LIST NA TELEKOMUNIKAČNÝ ÚRAD (DOPLNENÉ, NA KONCI ČLÁNKU JE CELÝ OBSAH LISTU)

13.04.2021 11:51

Vážený telekomunikačný úrad,

som IT technik, po rokoch ustavičnej obsluhy a inštalácií nových bezdrôtových počítačov a bezdrôtových zariadení sa u mňa vyvinula citlivosť na elektromagnetické žiarenie. Objavujú sa u mňa prudké bolesti hlavy v blízkosti zdrojov elektromagnetického žiarenia. Takisto mávam bolesti srdca na miestach silnejšieho žiarenia mobilných antén. Na niektorých miestach silnejšieho žiarenia sa u mňa objavili aj problémy s dýchaním, lekári na príčinu neprišli, ale odkedy sa týmto miestam vyhýbam, nikdy sa problémy s dýchaním neobjavili.  (jedná sa o pravú stranu ulice smerom od cintorína na Soblahovskú po prvú križovatku, ktorej sa ako mnohým iným miestam v Trenčíne radšej vyhýbam, pretože cítim silné žiarenie, ktoré pochádza z tých blízkych mobilných antén. Okrem problémov s dýchaním som si 100% istý, že príčinou ostatných popisovaných problémov sú tie antény. Závážnosť následkov zamorenia životného prostredia elektrosmogom môže ovplyvňovať napr. nasýtenie tela ťažkými kovmi z vakcín, z chemtrails, potravín a pod.)

Mobilný telefón už ani nesmiem chytať do rúk, okamžite ma z aktívneho mobilu poriadne bolia kĺby na rukách a trvá niekoľko hodín alebo aj deň, kým to prejde. Objektívne, čo môžu na mne pozorovať aj ostaní - začervenanie a pálenie (na dotyk výrazné zvýšenie teploty) tej časti tváre a ucha, na ktorú žiari mobilná anténa. (napr. ak prechádzam vo vzdialenosti 250 metrov od BTS-ky, mob. zákl. stanice)

Na meranie hodnôt EM žiarenia som použil rôzne prístroje, ktoré 100% potvrdzovali, že bolesti hlavy a tie ďalšie problémy priamo súvisia so zvýšenými nameranými hodnotami EM žiarenia. Všetky miesta, kde sa náhle začali u mňa objavovať určité špecifické bolesti hlavy som zmeral, bolesti hlavy u mňa priamo súvisia so zvýšenými hodnotami žiarenia. (normálnu hodnotu, resp. hranicu, kde sa ešte ako-tak dá existovať, príp. trochu zregenerovať som stanovil na 250µW/m2, zvýšené 1000µW/m2 a viac. Ináč by norma mala byť 0, ani tých 250µW/m2 nie je v poriadku, ale viete, kde žijeme.  V našom byte je bežná hodnota okolo 2.000µW/m2 a je tu veľmi ťažké normálne žiť, je nevyhnutné robiť si normálne prostredie tienením aspoň tých najkritickejších miest, problémom sú potom však odrazy, teda ak sa človek rozhodne použiť nejaké tienenie, je vhodné najskôr poradiť sa napr. s výrobcami faradayových klietok alebo s človekom, ktorý má skúsenosti, alebo napr. s nami)

Chcem vás upozorniť na situáciu, ktorá je v okolí domu Soblahovská č. 19, 21, 23:

