LIST MUDr. IGOROVI BUKOVSKÉMU / RUMBLE VIDEO + PICTURES OF BLOOD CHEMTRAILS FIBERS AND ARTIFICIAL PARTICLES IN BLOOD. COULD BE FOUND BE IN BLOOD OF UNVACCINATED AS WELL (SK, ENG)

28.07.2023 19:53

"Naším povstaním dali sme mu, národu tak dlho bezdejinnému dej a to je najväčšie mravné pôsobenie." Ľudovít Štúr

-   -   -

Dobrý deň pán doktor Igor Bukovský, 

ďakujeme Vám za Vaše videá, ďakujeme, že pomáhate ľuďom získať informácie na zlepšenie a udržiavanie zdravia a ďakujeme, že ste varovali ľudí v čase covidizmu. Je však treba ďalej biť na poplach a odhaľovať kriminalitu satanistických zločincov a vrahov, ktorých sluhom bola i vláda Igora M. 

Bohužial tieto satanistické svine majú svojich ľudí na všetkých úradoch i v Polícii a dohliadajú ako najtvrdší nacistickí dozorcovia na vykonávanie genocídy a robia všetko preto, aby sa zosmiešňovala a úplne ignorovala realita aby vrahovia získali čas, a aby sa trestné oznámenia zmietli zo stola! Tieto ich kroky stoja každý deň množstvo životov! Ak by "táto žaba" ešte chvíľu sedela na prameni, zhynú celé mestá, celé štáty a ohrozujú aj život na známej Zemi.* Vždy sa nájde rozprávkový hrdina, ktorý proti okupantom, démonom a vrahom účinne zakročí! (Gándhí, Pán Ježiš Kristus,  Martin Luther King     a Malcolm X, ale určite aj Jim Caviezel, Ľudovít Štúr a mnohí ďalší, o ktorých neboli natočené filmy)

Elita nielen vo veľkom znásilňuje, vraždí a ťaží z detí určité látky ako z dobytka, ale ich prisluhovači to robia celým národom! Dnes sú mestá experimentálne tábory a sleduje sa, koľko ľudia znesú elektrosmogu *      a toxických vláken chemtrails*. Stačí, ak by ste ofarbili sliny alebo stolicu, vlastne - je to horor, ľudia sú tohto drobného syntetického materiálu plní. Prosím Vás o dôkladné naštudovanie týchto informácií:

LEN ČO SA VYJASNILO, OKAMŽITE NÁLET POSÝPACÍCH LIETADIEL. ÚRADY A POLÍCU SI NEPLATÍME ZA ŠÍRENIE HOAXOV, LIETADLÁ ROZPRAŠUJÚ TOXICKÉ VLÁKNA PRAVDEPODOBNE S BIOLOGICKÝM MATERIÁLOM A VLÁDY SA TVÁRIA, ŽE SA NIČ NEDEJE...
https://www.biblik.sk/news/len-co-sa-vyjasnilo-okamzite-nalet-posypacich-lietadiel-urady-a-policu-si-neplatime-za-sirenie-hoaxov-lietadla-rozprasuju-toxicke-vlakna-pravdepodobne-s-biologickym-materialom-a-vlady-sa-tvaria-ze-sa-nic-nedeje/
Stačí aby ste zobrali ďalekohľad (80mm x 20 násobné optické zväčšenie) napríklad Bresser Spezial Astro tu.
Prekryte si slnečný kotúč za veľmi jasného dňa napr. nejakou budovou, bilbordom a pod a zaostrite opatne (pozor na oči) tesne na okraj slnečného kotúča (napr. ako tu v čase videa 12:30) Je treba na vlastné oči vidieť, čo títo satanistickí vrahovia sypú na ľudí z oblohy! Prosím Vás, pán doktor, urobte si vlastný výskum a pokúsme sa varovať verejnosť, resp. navrhnúť opatrenia na prevenciu, liečbu a detoxikáciu. Ďakujem. Arkan, Biblik.sk
P.S.: Biblik.sk navrhol týchto 7 opatrení v tomto článku:
DRÁŽDIVÝ KAŠEĽ, ZVÝŠENÁ TEPLOTA A CHOROBY MÔŽU BYŤ NÁSLEDKOM VČERAJŠIEHO A DNEŠNÉHO INTENZÍVNEHO ROZPRAŠOVANIA CHEMTRAILS (+ 7 OPATRENÍ NA ZLEPŠENIE A OCHRANU ZDRAVIA) (DOPLNENÉ)
https://www.biblik.sk/news/drazdivy-kasel-zvysena-teplota-a-choroby-mozu-byt-nasledkom-vcerajsieho-a-dnesneho-intenzineho-rozprasovania-chemtrails/
je však treba urobiť oveľa viac, je možné zachrániť mnoho životov, ďakujem.
Heslo podozrivého zo závažných trestných činov Igora M. bolo:
Ak sa dajú dohromady tí správni ľudia za správnu vec, je možná zmena! Ľudia by si mali uvedomiť, že stoja proti satanistickej mafii v boji o život. Satanistická mafia sa pevne rozhodla znížiť počet ľudí na Zemi. Je čas, aby učinili zásadné rozhodnutia aj tí, proti ktorým sa vedie vojna (t.j. 99% ľudí na našej krásnej PLOCHEJ ZEMI*) Ďakujem pán doktor a prosím Vás pozrite aj posledné 1.) 2.) 3.) odkazy úplne na konci tohto článku. V krvi (určite i neočkovaných ľudí sa nachádza niečo, čo by tam nemalo byť). Tým by bolo možné začať...chápete! Ďakujem.
Arkan, Biblik.sk
 

