakovinu?"
a ten druhý hovorí: "Čo Ti šibe? Je jasne dokázané..."
Vlastne, napriek tomu, že sa ten druhý považoval za duchovného, skoro sa zložil, keď niekto nabúraval to, čo pokladal za istotu, v jeho prípade to bola "istota, že tabak škodí" - predsa toľkokrát čítal varovania ministra zdravotníctva na dedovej škatuľke od cigariet, ktorý zomrel na rakovinu! Akurát, že medzi dedovou rakovinou a fajčením nemusela byť žiadna súvislosť, to už málohokoho napadne! Kvalitný tabak sám o sebe rakovinu zrejme nespôsobuje. Ale rôzne genetické modifikácie a chemikálie pri jeho spracovaní už áno (okrem toho, v cigaretách i cigárkach (lacné cigary i brazílke viržinky) je papier alebo HTL (homologizovaný tabakový list) a tam môže byť všeličo! Je rozdiel spracovaný tabak  cigareta + cigaretový papier + lepidlo papiera + zahrievanie filtra pri fajčení (možné uvoľňovanie chemikálí) vs. kvalitný čistý bio tabak (kvalitné cigary) Ako lepidlo v cigarách by sa mal používať rastlinný pektín - čo ktorý pektín, resp. lepidlo urobí pri zahrievaní, kto vie, či to škodí alebo neškodí... Určite, aj závislosť na cigarách je strašná a oberá aj o peniaze aj o čas! Napriek tomu, že cigary sa nešlukujú, časté vydymovanie úst a hrdla rozhodne asi tiež nebude zdravé! Určite, prirodzené to nie je!
A cigarety? Určite nie je normálne vdychovať do pľúc dym, zdravé to asi nebude! Ale či to spôsobí len choroby pľúc alebo aj rakovinu, ktovie... Nápisy na škatuľkách od cigariet a cigár, čo všetko fajčenie spôsobuje môžu byť vyslovené dezinformácie!
-   -   -
Naposledy sa skoro zložil vegán, ktorý obhajoval vegetariánstvo a od jedného človeka, ktorý sa tiež dosť zaoberá výživou sa dozvedel, že vegetariánstvo môže niektorým ľuďom aj veľmi škodiť, pretože všetci jeho kamaráti, ktorí praktizujú vegetariánstvo alebo vegánstvo dlhodobo (10, 20,  30 rokov a viac) sú bledí, chudí a chorí! Na pohľad vyzerajú nenormálne chudí a chorí. Iba jeden bol tučný a tiež bledý, našedlý, zdravie rozhodne nevyžaroval! Aj spolužiačku mal vegetariánku, tiež mala akoby šedú pleť. To sú jeho skúsenosti s vegetariánmi, vegetarián pre neho znamená chudý, bledý, nezdravo vyzerajúci, našedlý! Ale druhý človek má skúsenoti presne opačné, tvrdí, že má okolo seba samých zdravých kamarátov vegánov... A podobne tvrdia rôzne sekty, ktoré vegetariánstvo propagujú... Lekárka, ktorá sa zaoberá vyšetrovaním pacientov povedala: "Za svoju prax som nestretla jediného zdravého vegetariána!" (Dr. Natasha Campbell-McBride, kniha Syndróm Trávenia a Psychológie) Tak teda je  vegetariánstvo  alebo vegánstvo zdravé? Určite, podobne, ako pri otázke "Škodí tabak alebo neškodí?" je to nesprávne položená otázka. Tam, kde ľudia jedia mäso zo supermarketov a o výživu sa vôbec nezaujímajú, u vegána alebo vegetariána, ktorý sa o výživu zaujíma môžu byť na nejaký čas lepšie výsledky. Existujú však názory, že našom klimatickom pásme môže byť vegetariánstvo bez aktívnej duchovnej praxe hazard so zdravím. Každý si môže sám odpovedať na otázku, či je vegetariánstvo alebo vegánstvo pre človeka prirodzené. Určite, pri vegetariánstve, resp. pri pokusoch prechodu na inú stravu by kôli možným rizikám nemali rozhodovať len sebecké motívy! Ochrana zvierat a života neobstojí, lebo jedenie mäsa život tiež podporuje - zvieratá sa v chovoch chovajú a množia, v chove žijú aspoň nejaký život, ináč by väčšina tých zvierat zrejme nežila žiadny život! Článok Biblik.sk o vegetariánstve:
-   -   -
Ľudia väčšinou žijú vo svojej informačnej bubline. Od svojho okolia dostávajú obvykle informácie len také, aké sa im zdajú vhodné, pretože ťažko sa budú dlhšie kamarátiť dvaja s úplne inými názormi. V sektách a cirkvách je to jasné, tam majú takmer všetci len "správny" názor. Dokonca, je možné, že aj google na základe vašich predchádzajúcich vyhľadávaní môže po čase uprednostniť také výsledky, aké považuje(te) za žiadúce! (resp. aké umelá inteligencia určí pre vás za správne na základe vašej digitálnej stopy, klikov, atď.) Tažke každý kto sa chce utvrdzovať vo svojej pravde, nájde si dôkazy. Niektorí očkovaní lekári ale aj mnohí ďalší zástancovia očkovania, ktorí okamžite po jednej vakcíne ochoreli, dali si aj druhú aj tretiu a po tretej dávke niektorí ešte možno aj na smrteľnej posteli odriekavali mantru "Očkovanie je najlepšia prevencia..." Čo je z pohľadu umierajúceho vlastne tiež pravda, pretože on istotne už viacej neochorie! :-) Najlepší prostriedok proti lupinám je predsa jednoznačne gilotína! :-) Zbavuje človeka lupín dokonale a navždy! :)))
