LIEČIVÉ KÓDY - PRAKTICKÉ SKÚSENOSTI + INFO O ZDRAVÍ / DIVINE HEALING CODES PAGE AVAILABLE AGAIN (SK, CZ, ENG)

08.01.2024 19:31

LIEČIVÉ KÓDY - PRAKTICKÉ SKÚSENOSTI + INFO O ZDRAVÍ / DIVINE HEALING CODES PAGE AVAILABLE AGAIN

"AK SI NEVYČISTÍTE PEČEŇ, NEVYLIEČITE SA ZO ŽIADNEHO OCHORENIA." cit. Dr. Boris Subotić 

 "WITHOUT CLEANING LIVER, YOU WON'T BE ABLE TO CURE ANY DISEASE." quote Dr. Boris Subotić

-     -

"Ďakujem pán Arkan, určite ma potešia kódy. Už dlho vnímam vibrácie čísel...samé mi vleteli pred oči :-) Sama mám 3x21 v mojom mene, priezvisku i roku narodenia. Tentokrát som si uvedomila, že môžu podporiť liečbu u mojej mamy....nemocnica mi z nej spravila ,,leziaka,,...a tak cez Prof. Neumyvakina, Rusku bylinkárku Eleny, cez  môjho Stvoriteľa, živú stravu a vodu, max.eliminácie liekov dávam mamu dokopy ...do toho mi priletel malý MedBeds z Prahy a všetko urýchlil....len mi krívala panická porucha, tu som nemohla úplne vysadiť lieky, ale použila som vaše kódy...na druhý deň sme všetci kukali ako ,,perá z gauča,,:)...v ten deň žiadne slzy...teraz sumarizujem ľavú hemisferu s pravou...uvidím zajtra.

Odporučila som vás mojim známym, majú aj vás link.
Ďakujem, s úctou ....."
 
Poznámka Biblik: je možné liečiť i boreliózu a mnohé závažné ochorenia s pomocou týchto kódov. Zaznamenaná ako sa zdá úspešná liečba boreliózy pomocou viery v správnosť zvoleného postupu - kódov, Ivermectinu a BIT. Bez liekov, bez antibiotík. Ivermectin je podľa názoru Biblik.sk základom, resp. podporou prakticky každej protizápalovej a podpornej liečby. Užívanie vitamínu C (bio citróny i čistá kyselina askorbová s domácim medom a ultračistou oživenou na Slnku nabitou vodou (čl. SUNGAZING) a užívanie vhodnej formy vitamínu D a ešte horčík je dnes bežnou, dlhodobou súčasťou života a vitamín D má pri zápaloch a regenerácii jednoznačne vysoko pozitívny vplyv)
Ak čítate diskusie, antibiotiká pri borelióze môžu aj zhoršiť stav, každý si môže vybrať spôsob liečby a rozhodnúť sa. Výsledky je možné posudzovať po mesiacoch, presnejšie až po rokoch, bolo by to na samostatný článok, ako presne prebiehal vývoj v horizonte mesiacov, pol roka a viac.
Techniky BIT podľa doterajších skúseností u žiakov na pokročilom stupni alebo u ľudí, ak ide naozaj o veľa s prosbou o pomoc u Otca, sú plnohodnotná náhrada chirurgickej a medikamentóznej liečby i liečby kmeňovými bunkami (zaznamenaný prípad obnovy starecky poškodených kĺbov u zvieraťa, náprava bolestí a funkcie ľadvín u človeka, úprava zraku a odstránenie okuliarov - výsledky sú vynikajúce, možné je i odstraňovanie zubného kameňa, narovnávanie zubov a iniciovanie rastu nových tzv. tretích zubov (zaznamenané u dôchodcu) a obnova chirurgicky odstránených orgánov (notársky potvrdené), dorastanie amputovaných orgánov i končatín (známy aj prípad z ČR) a čo môže potešiť mnohých - zvlášť ženy, úprava a zahojenie aj nehojacich sa rán aj popálenej alebo poleptanej kože s technikami BIT, najbližší online seminár BIT 23.1.2024: 
(pre rodičov, ak existuje ináč úplne ZDRAVÉ NEOČKOVANÉ DIEŤA s čerstvo poškodeným orgánom či chýbajúcou končatinou, je to ideálny subjekt a výsledky môžu byť vynikajúce a pomerne rýchlo viditeľné i u obyčajných ľudí, ktorí sa naučili pracovať s BIT a osvojili si informácie z kníh Dr. Arkadija Petrova)
Kódy sú na Biblik.sk, venovali sme im mnoho článkov, do hľadania liečivé kódy, divine healing codes, codes, grabovoj, odkazy na články a zakúpenie vytlačeného produktu 48x A4 s kódmi:
zaujímavé, rozšírená stránka s kódmi je konečne opäť dostupná / DIVINE HEALING CODES PAGE AVAILABLE AGAIN (ENG)

https://reikidoc.blogspot.com/2014/06/divine-healing-codes-and-how-to-use-them.html

