IVETA MICHALÍKOVÁ: ČAKÁ NÁS NAJZLOMOVEJŠÍ ZÁPAS V HISTÓRII (+Poznámka Biblik, doplnené)

12.05.2021 08:20

"Netreba mať ani krištáľovú guľu na to, aby sme vedeli, čo nás čaká na jeseň. V auguste začnú médiá trúsiť alarmujúce správy o rastúcom počte nových mutácií covidu, ukazovať zinscenované scény úmrtí z vybraného kúta sveta, kým opäť nevyhlásia tvrdé stanné právo." https://zemavek.sk/caka-nas-najzlomovejsi-zapas-v-historii/

Poznámka Biblik: ak sa ľudia budú zúčastňovať testovania a očkovania, počet úmrtí tentokrát na rozdiel od doterajších klamstiev médií by mohol mať reálny základ. "Pandémia" tu bude dovtedy, dokým ľudia budú veriť médiám. Tak ako 9/11 nemali teroristi prakticky žiadny reálny základ ale vlády začali pod zámienkou "boja proti terorizmu" jednať ako teroristi, tak do dnešného dňa neexistuje žiadny Covid-19, to iba vlády a médiá vyrábajú "vírus" a robia chaos a ich opatrenia vedú k skutočným chorobám čo má za následok aj skutočné úmrtia.

Existovali pred 9/11 skutoční teroristi? Nepochybne, ale vlády mali nepomerne väčší rozpočet na rozviedku a neexistoval žiaden dôvod, aby celý svet mal nariadený zákaz vychádzania a tiež nikoho nenútili dať sa očkovať špeciálne vyvinutou očkovacou látkou proti teroristickému útoku... Ako rozviedky vlád vedeli celkom dobre urobiť poriadok so skutočnými teroristami, tak aj dnes lekári vedia celkom dobre liečiť vírusový zápal pľúc, ktorý sme tu mali dávno pred podvodom s Covidom. Samozrejme, vplyv na choroby najmä resp. systému má rozprašovanie chemtrails a možno sa rozprašujú aj choroboplodné zárodky, vlákna chemtrails sa na to ideálne hodia. Ďalej niektoré zápalové ochorenia podľa odborníkov (tu, tu a tu) spôsobuje elektromagnetické žiarenie, ktorého zdroje (najmä Wi-Fi, nové mobilné antény, 5G a Muskove satelity) sa tu vo veľkom rozširujú. Ak teda vláda hlási, že existuje nejaký vírus, ľudí by malo zaujímať, čo je na tom reálne a hľadať príčiny, ináč to tentokrát môže byť smrteľná pasivita... Ľudia by sa aktívne združovať a žiadať nápravu, normálne normy a normálne opatrenia od vlády, ktorá je na to, aby čo najviac zabezpečovala normálnu kvalitu života, bezpečnosť a zdravie. Ako vidíte, robia presný opak, porušujú zákony aj Ústavu, sú to zločinci, ktorým by sa mali ľudia postaviť, pretože každý deň ich vlády je pre Slovensko nebezpečný. Ľudia nepotrebujú vládu, aby im kázala, ako sa majú starať o svoje zdravie alebo ako sa chrániť pred nejakým vírusom. Je to každého vec, možnosti ako respirátory sú, je zločin vydierať druhého, aby si dával niečo na tvár, čo nechce. To, že to nariadil nejaký hygienik, tento zločin neospravedlňuje. Celý podvod s pandémiou vrátane vnucovania opatrení, nakazených testov a smtiacich vakcín treba začať vyšetrovať a ak vláda tvrdí, že nejaký vírus existuje, tak prvá vec je skúmať, čo to lietadlá rozprašujú do vzduchu a zastaviť experimenty s novými elektromagnetickými poliami (5G)