JANA RAY TUTKOVÁ: VSTREBÁVANIE VITAMÍNU D NARÚŠA GLUKÓZO-FRUKTÓZOVÝ SIRUP, KTORÉMU SA TREBA AJ TAK VYHÝBAŤ (+Poznámka Biblik - DOPLNENÉ)

05.11.2021 12:46

"Jana Ray Tutková: Covid sme prekonali rýchlejšie a ľahšie ako nachladenie vďaka tomuto"

"Viac ako 120 odborných štúdií potvrdilo súvis dostatku vitamínu D3 s priebehom covidu. Absorbciu narúša len  fruktózovo-glukózový sirup* ,   ktorému sa treba aj tak vyhýbať." Viac tu:

https://www.hlavnespravy.sk/jana-ray-tutkova-covid-sme-prekonali-rychlejsie-a-lahsie-ako-nachladenie-vdaka-tomuto/2740676

Poznámka Biblik: ešte pred pár rokmi, než svet začal blbnúť sa príznakom ako bolesti hlavy, strata čuchu, chuti, bolesti hlavy, kĺbov, zvýšená teplota, atď. hovorilo jednoducho chrípka! A zdravý človek nepotreboval nič, okrem pár dní kľudu. Dnes sa chrípke hovorí kovid, ľudia majú z nejakého dôvodu vážne komplikácie (zastieranie Slnka chemtrailsom, chronická otrava následkom vdychovania syntetických vláken chemtrails a záťaž organizmu extrémnym EM žiarením (smartphony, nové Wi-Fi routre, všadeprítomné mobilné stanice) a predovšetkým likvidácia imunitného systému vakcínami od detstva! Ak to rodičia dopustia, sami si likvidujú potomstvo. Prirodzená akoby "prírodná" selekcia u človeka funguje na základe jeho nevedomosti a niekedy aj slabosti a neschopnosti ovládať sa!

Otrávili nám vzduch cez chemtrails a EM žiarenie (aj nové satelity, viac tu a tu) a začali hrať scénár, že nás chcú chrániť pred chorobami cez vakcíny! Kto im ešte verí? Varovali sme vás odzačiatku aj pred testami, diabol by si ťažko mohol nechať ujsť takúto príležitosť na šírenie zla! Jeden zo zaujímavých článkov o testoch nájdete tu:

https://www.biblik.sk/news/vlada-a-media-siria-dezinformacie-vynucuju-testovanie-a-ockovanie-ohrozuju-zivoty-a-zdravie-ludi-advokat-judr-peter-weis-odporuca-kontaktovat-jeho-pravnicku-kancelariu/

V takomto prostredí môže byť test a aj akákoľvek vakcína pre človeka tou poslednou kvapkou! Je ohromné riziko podávať do tela injekcie, zvlášť viaczložkové, ako napr. vakcíny! Ak sa po rokoch objavia nové choroby, ktorými začne trpieť väčšina populácie, urobí sa z toho štandard!

V našich článkoch sme písali, že v takomto prostredí málokto udrží telo zdravé! A preto, obyčajná chrípka začína byť komplikovaná a ľudia začínajú zomierať na banálne ochorenia! Pasívne opatrenia urobia viac škody ako úžitku (rúška, testy, vakcíny - o.i. všetky môžu byť aj úmyselne nakazené, môžu skutočnú pandémiu vyvolať). Človek by mal žiť normálny harmonický životný štýl, starostlivosť o dušu aj o telo a myseľ nezaťažovať zbytočnými správami a hlúposťami.

* o glukózovom sirupe sme písal v článku globálne zločiny, bod 3.)

https://www.biblik.sk/news/globalne-zlociny/

- tip na doplnok s vit. D3 nájdete tu