 

Vo formáte A4 zasiela Biblik.sk pri zakúpení:

https://www.biblik.sk/g-p-grabovoj/

 

Súvisiace články / related articles:

 

https://www.biblik.sk/news/healing-codes-liecive-kody/

 

DOKUMENTY O VODE / DOCUMENTS ABOUT WATER (SK, CZ, ENG, RUS) (+Poznámka Biblik: štrukturovaná voda - návod)
https://www.biblik.sk/news/dokumenty-o-vode-documents-about-water/

GRIGORIJ PETROVIČ GRABOVOJ: PRAVOVERNÍ NIČITELIA (odpoveď predstaviteľom oficiálnej vedy)
https://www.biblik.sk/news/grigorij-petrovic-grabovoj-pravoverni-nicitelia-odpoved-predstavitelom-oficialnej-vedy/

Dr. Arkadij Petrov knihy:
https://www.biblik.sk/arkadij-petrov/

 

Služby BIT - bioinformačné technológie Dr. Arkadij Petrov:

https://www.biblik.sk/sluzby-pre-vas/

(na seminároch ak vyjde čas, na záver sa dostaneme aj k významu čísel)

P.S.: INFO O ZDRAVÍ - prosíme Vás, aspoň prebehnite:

Počuli ste už niekedy o technikách BIT? Presným postupom je možné regenerovať orgány i tvoriť nové bunky, technikami, ktoré vložil Nebeský Otec do človeka, viac v popise tu:
https://www.biblik.sk/products/online-seminar-14-1-2-2023-o-17-30/

Prosím aspoň prebehnite, dôležité informácie:

HLAVNÁ ZÁSADA ZDRAVIA: Po najedení nepiť minimálne 1,5-2 hodiny. Piť dostatok tekutín predtým, než človek ide jesť. Ale ak sa človek napije vody, mal by cca 15 minút počkať až potom jesť. Ide o to, aby sa neriedila žalúdočná kyselina a Dr. I.P.: NEUMYVAKIN to zdôrazňuje ako úplne základnú vec. Ďalší odborníci na výživu tvrdia, že po najedení je dovolené max. 1dcl vody. Kniha Dr. I.P. NEUVMYVAKIN tu - detailné info v popise po rozkliknutí:

https://www.biblik.sk/dr-i-p-neumyvakin/

Či už je človek zdravý alebo aj ak je niekto chorý, vhodné užívať Pestrec Mariánsky, ale musí byť buď čerstvý (žuť) alebo rozomletý musí byť vždy v chladničke (nikdy nekupovať zomletý Pestrec v čaji)  

Do hľadania na Biblik.sk môžete napísať PESTREC a pozrieť články.

Takisto veľmi môže pomôcť  2-3x denne užívať rybí olej, Dr. Jozef Zima je expert na vitamíny, má špičkové rybie oleje s vitamínmi i obyčajné:

https://www.biblik.sk/news/tip-na-kvalitny-doplnok-vyzivy/

Ide o to, že rybí olej má protizápalové účinky, môže pomôcť pri mnohých chorobách, reumatizme, borelióze atď. Napríklad 2x denne 1 lyžica olej s vitamínmi A, D, E má subj. špičkový protizápalový efekt a pôsobí výrazne aj na zlepšenie zraku a zdravia očí. Olej s užíva pri jedení alebo po, nikdy nie na prázdny žalúdok!
-   -
Zaujímavý článok, môžete preposlať - zvlášť video MUDr. JAN ŠULA o liečbe chronických a psych. ochorení:

"AK SI NEVYČISTÍTE PEČEŇ, NEVYLIEČITE SA ZO ŽIADNEHO OCHORENIA!" cit. Dr. Boris Subotić

ČO MÔŽE POMÔCŤ PRI LIEČBE CHRONICKÝCH A PSYCHICKÝCH OCHORENÍ (+Poznámka Biblik: VEĽMI ZAUJÍMAVÉ DOKUMENTY O OČKOVANÍ)
https://www.biblik.sk/news/co-moze-pomoct-pri-liecbe-chronickych-a-psychickych-ochoreni/

Potom pre ľudí, ktorí majú diagnostikované tzv. psychické ochorenia je táto služba:

https://www.biblik.sk/products/pomoc-pre-chorych/

-   -
Základné informácie - čo sú choroby a prvá pomoc + dokumenty voda:
Vždy je dobré mať po ruke čistú kyselinu askorbovú, pretože choroby sú vlastne otravy. V závislosti od váhy dospelí 1 zarovnaná až 1 kopcová čajová lyžička vit. C, môže sa rozpustiť vo vode s domácim medom, vhodné môže byť nepoužívať kovové predmety pri manipulácii s vit C a medom. Vitamín C je silný antioxidant a môže pomôcť pri akejkoľvek chorobe, nevoľnosti, niekedy i pri búšení srdca a ďalších problémoch. Kvalitná kys. askorbová na Slovensku sa dá kúpiť napr. na www.chloritansodny.sk (tá stránka určite stojí za pozretie, predstavujú zaujímavé produkty)
Na tejto stránke chloritansodny.sk je možné kúpiť aj veľmi lacný ultračistý peroxid vodíka + tzv. "bralenka". Peroxid sa preleje do malých braleniek a do každého pohára čistej vody pridať trošku peroxidu. Telo si tvorí vlastný peroxid, podľa Dr. I.P. NEUMYVAKIN (kniha Biblik.sk) je pre zdravie veľmi vhodné prijímať takto peroxid.

