MAIL NA MINISTERSTVO SPRAVODLIVOSTI V DÔSLEDKU PRETRVÁVAJÚCEJ CENZÚRY A BLOKOVANIA WEBOV (ZAČÍNA TO ODHAĽOVANÍM PEDOFILOV A BUDE SA POKRAČOVAŤ VYŠETROVANÍM ZLOČINOV COVIDIZMU A PRÍDE AJ NA CENZÚRU, CHEMTRAILS A 5G)

25.07.2023 17:00

MAIL NA MINISTERSTVO SPRAVODLIVOSTI V DÔSLEDKU PRETRVÁVAJÚCEJ CENZÚRY A BLOKOVANIA WEBOV (ZAČÍNA TO ODHAĽOVANÍM PEDOFILOV A BUDE SA POKRAČOVAŤ VYŠETROVANÍM ZLOČINOV COVIDIZMU A PRÍDE AJ NA CENZÚRU, CHEMTRAILS A 5G)

"A nation that is afraid to let its people judge the truth and falsehood in an open market is a nation that is afraid of its people.”
– John F. Kennedy, February 26, 1962."

"Štát, kde sa niekto obáva nechávať ľudí rozsúdiť medzi pravdou a klamstvom na voľnom trhu, to je štát, ktorý má strach z vlastných ľudí." John Fitzgerald Kennedy, 26. Februára 1962

-     -     -

Dobrý deň, vyše 30 rokov po páde totalitného režimu nastúpila totalita znovu.!

Pre prístup na normálne spravodajské servery, ktoré nijak neporušujú platné zákony Slovenska dnes treba používať proxyserver! Ináč sa na niektoré normálne stránky nedostanete!

Dnes bolo treba uverejniť správu z RT.COM (článok tu, pozn. red.)

Ako je možné, že ani Polícia ani prokuratúra nestíha zločincov, ktorí zaviedli na Slovensku cenzúru? Cenzúru nie je možné ospravedlniť tým, že je nejaká situácia na Ukrajine! Čo si to niekto dovoľuje blokovať normálne stránky, ktoré neporušujú slovenské zákony?

Ak niekto tuší, aké sú takéto fašistické totalitárne praktiky nebezpečné (!) nemôže sa to predsa nechať len tak! Bojujte za to, aby cenzúra bola zrušená! (Hovoríte si Ministerstvo spravodlivosti)

Veď predsa trestnú činnosť nemôžu robiť inštitúcie ako ministerstvá a štátne úrady! Ústava cenzúru zakazuje, a toto je čo? (príloha - stiahnuť pre zväčšenie:

A tu ministerstvá šíria hoaxy o kondenzačných stopách https://dopice.sk/s0M a blokujú sa stránky,

kde sme už kurva?

Najprv zrušte cenzúru a začnite vyšetrovanie chemtrails a zločinov covidizmu a potom od ľudí niečo žiadajte, ináč by vám nikto nemal zaplatiť ani cent daní, ani cent pokutu ani podávať daňové priznania!

Ďakujem.

Arkan, Biblk.sk

P.S::

ZAČÍNA TO ODHAĽOVANÍM PEDOFILOV A BUDE SA POKRAČOVAŤ VYŠETROVANÍM ZLOČINOV COVIDIZMU A PRÍDE AJ NA CENZÚRU, CHEMTRAILS A 5G

Po Slovensku voľne behajú fašistickí zločinci, ktorí propagovali protiústavné opatrenia, robili reklamu na smrtiace vakcíny a spôsobili ľuďom poškodenie zdravia a choroby vnucovaním jedovatých testov: https://dopice.sk/qEw

Dodnes ich nikto nestíha a stále je zavedená cenzúra. Medzitým prebiehajú depopulačné programy - rozprašovanie chemtrails, šírenie a vnucovanie potenciálne smrtiacej radiáce (5G, Wi-Fi v MHD a vysielače digitálneho rádia v prírode) a samozrejme, hlavná satanistická metóda na šírenie chorôb - očkovanie! (pozn. red.: napríklad veľmi zaujímavý link dopice.sk/nza

Vďaka covidizmu už ľudia pochybujú o vakcínach - videli choroby a smrť tých, ktorí podľahli satanistickej propagande šírenej pavedcami a fľandrou (nezaslúži si fľandra menovať sa prezidentka) 

