EXTRÉMNE CHEMTRAILS 6.2.2024 / EXTREME CHEMTRAILS TRENCIN SLOVAKIA 6.2.2024 (Ľudské práva pre neozbrojený národ v skratke: Práva sliepok oproti chlapom s nožmi!

06.02.2024 18:38

Všímali ste si dnes oblohu? Nad Trenčínom sa bežne používa ako sa zdá iba jeden letový koridor, ale v dňoch týchto akcií sa lieta krížom-krážom po celom nebi! Je to podobné, akoby autá začali jazdiť v oboch smeroch, po chodníkoch cez parky... Nikomu to nie je divné? 

Pozreli ste sa niekedy vonku na stromy a na trávu? Za jasného Slnka je pokrytá syntetickými vláknami, ktoré satanistickí zločinci z lietadiel prášia do ovzdušia! 

Váš hlas by malo byť počuť, opýtajte sa Ministerstva životného prostredia, či trvajú na týchto hoaxoch, a ak áno, odmietnite ich sponzorovať, odmietnite všetky platby štátu, odmietnite daňové priznania, zhromaždujte sa, zabezpečte si zbrane na svoju obranu a ak Polícia ani nikto nekoná, začnite konať sami! 

Ľudia sa musia pripraviť na zabezpečenie vlastnej obrany (zbrane sú základom bezpečnosti) a ochrániť plodiny a pôdu od jedov chemtrails (napríklad skleníky) 

Rôznymi prostriedkami najmä chemtrails a elektromagnetickými zbraňami - HAARP, mobilné antény, Wi-Fi, 5G sa postupne vyvražduje ľudstvo a znižuje počet ľudí. Mobilné antény nesmú byť v blízkosti človeka a vody, ťažko môže niekto očakávať zdravie ak žije v blízkosti silných radarov, to by ľudia mali pochopiť a vyčistiť a zabezpečiť si životný priestor a blízke okolie bez EM radiácie. Dnešný smartfón (smart-angl. vysl. ako smrt) je takisto výkonný radar, podľa názoru mnohých lekárov, nosenie mobilu je absolútne nezlučiteľné so zdravím, problémom sú aj nízke dávky v tesnej blízkosti z klasických mobilov, smartfóny sú násobky!

Šance na prežitie môžu zvýšiť čo najviac sebestačné a plne vyzbrojené komunity, schopné zasiahnuť v prípade svojvôle Polície, slniečkárskych prokurátorov a ďalšej zločineckej bandy, od ktorej sa štát pomaly ale isto očisťuje. Ľudia sa však nemôžu spoliehať, že nenastane ďalší covidizmus a ďalší teror, treba sa vyzbrojiť! V prípade silnej napríklad moslimskej plne vyzbrojenej komunity by neboli možné rôzne násilnosti, pretože by bola protiváha síl - takto keď má zbrane iba jedna strana, robia si čo chcú a vám povedia, že však vy máte právo! Právo máte takmer na všetko, bez moci však môžete vždy veľké HOVNO! Ľudské práva pre neozbrojený národ v skratke: Práva sliepok oproti chlapom s nožmi! 

Výsledkom nečinnosti štátnych inštitúcií (nielen vo veci chemtrails) čoskoro vznikne štát v štáte, napríklad v západnej Európe vidíme moslimské komunity, ktoré držia pevne spolu, a ak nejaký úradník nechá prebiehať vyvražďovanie ľudí, takíto úradníci budú odstránení! Národy bez viery v Stvoriteľa končia a vymierajú, nemajú nič, čo by ich skutočne spájalo! Ateista alebo vlažní veriaci nebude riskovať život ak necíti priamu hrozbu, žiadne strategické uvažovanie pre Stvoriteľa, za národ, za brata! Takéto porušené národy sú postupne nahrádzané veriacimi komunitami, národy dnes platia úradníkov, ktorí pomáhajú spoluorganizovať ich záhubu!

Samozrejme, to že existujú takíto úradníci, v tom je ignorantsvo ľudí, ktorí mnohí vedia, čo sa tu deje a nerobia nič - iba pozerajú ako dobytok na tú oblohu a pomaly sa dusia! Ak by ste chceli, vždy môžete robiť aspoň niečo, ale teda nechávať to tak - musíte byť ako opití, väčšina z vás jediné čo dokáže je mať pred očami obrazovku, už ani nič iné nevedia! 

Toto už nie sú ľudia, čo majú tieto kreatúry s ľuďmi ešte spoločné? Veď predsa človek sa zaujímal o dianie okolo seba, títo majú úplne iný svet, oni už dávno nevedia, čo sa deje okolo, stratili niť, väčšina  z nich sú zhypnotizovaní chudáci, totálne zotročení a v podstate ako opití, oni majú vlastný svet a pokým majú svoje smart debilizátory, ťažko môžete od nich čakať vytriezvenie, toto nie sú normálni triezvi ľudia, oni len pobehujú sem a tam a majú pocit, že niečo skutočne robia, ale to všetko je len hra na pozornosť vo virtuálnom svete, a ak je vám známy vplyv mobilov na EEG, títo sm(a)rt-ľudia ani v poriadku nemôžu byť:

 
 
-         -
 
Na snímke: Rozprášená umelá oblačnosť z lietadiel, nemá s prirodzenými oblakmi nič spoločné, spád ľudia dýchajú. Silno nedoporučujeme vychádzať von skoro ráno aspoň do čiastočného rozplynutia hmly a takisto nevychádzať po západe Slnka, kedy obvykle sadá hmla a samozrejem nevychádzať, ak to padá na zem daždi! (pred dažďom si dávajú na rozprašovaní chemtrails zvlášť záležať, chcú otráviť Zem, vodu a pôdu a zrejme získať kontrolu nad plodinami, kedy proti chemikáliám špeciálne vyšľachtené GMO plodiny budú rásť, ale semená je možné kupovať už len od nich, to je ich sen) Vzduch cez deň tiež nie je v poriadku, je pravdepodobné, že satanistickí zločinci si tieto jedy filtrujú z krvi. Biblik.sk navrhol 7 opatrení na ochranu ľudí, ale biblické príslovie hovorí: 
Takéto ovzdušie môže poškodiť dýchacie cesty, ináč povedané, tento opar je jedovatý, zabíja ľudí, stromy a kontaminuje vodu - výsledok 20 rokov ignoranstva ľudí i vlád je, že ľudia zomierajú a dusia sa, postupne ľuďom zlyhávajú obličky a vnútorné orgány, vysychajú stromy, pôda a voda je kontaminovaná - žiadny úrad nič nevidí? Zrejme je to tak, že to na úradoch vedia všetci, ale nikto nechce vyjsť prvý, veď to poznáte! 

Chemtrails Trencin 6.2.2024 @ 11:07

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 



 




 



 

 

Krásna hudba je aj v tomto článku / more beautiful classic here:
ZOMRELA JEDNA Z NAJLEPŠÍCH SPEVÁČIEK NA SVETE PATRÍCIA JANEČKOVÁ / PATRICIA JANECKOVA ONE OF THE BEST OPERA SINGER PASSES (SK, ENG) (+LIEČBA RAKOVINY DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE /+CANCER TREATMENT IMPORTANT INFO (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zomrela-jedna-z-najlepsich-spevaciek-na-svete-patricia-janeckova-patricia-janeckova-one-of-the-best-opera-singer-passes/


Viac tu: https://www.biblik.sk/products/a432-hz-klasika/