Priamo vo vedľajšom byte na ul. Soblahovská 21 na 5. poschodí je 100.000µW/m2. Môj byt je oddelený iba tenkou priečkou, náš prístroj EXTECH480846 v našom byte nameria okolo 2.000µW/m2. Faktom je, že sa tu nedá normálne spávať a ani normálne fungovať. Spávať sa tu bez bolestí kôli blízkym mobilným anténam normálne nedá, a to nehovorím o blízkych Wi-Fi routeroch od susedov! Mávam tu silné bolesti hlavy, problémy so spánkom, pália ma kovové predmety - bez čiastočného odtienenia tu vôbec už ani nebolo možné pracovať! Bohužiaľ, tienenie v jednej izbe výrazne zhorší situáciu v ďalších miestnostiach... (zrejme kôli odrazom) Rôzne metódy na výrobu normálneho prostredia sú pre mňa už bežný životný štýl vďaka tomu, aké prostredie nám tu vyrobili s tými mobilnými anténami a Wi-Fi žiaričmi! Kto povedal, že táto technológia je bezpečná? Ako môže mať sused Wi-Fi router na plafóne a pražiť mi bežne aj 20.000µW/m2 do bytu? Zo susedinho routera ma pálili všetky kovové predmety - okuliare a podobne. Mám snáď prísť za susedou a povedať jej, že si neprajem aby mi vysielala do bytu? Kto schválil takéto zariadenia? Kto mi zaplatí odškodné za celé roky bolestí a kto mi pomôže vyriešiť, profesionálne odtieniť a kompletne zrekonštruovať byt alebo nájsť nové bývanie? A kde, keď vo väčšine lokalít je vysielač, ktorý aj po pár kilometroch nasvieti v pohode aj 8.000µW/m2, nájsť z tohto hľadiska vhodnú, neprežiarenú lokalitu je náročná vec. Povedzte mi, kto schválil takéto zariadenia a budem od neho vymáhať odškodné! Schvaľuje túto genocídu váš úrad? Dáva váš úrad povolenia na stavbu týchto antén uprostred sídlisk? A kto schvaľuje Wi-Fi routre do panelákov? Keď niekto dovolí dávať ľuďom do panelákov Wi-Fi routre a po strechách medzi domami stavať mobilné antény, mal by zabezpečiť, aby mi do bytu neprenikalo toto žiarenie! Náklady na odtienenie by mal uhradiť buď operátor alebo človek, ktorý naozaj potrebuje mať Wi-Fi router v byte! Predsa bežný obyvateľ paneláku nemôže mať doma taký Wi-Fi router, ktorý žiari cez desať poschodí a svieti ešte aj do vedľajších panelákov, považujem to za pokus o vyhladenie ľudstva. Každý by si mal byť vedomý, že žiarenie z Wi-Fi, mobilných antén a mobilov je schopné fyzicky poškodiť bunky:

"Na ionizovanie materiálu potrebuješ nejakú frekvenciu žiarenia, čo vysoké frekvencie spĺňajú, ale nízke frekvencie ich spĺňajú s určitou pravdepodobnosťou pomocou tunelového javu (potrebnú energiu si môžu prepožičať). Žiarivý výkon je rôzny v rôznych smeroch a v rôznych vzdialenostiach (dôležité sú násobky vlnovej dĺžky) a ešte sú tu rôzne odrazy a konštruktívne interferencie. Okrem toho chemické reakcie prebiehajú pri rôznych teplotách rôzne a žiarenie ovplyvňuje pravdepodobnosti, či sa daná reakcia uskutoční alebo nie (natočenie molekúl, vzdialenosti, energetický stav (vibrácie, rezonancie)). Takže napísať, že EM žiarenie vôbec neovplyvňuje človeka zlým smerom je zavádzajúce."