Ale jedom vpravovaným do tela štátu je aj cenzúra. Cenzúra nás ohrozuje všetkých, pretože ak si niekto uzurpuje právo jediného správneho názoru, jeho konečným cieľom je smrť opozície. Súboj protikladov je rozvoj, ak je zachovaná sloboda slova a každý môže slobodne hlásať svoje názory, potom každá strana musí vyvinúť maximálne úsilie na kvalitu argumentov a získavanie dôvery ľudí. Ale dnes - blokujú sa stránky a mažú opozičné kanály na youtube - čo je tiež v rozpore so Slovenskou Ústavou, ani štát nemá nárok blokovať normálne stránky, ani youtube nemôže vypínať normálne kanály, pretože SLOVENSKÁ ÚSTAVA CENZÚRU ZAKAZUJE! Prečo sa tým nikto nezaoberá? Chcete tu mať vládu diabla? Čo robíte, aby na Slovensku bola spravodlivosť? Zločiny chemtrails sa nevyšetrujú, súčasné normy pre EM žiarenie sú pre viac ako 90% populácie smrtiace, depopulačné programy a metódy šírenia chorôb ako chemtrails, 5G a očkovanie bežia stále v plnom prúde. Ak sa nezačne vyvíjať systematický a organizovaný protitlak, potom sa ešte aj na covidizmus bude spomínať ako na "staré dobré časy!" (Aby sa tu na fašistického zločinca Matoviča a ďalších nespomínalo ešte ako na vrahov s ľudskou tvárou, pretože to, čo sa dialo za druhej svetovej vojny (predovšetkým židom a odporcom NSDAP ako inteligencia, učenci a farári), môže teraz postihnúť väčšinu - vyhladzovacie tábory sú dnes mestá s mobilnými anténami a preparáty Dr. Mengeleho sú dnes VŠETKY moderné vakcíny! (aj detské vakcíny aj tetanovky)

Je zaujímavé, že nejaký Biblik.sk už v roku 2018 https://dopice.sk/pUt predpovedal, že ľudia budú mať problémy s dýchaním - v dôsledku rozprašovania chemtrails. V roku 2020 prišla zločinecká vláda s teóriami o novom víruse...a jedy sa ešte rafinovanejšie pravovali ľuďom do tela cez testy a cez vakcíny, o ktorých fašistická propaganda hlásala, ako dobre majú chrániť... Všade bolo počuť - zaočkovaný/zaočkovaná a dostal/a Covid!

Ešte aj po tom všetkom si niekto dovolí velebiť vakcíny? Veď predsa TIE ISTÉ FIRMY, ktoré vyrábali covidové vakcíny, vyrábajú aj ostatné vakcíny! Rodičia sa čudujú, prečo dieťa očkované proti MUMPSU vzápätí dostane MUMPS a tak ďalej... Štát by mal chrániť ľudí pred týmito zločineckými firmami! Iba oni sa boja tzv. alternatívnych webov, pretože odhaľujú ich zločiny! Ale na Slovensku to vyzerá, ako keby skutočná vláda bola Pfizer a jediné skutočné ministerstvo bolo Ministerstvo záujmov zločineckých korporácií.

Ešte aj po jasných dôkazoch poškodenia buniek EM žiarením niekto bude propagovať Wi-Fi, 5G a stavať vysielače digitálneho rádia?

Can Cell Phones Damage DNA and Cause Cancer? Dr. Henry Lai

https://www.youtube.com/watch?v=JrBjQJhHfzk

https://ulozto.sk/file/YsYaiUDOGwwh/can-cell-phones-damage-dna-and-cause-cancer-dr-henry-lai-mp4#!ZGxlAGR2AQDlMzDmMTV3MzZ2MwuxA2u3q0qFnyunLwSnGwWvLj==

Bude sa na Slovensku ešte ďalej pokračovať v cenzúre a blokovaní stránok?

Ak áno, potom hru na štát s vami by mali ľudia odmietnuť, ak sa takéto veci na Slovensku dejú a vy nič, nemôžete sa tváriť ako Slovenský štát ani si hovoriť Slovenská republika ani používať označenie ****Slovenskej republiky. Hájite záujmy zločineckých skupín a šírite dezinformácie a hoaxy o očkovaní, chemtrails, 5G a zaviedli ste cenzúru, lebo iba lož sa obáva svetla pravdy!

Ale na to by sa vám platením daní, pokút a poplatkom nemal nikto skladať!


-    -    -

 

ZDROJ/SOURCE: mail Biblik.sk odosl. 25.7.2023 16:58 (15:58z.č.) na tlacoveZAVINACjusticeBODKAsk

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!