ENGLISH:

*prof. HENRY LAI: Can Cell Phones Damage DNA and Cause Cancer? (ENG+CCtit.)

 

RUMBLE VIDEO:

*Dr. Ilya Sandra Perlingieri: "Climate Change [Geoengineering]: Threats to Biological Diversity & Human Health" (2010) (ENG)

https://rumble.com/v2knrd8-climate-change-geoengineering-threats-to-biological-diversity-and-human-hea.html

TOP KOMENT RUMBLE + PICTURES OF BLOOD & VIDEOS:
CHEMTRAILS VLÁKNA A UMELÉ ČASTICE V KRVI (isté je, že sa nachádzajú mnohé z nich aj v krvi neočkovaných, pozn. red.) / PICTURES OF BLOOD CHEMTRAILS FIBERS AND ARTIFICIAL PARTICLES IN BLOOD COULD BE FOUND BE IN BLOOD OF UNVACCINATED AS WELL
have a couple videos on this platform and other of my blood flooded with graphene carbon tubes crystal stuff and HYDRA!!!! i have NO following but am desperate to get this info out and am reaching out to see if you may be interested in sharing it or somehow helping or me helping you somehow get this info out. it isn’t hearsay or conspiracy. i have over 160 pics from my own blood over a couple months from a microscope I bought literally for this purpose because i heard all kinds of things and did believe it but I just HAD to know myself. and I don’t think I have really come back all the way to reality after seeing for myself the incredible amount of unknown and unwanted synthetic parasites hydra graphene of all kinds. my red blood cells show positively pathology either disease or cancer and clear polarization as well. i have kids and a family as do so many that have no idea of anything wrong at all. I have had this in me for over 2 years and i really don’t know what kind of time frame i may have left. Please please take just a minute to at least look at the pics. i am also sharing a link for an album with tons of pictures and ALL ARE FROM MY BLOOD THANK YOU FOR YOUR TIME:

 

related articles / súvisiace články:

RADOVAN DLUHÝ SMITH & Dr. ANA MIHALCEA: AKO DOSTAŤ Z TELA OTRAVU Z VAKCÍN A CHEMTRAILS, DETOXIKÁCIA PRE ZDRAVÝCH I CHORÝCH / RADOVAN DLUHY SMITH & Dr. ANA MIHALCEA: HOW TO REMOVE VACCINE POISON AND CHEMTRAILS FROM BODY, DETOX FOR EVERYONE (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/radovan-dluhy-smith-dr-ana-mihalcea-ako-dostat-z-tela-otravu-z-vakcin-a-chemtrails-detoxikacia-pre-zdravych-i-chorych-radovan-dluhy-smith-dr-ana-mihalcea-how-to-remove-vaccine-poison-and-chemtrails-from-body-detox-for-everyone/

 

CHEMTRAILS+HAARP VČERA A DNES

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-haarp-vcera-a-dnes/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!