- príspevok odborníka z diskusie na dsl.sk

https://www.dsl.sk/article.php?article=23352

Okrem iného vám chcem oznámiť, že vonku v okolí Soblahovská 19, 21, 23 bežne nameriam hodnoty 500.000µW/m2. Život v byte alebo na sídlisku v takomto prostredí pocitovo podobá ako zahalenie do nejakého šedého závoja. V okolí vonku ani nemôžem dlhšie stáť, spôsobuje mi to prudké bolesti hlavy niekedy aj srdca, a býva mi od hlavy na zvracanie. Celý čas v okolí silných bezdrôtových žiaričov trpím chronickou únavou, mám problémy so spánkom, cítim sa ako vo sne. Dalo by sa povedať, že toto ani nie je život, je to ako film, v ktorom je všetko rýchle a vnímanie citov je oslabené. Je ťažké byť v takomto prostredí človekom. Ľudia majú zrejme pocit že žijú, iba keď dostanú novú dávku žiarenia zo svojho debilizátora - obrazovky počítača alebo smartfonu. Život v takomto prostredí stojí veľa energie, chápem, prečo sa väčšina ľudí nezmôže ani na najmenší odpor. Sú do istej miery nútení držať sa len na povrchu vecí a každý pokus o prienik do hĺbky je u nich konšpirácia. Ľudia sú podľa mňa obete masovej hypnózy, masového programu na kontrolu myšlienok, na ktorom sa EM žiarenie podieľa prevažnou mierou. EM žiarenie pôsobí obrovskú záťaž, vyčerpáva, vyrušuje, zasahuje do procesu rozmýšľania, pôsobí bolesti hlavy, nepokoj a subj. akýsi akoby závoj - ťažobu... ľudia, ktorí to pocíli (napr. keď dostali nové bezdrôtové zariadenie alebo v blízkosti mobilnej antény vedia o čom hovorím) Keď vyjdem z bytu a zo sídliska von do hôr, kde sa hodnoty pohybujú okolo 250µW/m2, už po cca 45 - 90 minútach z tejto "choroby z ožiarenia" úplne vytriezvem a cítim sa normálne. Akonáhle sa prídem na sídlisko, okamžite prichádza chronická únava, akýsi závoj extrémnej únavy v blízkosti pásov silného žiarenia! Chcete snáď tvrdiť, že 500.000µW/m2 sú hodnoty v pohode? Kto schválil túto genocídu? Ľudia netušia z čoho sú unavení, z čoho ich bolí hlava, prečo sa nemôžu sústrediť... Je to z tých antén, ale ľudia to nevedia. Vedia obvykle iba tak trochu o škodlivosti 5G, na ktoré teraz vo veľkom operátori prechádzajú a ľudia začínajú mať vo veľkom problémy normálne fungovať, zle spávajú a bývajú totálne unavení. Toto skrátka nie je bežná jarná únava. Niekto obklopil mestá mobilnými žiaričmi, ľuďom dali domov Wi-Fi routre, nasačkovali Wi-Fi do vlakov aj autobusov. Ako hračky rozdali ľuďom smartfony, ktoré podľa našich meraní nie sú zlučiteľné so zdravím! Človek s aktívnym smartfonom, dostávajúci 10.000-100.000 µW/m2 niekoľkokrát za minútu je zhypnotizovaný idiot! To už nie je človek, vlyv na EEG, na správanie, myslenie a konanie je silný, vidieť to, aj na voličoch takzvanej prezidentky Čaputovej a psychopata Matoviča! Ľudia dodržiavajú deštruktívne nariadenia a to niektorí ešte vynucujú dodržiavanie život a zdravie poškodzujúcich opatrení psychopatov, pretože sami nie sú v poriadku! Prebieha tu pásová výroba psychopatov cez vakcíny, chemtrails a mobilné žiarenie! Wi-Fi, mobilné antény, smartfóny veľmi pomáhajú meniť ľudí na psychopatov! Obvyklé prejavy zvýšených dávok EM žiarenia sú:

zrýchlené tempo reči, chuť rozprávať, bezcieľne pobehovať, nakupovať a bez rozmyslu sa hnať nevediac kam. Objavuje sa aj silná ustavičná chuť jesť, niečo robiť, niekam ísť – je to u každého individuálne, obvyklé je to však automatické rýchle konanie bez hlbšieho uvažovania. Mobilné žiarenie by sa dalo prirovnať k určitému typu stimulačných drog. Ak má väčšina pri sebe smartphone a vplyvu Wi-Fi je vystavený takmer každý a mestá sú obklopené mobilnými anténami, Wi-Fi žiaričmi, Wi-Fi stĺpmi, potom je z toho takto omámená celá spoločnosť, ale považuje sa to už za normu! U niektorých ľudí dlhodobejšie vystavenie silnejšiemu EM žiareniu po čase skončí depresiami, vyhorenosťou, zádumčivosťou alebo psychickým ochorením. Mobilné zariadenia úplne zmenili správanie, konanie a myslenie človeka, podľa mňa sú to zariadenia na kontrolu myšlienok. Všímam si, ako sa obvykle u väčšiny ľudí postupne mení tempo reči pri dlhšom telefonáte. Doslova mobilné technológie vyrábajú iného človeka priamo pred očami! Všimol som si, ako sa zmenila povaha ľudí, ktorým postavili pred okná mobilné antény. Obvykle sú to ľudia, ktorí nekontrolovateľne rozprávajú, predtým takí neboli. Do určitej miery sú ako zhypnotizovaní, naladení na určitú vlnu, nekontrolujú sa, alebo sami seba a svoje správanie si nevšímajú. Málokto z nich si zachováva aspoň časť normálnej, nemodifikovanej osobnosti. Niekedy celé skupiny ľudí v okolitých budovách alebo priamo v budove, kde postavia anténu dostanú vážnu psychickú chorobu alebo rakovinu do 1 roka po postavení mobilnej antény. Tá anténa je tou poslednou kvapkou, ktorá je za túto situáciu zodpovedná. Ľudia si to už všímajú. Ak sa bude v bezbrehej inštalácii vysielačov po sídliskách pokračovať, ľudia nájdu odvahu sa týmto zločinom postaviť a tieto zariadenia na svojich domoch a v blízkosti svojich obydlí budú ničiť. Je najvyšší čas túto situáciu začať riešiť, tak ako tu tie antény narástli ako huby po daždi, jedného dňa tu po sídliskach a v blízkosti domov nebudú, pretože chceme žiť v normálnom zdravom prostredí! Do bytov, kde je priamy výhľad na anténu (resp. smer natočenia antény - žiarenie niekedy zasahuje aj priamo do bytov) tam nemôžem chodiť ani na návštevu, bolesti hlavy sú ukrutné, nedá sa tam vydržať a regenerácia potom zaberie aj niekoľko dní. Nejaké hovädo povie, že toto ľuďom neškodí a nijako im nepomôže ani nájsť nové bývanie ani s odtienením bytu. Tí ľudia, ktorým je zle z tých antén majú robiť čo? Viete mi povedať, ako niekto môže dať povolenie na vystavenie mobilnej stanice medzi domami? Veď tých ľudí zabíjate!  A stále sa pokračuje v stavaní nových a nových antén! Dáva na to povolenie váš úrad? Na akých frekvenciách a čo konkrétne tu na Soblahovskej vyžaruje takéto hodnoty? Na akých frekvenciách komunikujú základňové stanice medzi sebou?

V každom prípade, žiadny operátor nemá nárok poškodzovať ľuďom zdravie tým, že na nám tu osadia antény po sídliskách! Počet antén a sila žiarenia je čoraz vyššia, a každým rozšírením alebo zmenou siete robíte na ľuďoch experiment! Zavedením novej technológie sa menia určité procesy vo fungovaní siete (napr. modulácia pri prechode z 3G 4G/LTE a 5G) napriek tomu, že frekvencie dočasne ostávajú rovnaké! Aké to má dopady, to sa podobne ako tie experimentálne vakcíny na ľuďoch práve testuje! Prechod na vyššie frekvencie je potom  iba otázkou času, nikto nevie čo to spôsobí, ale načítať si textovú stránku gigabitovým bezdrôtovým pripojením je to, čo človek potrebuje? Pomohli nám tieto technológie žiť šťastnejší život, zblížili nás, alebo naopak priniesli len viac chorôb, viac utrpenia, oddelenie ľudí a dehumanizáciu jednotlivca? Stojí vám smartfon za to, že väčšina ľudí tu kape na rakovinu? Stojí vám to za chronickú únavu? Stojí vám to za ten spôsob myslenia, kedy sa musíte neustále niekam ponáhľať a stále žrať a ani neviete prečo? Stojí vám to za pojedanie antidepresív a ten rozmach rakoviny, psychických ochorení a porúch správania? Máte radi tento svoj primitívny životný štýl, kedy len pobehujete, žeriete, ustavične čumíte do obrazoviek a ani neviete na čo žijete? Všimli ste si niekedy tých chudákov v autobuse alebo vo vlaku ustavične kontrolujúcich obrazovky smartfónov. Je to ešte vôbec človek, alebo už polovičný kyborg, otrok, ktorý miesto pút má v rukách obrazovku, čo kontroluje jeho? (pozr. výpisy príp. celú prednášku harvardskej profesorky Dr. Shoshana Zuboff: https://www.biblik.sk/news/methods-of-using-smart-technologies-for-mind-control-harward-professor-shosana-zuboff/

Situácia v meste je podľa mňa úplne nezlučiteľná so zdravím (a takisto je nezlučiteľná aj so slobodným myslením) myšlienky človeka sú takýmto silným mobilným žiarením pozmeňované. Internetoví operátori musia zabezpečiť, aby signál z Wi-Fi routera a mobilných zariadení nežiaril do bytu osobám, ktoré si to neprajú. A takisto, ak mobilní operátori dajú po strechách budov antény, nech mi zabezpečia odtienenie bytu alebo poskytnú finančné prostriedky na normálne bývanie. Žiarenie z antén a Wi-Fi je ich produkt, ktorý mi násilím vnucujú. Ich produkty odoberať nemienim, toto žiarenie považujem za nebezpečné. Na výber je odtieniť byt, čo vyžaduje celkovú rekonštrukciu a použitie špeciálnych tieniacich materiálov, ktoré zabezpečia eliminovanie odrazov. Odhadovaná cena na jeden byt je cca 20-30.000 €. Ak ste dali povolenie na to, aby tu tie antény takto žiarili, tak pre niektorých ľudí je nebezpečné sa vonku pohybovať (zrejme je to nebezpečné pre väčšinu, ale oni ani nevedia z čoho im býva zle) Hodnoty 500.000 µW/m2 sú nebezpečné a čím dlhšie robíme merania, tým je tu situácia horšia! (pribúdajú nové antény a hodnoty žiarenia sa ustavične zvyšujú) Koľko podľa vás človek znesie? Nerobia náhodou normy zločinci? Čo ste nám urobili z miest a kôli čomu? Žiadam vás za dlhoročne spôsobované bolesti a havarijnú situáciu zamorenia mesta elektrosmogom o odškodné 500.000 €. A samozrejme, žiadam vás o deaktiváciu tých antén! A pokiaľ vám to ľudia alebo Boží zásah nezničí, budete demontovať tie antény! Na sídliskách medzi domami v blízkosti ľudí to nemá čo hľadať. V Anglicku sú ľudia múdrejší, tieto zariadenia ničia a zapaľujú ich. Situáciu v meste považujem za nezlučiteľnú so zdravím. Robíte na nás experimenty s každou novou anténou, ktorú osadíte. Prostredie je zamorené chemikáliami z chemtrails, ktoré vplyv tohto žiarenia ešte zosilňujú. U niektorých ľudí bude o máličko vyššia dávka žiarenia z novej antény poslednou kvapkou. Prechod z 3G na 4G/LTE a 5G je experiment, s najväčšou pravdepodobnosťou u väčšiny ľudí je príčinou chronickej únavy. A ste si úplne istí, že krvné zrazeniny a problémy s dýchaním nemôžu za žiadnych okolností spôsobiť zvýšené hodnoty žiarenia? U mňa dochádza po dávke žiarenia z mobilných antén k prudkým bolestiam hlavy a pocitu na zvracanie a nespavosti. Nasadíte nové antény, zvýšite hustotu antén, prejdete na nové frekvencie a ak ľudia budú chorľavieť a  padať únavou poviete koronavírus?

- - -

Screeny z pamäte merania okolie Soblahovská ul. č. 19, 21, 23.  Namerané hodnoty sa tu bežne pohybujú v rozsahu 250.000-500.000µW/m2 a sú to najvyššie namerané hodnoty na sídliskách v TN, aké sme vôbec kedy merali (meranie vonku, exteriér, prízemie, zdroj zamorenia s najväčšou pravdepodobnosťou je  séria  mobilných antén na blízkom paneláku pri tržnici TN-Soblahovská) Na obrázkoch záznam z meraní:

Použitý prístroj EXTECH480846

https://www.biblik.sk/products/meranie-elektrosmogu/

LIST TELEKOMUNIKAČNÉMU ÚRADU:

Dobrý deň, prosím Vás vyriešte situáciu na Soblahovskej ulici okolie Soblahovská 19, 21, 23. Žiadam vás tie antény zapáliť, príp. trvale deaktivovať, demontovať, odstrániť, odpojiť prívod energie, zničiť – urobte čokoľvek, aby viac nemohli takéto dávky žiarenia vysielať! Ten, kto to schválil aj ten, kto to nainštaloval a prevádzkuje, zabíja ľudí a vážne ohrozuje zdravie ľudí v okruhu najmenej 500 metrov! Býva mi tu zle, vonku aj v byte, hodnoty vonku pravdepodobne z blízkych antén sa pohybujú v rozsahu 250.000-500.000 µW/m2. Veľmi by ma zaujímalo, kto a čo tu prevádzkuje, pretože zdá sa, že frekvencie sú nad 3,5GHz. Viete prosím vás, máte nejaký prehľad, čo tu vlastne má kto nainštalované a na akých frekvenciách? A aký to ma vplyv na zdravie, môže to byť príčina zápalových alebo tzv. vírusových ochorení? Pozrite sa, čo hovoria niektorí experti, napr. elektrotechnický inžinier Eric Dollard:

https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/   

Screeny z našich meraní okolie Soblahovská 19, 21, 23 (TN) v prílohe.

Celý list adresovaný vám je veľmi prehľadne tu:

https://www.biblik.sk/news/list-na-telekomunikacny-urad/

ODOSLANÉ 14.4.2021 10:43 (11:43) na adresu roman.vavroZAVINÁČteleoff.gov.sk