JEDNÝM Z NAJVÄČŠÍCH TROMFOV PRE UZNANIE VLÁDY NWO MÔŽE BYŤ ZÁRUKA POTRESTANIA STROJCOV VYMYSLENEJ PANDÉMIE

01.11.2021 16:55

Tzv. pandémia (pan=vše) je v prvomrade mediálna, v druhom rade zasiahli zvrhlé opatrenia každého. Ľudia vedia, že je to podvod, boli diablom oklamaní a vinu je ľahko možné zhodiť na národné vlády!

Samozrejme vírusový zápal pľúc existuje a existoval aj predtým, iba sa mu nevenovalo toľko pozornosti. Pravé dôvody sa nevyšetrujú, jedným z hlavných dôvodov problémov s dýchaním, drhnutia a kašľania je dnes takmer s úplnou istotou vdychovanie vláken chemtrails. Tieto biele podivné pavučiny majú vo vnútri čierne a červené vlákno! Drobných čiernych a červených vláken máte plný byt, dobre sa pozrite na biely podklad vo vnútri a skúste tesne nad tým prejsť naslineným alebo navhlčeným prstom. Tie vlákna reagujú podivným špirálovitým krútením!

Vo vzduchu sú rozprášené v obrovskom množstve takéto chuchvalce aj celé obrovské kusy vláken podobné pavučinám. Rozpadávajú na drobné vlákna a na tzv. inteligentný prach a ovzdušie je doslova zamorené, to je istá vec, aké to má všetky následky, zatiaľ stále celkom presne nevieme... Predpokladám a nemusím na to študovať za lekára, že pľúca tým budú zasiahnuté ako prvé. Problémy s dýchaním boli iba otázkou času... Preto som už pred rokmi upozorňoval úrady, že ľudia budú mať problémy s dýchaním. Je to v zaujímavom článku: 

OCHLADENIE AKO NÁSLEDOK GEOINŽINIERSTVA:

- je za tým veľa práce a skúmania, minimálne to môže poslúžiť ako dôkaz na obvinenie kompetentných, mali by ste nás podporovať aj finančne, situáciu stále monitorujeme a ak Boh dá, budú ďalšie reporty o chemtrails

Ako by prezentovali chemtrails obyčajným nahnevaným ľuďom, ak by ich bol dostatočný počet? Elitárom a politikom je rozprašovanie chemtrails možno prezentované ako ochrana pred následkami hroziaceho prepólovania Zeme a dočasným prirodzeným vypnutím van Allenových radiačných pásov. Viac Peter Staněk tu. S najväčšou pravdepodobnosťou existuje reálna možnosť, že prúd častíc zo Slnka vyradí na Zemi elektroniku a možno aj niektorých jednotlivcov a zvieratá, podľa P. Staněka sú veľmi nebezpečné aj súčasné prudké výkyvy magn. poľa.

Krízu si niekto prial, možno dnes existujú technológie ako ovplyvniť celú planétu a jej magn. pole, možno sa jedná o prirodzené dianie... Nevieme. V každom prípade, správanie a život človeka na Zemi s technológiami presahujúcimi jeho duchovnú úroveň - bolo iba otázkou času vyvolania globálnej krízy! Možno na to reaguje celá Zem, možno je človek a jeho správanie príčinou globálnych vymieraní. Verím, že na Zemi žilo viacero civilizácii a že niečo podobné sa už udialo. Na Zemi je pred skúškou inkarnovaná "ďalšia smena" a uvidíme, ako sa zachovajú tentokrát. Ku kríze prispeli sami, nechcú tomu veriť, že by človek mohol byť až tak zlý a byť toho príčinou, vinu zvaľujú na Boha. Nikdy by božské bytosti nedovolili zlu takú oporu, pokiaľ by človek na to nedal živnú pôdu! Božie zákony nedovolia plesni a hnilobe rásť tam, kde nie sú na to podmienky! Vesmír a kozmické sily si predstavujem ako inteligentné bytosti, tí ktorí robia vietor, tí ktorí zodpovedajú za rast rastlín, za vytvorenie a udržiavanie prameňov. atď. Za dejmi v ľudskom tele a v prírode vidím ohromnú Inteligenciu, ktorá presne vie, čo robí, je živá a reaguje v reálnom čase! Tak ako je armáda anjelov, je aj armáda síl, resp. inteligentných bytostí zodpovedajúca za deje, ktoré sú súčasťou Jedinej Božej sily? Tzv. "bytostní", teda bytosti plne súčasťou Bytia-Boha, bytosti bez ega plne sa zachvievajúce vo vôli Božej. Pre bližšie vysvetlenie Abd-ru-shin POSOLSTVO GRÁLU:

____________________________________________________________

Ľudia nechceli krízu, priali si skôr vyslobodenie a spravodlivosť, ak by prúd častíc vyradil elektroniku, počítače, tablety a mobily - bolo by to pre mnohých skutočné oslobodenie! Dnes sú nám tieto technológie až násilím vnucované, kto chce žiť bez nich, mal by mať právo na normálny život, na možnosť dokladov bez čipov, prístup k službám bez potreby mobilu, a možnosť používať aj v komunikácii s úradmi pero a papier namiesto počítača! Kôli predpokladanej satano-technokracii (viď digitálny teror v Číne) sú čipy, počítače a mobily násilne vtláčané ľuďom bez ich súhlasu! Už takýto tlak na človeka je zárodkom krízy. Ako robiť krízu vedel dobre mnohým dobre známy:

Krízu si želal aj J.D. Rockefeller,

"Sme na pokraji celosvetovej zmeny. Všetko čo potrebujeme, je taká pravá poriadna kríza a národy akceptujú Nový svetový poriadok." David Rockefeller, prejav na UN Business Conference, 14.9.1994

Ale ako po kríze obnoviť poriadok? Technologicky - zmenou mozgu človeka, čo sa dosahuje očkovacím programom, chemikáliami (voda, potrava, oblečenie), chemtrails a EM poliami. (viac B. Russel tu) Už teraz je jasné, že ľudia sú zhypnotizovaní, zasiahnutý je každý, niekto viac, iný menej. Ináč by situácia na Slovensku a vo svete nemohla dospieť do IDIOKRACIE! (film z r. 2006, dnes už je to bohužiaľ dokument, názov na ulozto: Absurdistán - Návrat z doby ľadovej - Idiocracy 2006)

____________________________________________________________

Podľa Abd-ru-shina Lucifer opovrhuje ľuďmi, ktorí sa nechali zviesť! Teda čaká iba na vhodnú príležitosť, ako ich doviesť k samovražde alebo ako sa ich zbaviť, ak ich viac už nepotrebuje!
Akú by mal diabol najväčšiu šancu ako ešte raz oklamať ľudí? Je to skutočné potrestanie strojcov tzv. pandémie!
(možno aj zbavenie sa určitej časti elity a pod falošnou zámienkou základného príjmu ponúknuť naoko spravodlivé prerozdelenie zdrojov) Ako za čias francúzkej revolúcie lietali hlavy tých, ktorí mohli za hlad a nedostatok, podobné divadlo môžu urobiť teraz. Okrem falošnej mimozemskej invázie je to jeden z diablových najväčších tromfov, aby ľudia uznali jeho vládu s tým, že ponúkne spravodlivosť a poriadok, ako kedysi: SLOBODA, ROVNOSŤ, BRATSTVO. Naposledy ponúkal Dzurindove a Miklošove múdrosráčke drísty o tom, ako sa on rozumie ekonomike a o dvojnásobných platoch, neskôr ručil spásu v podobe EU. Ale utkvelo nám v pamäti aj Havlovo havlovanie: "Již nikdy do žádného paktu nevstoupíme..." alebo keď sú pri moci, hovoria ľudu: "Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí" aby si ľudia mysleli, že diabol je ten dobrý. Aké heslo ponúknu teraz? Bude to niečo podobné?

Čo bolo z hesla "Sloboda, rovnosť, bratstvo" to vieme, čo bude z hesla "Vakcína je sloboda" to uvidíme a už aj vidíme... Z diablovho hesla slobodu určite nemožno očakávať, možno očakávať straty na životoch:

Diabol je podvodník, imitátor a plagiátor, diabol nikdy nie je originálny! Použije historicky podobný scénar - svojich sluhov označí za vinníkov! Som si úplne istý, že spodinu ako súčasná takzvaná slovenská vláda - ich živitelia ich nemôžu vystáť! Opovrhnujú nimi, vrhajú zlé svetlo aj na ich NWO, sú potrební iba počas krízy, a budú hodení cez palubu ak sa neobrátia, tým som si úplne istý. Ak čítate Protokoly sionských mudrcov, je to predpovedané, a je to stále ten istý scénár, ktorý sa naprieč dejinami opakuje, Protokoly uvádzajú tiež niečo o tom, ako diabol naženie svojich do rôznych spolkov, diabol si ide vyslovene len a len po svojom, bez ohľadu na ktoréhokoľvek človeka! Že obetoval svojich, to sa píše aj v protokoloch a dejiny to viackrát ukázali - ak bolo treba, diabol neváhal urobiť obete z tzv. vlastných radov! (zrejme, to čo je ľudské a človeka ako takého má za nižšiu formu života, ako hmyz, alebo psa, príp. označenie gój-dobytok)

 
A takisto sa už tu na Zemi napĺňajú Kristove slová:
"Mnohí prví budú poslednými a mnohí poslední prvými."