cit. Dr. Johann Loibner
CHOROBY=OTRAVY. CHOROBA=OTRAVA, NEDOSTATOK ALEBO INÉ POŠKODENIE:
Dr. LOIBNER: CHOROBY NEMÔŽETE VYMIETIŤ, MÔŽETE VYMIETIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM / Dr. LOIBNER: "THERE'S NO SUCH DISEASE WHICH CAN BE ERADICATED, YOU CAN ERADICATE ONLY THE CONDITIONS LEADING TO DISEASES (SK, ENG, GERMAN / DEUTSCH)

https://www.biblik.sk/news/dr-loibner-choroby-nemozete-vymietit-mozete-vymietit-iba-podmienky-ktore-vedu-k-chorobam/

DOKUMENTY O VODE / DOCUMENTS ABOUT WATER (SK, CZ, ENG, RUS) (+Poznámka Biblik: štrukturovaná voda - návod)
https://www.biblik.sk/news/dokumenty-o-vode-documents-about-water/

Základný filter na pitnú vodu napr. česká zn. DIONELA, potom ostáva zrejme iba reverzná osmóza, je však vhodné pri osmóze (alebo priamo do vody) dopĺňať minerály, ak Vás to zaujíma, napíšte.

DÔLEŽITÉ: udržiavať pH pitnej vody vždy mierne nad 7 (buď extra mineralizátory od výrobcu filtrov, alebo ionizátor, príp. štipka Tepperweinovej zmesi do pohára s vodou)

Do čistej vody je vhodné pridávať ultračistý peroxid vodíka (POZOR: nesmie to byť peroxid z bežnej lekárne kôli obsahu parabénov alebo konzervantov)

Je možné, že s minerálmi môže peroxid reagovať, preto peroxid možno vhodnejší s čistou vodou.

sprchový filter: vhodný uhlíkový filter, úplný základ napr. sprchový filter AQS v tomto článku dolu:
https://www.biblik.sk/news/nase-skusenosti-so-sprchovymi-filtrami/

Na trhu nájdete určite mnohé zaujímavé produkty, vhodnejší pravdepodobne však je zrejme uhlíkový filter než bežne ponúkané polyfosfátové

Podľa Dr. Campbel-McBride by sa koža pri sprchovaní vobec nemala umývať mydlom
Táto doktorka tvrdí, že pokožka tela sa nemá vôbec umývať mydlom (s výnimkou rúk)
Do pokožky prenikajú veci z kozmetiky, takže pozor na zloženie kozmetiky! (viď príloha)

Vhodné sú prírodné mydlá na ruky (napr. tekuté mydlo SONETT a mydlá z bio obchodov)

Antibakteriálne mydlá lekári neodporúčajú, baktérie tvoria ochranný film, baktérie potrebujeme.

Ďalšie zaujímavé informácie nájdete v popise knihy Dr. I.P NEUMYVAKIN tu:
https://www.biblik.sk/products/zite-dlho-zite-aktivne/
Táto kniha je od vydavateľa ANASTASIE:

https://www.biblik.sk/anastasia/

Kedykoľvek si môžete u nás objednať ďalšie knihy. 
 

Ďakujeme. Na záver vyskúšané veci:

TRI LIEČEBNÉ METÓDY / 3 LIEČEBNÉ METÓDY
1.) Ráno o 9:00 a večer o 9:00 (vždy v lete aj v zime zimný čas) sústredenie na Liečivý prúd Bruna Groninga a ďakovať Nebeskému Otcovi.

2.) Metóda osobného magnetizmu

3.) METÓDA Dr. RAUNI KILDE, všetko v tomto linku:

https://www.biblik.sk/news/liecebna-metoda-ktora-funguje/


Novotvorba bunky je v knihe STVORENIE SVETA 2 str. 318-319 (aj v prílohe)

Ešte by Vás mohli zaujímať stránky VLADIMÍRA FEDERMANA - hovorí o práci s časovou štruktúrou, čo vlastne znamená, aj možnosť ako zmeniť minulosť:

https://www.biblik.sk/news/praca-s-casovou-strukturou-working-with-timeline/
Na Biblik.sk ak dáte do hľadania FEDERMAN, má vynikajúce veci.
 
Ďakujeme.
Arkan, Biblik.sk

 

Please support Biblik.sk / Prosíme podporujte Biblik.sk:
Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support the antisatanic
and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA
ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!