Tak čo, existuje objektívna pravda? Napríklad Vladimír Federman (pravidlazivota.cz) hovorí o Merkabe...
-   -   -
Veriaci hovoria, že objektívna pravda existuje. Pravda JE! Ale nedá sa uvidieť z pohľadu ega! To by ego muselo mať záujem Pravdu vidieť a na to potrebuje Boha. To už chce riadnu dávku pokory aj odvahy. Lebo väčšina naučených názorov a to nielen v medicíne ale aj vo vede, technike a fyzike môžu byť totálne falošné. Vedci a objavitelia nových vecí sami povedali, že v knihách sú dezinformácie a podľa súčasných vedeckých kníh by svoje stroje nepostavili (napr. Pavol Torök pri objave svojho asymetrického ventilátora v rozhovore uviedol, že v učebniciach je uvedený presný opak! Konštanta býva v dnešných učebniciach uvedená ako premenná, a premenná býva v dnešných učebniciach konštanta (!)
-      -     -
Hovorí sa, že každá kniha je dezinformácia a do určitej miery je to vlastne takmer aj vždy pravda! Pretože každá kniha je skreslená určitými naučenými omylmi autora, resp. dnes a posledné desaťročia, keď už knihy nie sú iba pre úzku skupinu ľudí dokonca aj cielenou propagandou! A Ten, Kto sa osvietený narodil - Pán Ježiš Kristus údajne nič nenapísal! To je tiež ťažko uveriteľné, však? Mohli by sme to nejako zistiť?
Dr. David Hawkins popisuje snáď v každej zo svojich kníh svalový test. Svalový test je metóda, ktorú opisuje pôvodne Dr. John Diamond a niektorí ľudia vraj pomocou tejto metódy môžu rozlíšiť pravdu od klamstva! To je výborné, akurát, niektorých ani nenapadne niektoré veľmi podstatné otázky sa pýtať! Ako sa zdá nenapadlo to ani osvieteného Dr. Davida Hawkinsa v súvislosti s 9/11, čo je veľmi zaujímavé! Ako sa zdá, ani nepochybne osvietený Dr. David Hawkins nevidel slona v obývačke, alebo áno? Rád by som sa Dr. Davida Hawkinsa opýtal, či veril tomu hoaxu o teroristoch z 11. Septembra, ktorí s vreckovými nožíkmi uniesli dve lietadlá, s ktorými zhodili tri mrakodrapy, a ktorí oklamali všetky tajné služby, robili s lietadlom nepredvediteľné manévre, čo vysvetľovali aj piloti, že pravdepodobne išlo o diaľkovo navádzané lietadlá, určite nie o lietadlá civilných aerolínií, čomu nezodpovedá ani farba druhého lietadla! "Big grey plane!" / "Veľké šedé lietadlo!" Výpovede očitých svedkov i bežná videodokumentácia - youtube napríklad z nárazu druhého lietadla jasne dokazuje šedé vojenské lietadlo! Páchatelia sa ani príliš nenamáhali o nejaké krytie lietadiel či výbuchov! "They don't take care about us!" / "Oni kašlú na nás!", spieval Michael Jackson vo svojej známej pesničke.
Možno, ani Dr. David Hawkins netušil, že mrakodrap sa po náraze lietadla nezrúti! V každom prípade, Hawkinsova  stupnica vedomia  môže byť jeden z jeho najväčších objavov, alebo jeden z jeho najväčších omylov. Svalový test je prakticky s istotou pravda, ale ak by aj Hawkinsova stupnica vedomia odzrkadľovala niečo objektívne, dalo by sa podľa nej určiť prakticky všetko! Nielen osud človeka, ale aj maximálna dávka vitamínov alebo jedov, ktorá prospieva či ublíži, alebo ktorú je človek schopný zniesť! (Príklad: ľudia s úrovňou vedomia menej ako 200 budú po tomto očkovaní zomierať, ľudia s vyššou úrovňou ako 200 budú chorí, ľudia s úrovňou 250 nebudú mať ani nádchu) Vlastne, ak by bola Hawkinsova stupnica vedomia aj niečo iné ako jeho subjektívna tabuľka, podľa nej by sa dal svalový test takýmto spôsobom použiť zároveň i na dosť presné predpovede budúcnosti!
 
"Aký je váš názor na reinkarnáciu?
- Nemám žiadny názor, oslobodil som sa od všetkých názorov!" Buddha
 

Biblik.sk

POD TOUTO VLAJKOU BOJUJEME PROTI SATANISTOM A FAŠISTOM, POD ČERVENOU VLAJKOU BOJUJEME ZA SLOBODU A ZA NOVÝ, HARMONICKÝ ŽIVOT V NORMÁLNOM SVETE
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás o podporu / Please support:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU