IDIOKRACIA: TLAČOVÁ BESEDA TA3 O OČKOVANÍ DETÍ OD 5 ROKOV (AKTUALIZÁCIA: PREHĽAD OČK. LÁTOK A ICH ZLOŽENIE + ZLOŽENIE mRNA od ZNÁMEHO VÝROBCU)

10.01.2022 10:22

“Poškodenie spôsobené vakcínami je obrovské... Je vačšie ako poškodenie azbestom, väčšie než poškodenie tabakom, väčšie než čokoľvek, čo ste kedy videli!“ Mark Blaxill, MBA, SafeMinds, www.safeminds.org
*“Keby ste zmiešali ortuť, fosfát hlinitý, sulfát amonný a formaldehyd s vírusmi, dali to do injekčnej striekačky a pichli do vašeho dieťaťa, tak vás pošlú do väzenia. Prečo je to teda legálne pre doktorov? A prečo im to dovoľujeme?“ prof. Boyd Haley, univerzita Kentucky" Zdroj:
!!!ČÍTAJ_PaniDoktorka_OČKOVANIE!!! (2)latest.doc

-      -      -

Na Slovensku sa odohráva kolosálny zločin očkovania detí. Myslíme tým aj bežné detské vakcíny, ktorými sa deťom narušuje imunitný systém a vpravuje sa im do tela choroba. (Dôkazy tutu a tu). Očkovanie je špinavá, zvrhlá satanská praktika od počiatku, predovšetkým určená na to, aby elity získali náskok nad spodinou a ľahšie tak presadzovali svoje ciele. Dnes môžeme hovoriť o očkovaní ako o myšlienkovej kontrole a pozmeňovaní určitých častí mozgu presne na mieru. Citát B. Russella hovorí v krátkosti o tomto veľmi veľa (angl. tu, slovensky tu)

Idiokracia - t.j. úplná absencia určitého typu myslenia je predovšetkým spôsobená vakcínami, ináč by nebolo možné s ľuďmi takto manipulovať, ani vôbec hrať nejakú hru na pandémiu, pretože žiadna hygienická stanica tu nevyhlásila ani epidémiu! Existencia nejakého Covid-19 je založená na viere a na divadle, že keď predsa toľko politikov a lekárov chodí oblečených ako debili v náhubkoch, tak asi na tom niečo musí byť pravda... To si myslí zrejme priemerný ovčan: "predsa veď by neboli schopní takto klamať... To by sa predsa neutajilo, také mega-klamstvo!" Jediným "dôkazom" existencie akéhosi "nového vírusu" je akýsi pochybný test, za ktorým na Slovensku stojí cigáň (!) údajný vedec Pavol Čekan! Mohli by byť testy cigánstvom? Mohli by byť práve aj testy zdrojom otravy, t.j. nákazy? Samozrejme, jednoznačne aj sú, viac tu a tu.

 

Očkovaním sa pozmeňuje genetický kód ľudstva, nakoľko všetky vakcíny sú určitým spôsobom GMO. Podľa informácií, ktoré sme momentálne dohľadali a ako sme pochopili slová Tomáša Szalaya z doluuvedenej besedy, deti dostávajú vo vakcínach proti tzv. Covidu to isté svinstvo čo dospelí, iba s väčším pomerom riedenia. Na Slovensku sa odohráva hazard so zdravím i so životom detí, v podstate rodičia, ktorí privedú svoje dieťa na akékoľvek očkovanie páchajú trestný čin! A tiež pácha trestný čin aj lekár alebo pracovník, ktorý podáva vakcínu.* (pozr. úvodný cit. na začiatku článku) Pretože následky nikto netuší, v prípade týchto vakcín už vôbec nie (ale ani v prípade ostatných) a argumenty "dieťa neočkované ochorelo" sú plne vyvážené zmrzačením miliónov detí následkom vakcín!

Náš výskum o očkovaní tu:

 
Tlačová beseda TA3:
 
TIP NA FILM, resp. dnes už dokument IDIOKRACIA:
 
AKTUALIZÁCIA:
ZLOženie mRNA vakcíny od známeho výrobcu:
ZLOženie bežných detských vakcín podávaných deťom:
 
MUDr. JÁN LAKOTA: TÍ ĽUDIA, KTORÍ SA VAKCINOVALI SA STÁVAJÚ IMUNODEFICIENTNÝMI, INÝMI SLOVAMI ZAČÍNAJÚ PRIPOMÍNAŤ PACIENTOV, KTORÍ SÚ HIV POZITÍVNI:
 
________________________________________________________________________________
Podporujte šírenie dôležitých informácií na biblik.sk/clanky
ináč budeme nútení výrobu článkov prerušiť alebo ukončiť, ďakujeme!
č. nášho účtu:
SK8583300000002101425963
Ď A K U J E M E !
Biblik.sk