DNES NA VEČER ĎALŠÍ NÁLET POSÝPACÍCH LIETADIEL. PRAVDEPODOBNE MOBILNÉ ANTÉNY ALEBO SATELITY IDÚ DNES NA VYŠŠÍ VÝKON - MOŽNÁ SÚVISLOSŤ S ROZPRAŠOVANÍM CHEMTRAILS

22.07.2023 21:14

DNES NA VEČER ĎALŠÍ NÁLET POSÝPACÍCH LIETADIEL. PRAVDEPODOBNE MOBILNÉ ANTÉNY ALEBO SATELITY IDÚ DNES NA VYŠŠÍ VÝKON - MOŽNÁ SÚVISLOSŤ S ROZPRAŠOVANÍM CHEMTRAILS

Z tejto radarovej snímky skúsenejšiemu pozorovateľovi je jasné, že ide o nálet posýpacích lietadiel chemtrails:

https://ulozto.sk/file/65v7kTxgQu0o/flightradar24-com-2023-07-22-21-18-11-www-biblik-sk-png#!ZJH0LmR1A2EwMJV0LGN4LmMxZ2D3omO1HHA0IJExnJkwLmL3

Aktuálne praktické pozorovania to potvrdzujú - je po západe Slnka a nad Trenčínom vidieť na nebi čerstvé chemtrails. 

Za normálnych okolnolností lietadlá dodržiavajú letové koridory, nad TN by mal byť iba jeden, cca v smere Budapešť, Nitra, Trenčín a v oblasti TN lietadlá zatáčajú vľavo smerom na Brno. 

V dňoch náletov posýpacích chemtrails je však možné vidieť lietadlá krížom-krážom po celej oblohe! To už si musí každý všímať na vlastné oči, snímky Biblik.sk a fotografie chemtrails sú iba dokumentácia zločinov satanistických elít a poukázanie na nečinnosť Polície a  lži a klamstvá rôznych pavedcov i oficiálnych úradov*

Problém je ten, že niektorí pavedci a úradníci šíria hoaxy za štátne peniaze a pokiaľ si Polícia a úrady neplnia svoje povinnosti, ľudia musia odmietnuť akékoľvek sponzorovanie v podobe daní, pokút a poplatkov, ktorými sa financuje kriminálna činnosť štátnych úradníkov a Polície, samozrejme v prípade chemtrails je nečinnosť trestnou činnosťou!

Snímky CHEMTRAILS TN_ 19. 20 a 22.7.2022 nájdete tu:

https://ulozto.sk/tamhle/YoCOqYZVQA3U/name/Nahrane-22-7-2023-v-21-31-55?view=gallery&sort=exif_date&lightbox=YwTFH0ceXeds#!ZJSzLmR2AQIyBJL2LzRlBQDjBGuuZIHmDIRjFQMZG2EZYGR4MD==

- nadväzujú na tento  report Biblik.sk o chemtrails 19.7.2023

-   -   -

Dnes 22.7.2023 čase okolo 21:20 (20:20 z.č.) je na nebi vidieť čerstvé chemtrails. Že satanistické elity posýpajú ľudstvo ťažkými jedmi, to je zrejmé - veď dávajú jedy aj do potravín, do kozmetiky a pitnej vody, a samozrejme do vakcín! Niektorí výskumníci si všimli synergického pôsobenia určitých látok (chlór, fluór, hlíník) a frekvencií (napr. 2,4GHz Wi-Fi vplyv na mozog a predovšetkým epifýzu) Naposledy biblik.sk priniesol článok o synergickom pôsobení vakcín a vysokých frekvencií, súhrnne označovaných ako 5G - článok Dr. Buttar tu:

https://www.biblik.sk/news/dr-rashid-buttar-synergicke-posobenie-5g-a-vakcin-dr-rashid-buttar-synergic-effects-of-5g-and-vaccines/

Čo je však pozoruhodné, že v niektoré dni vnímavejší jedinci zaznamenávajú v meste akoby hluk a pocit nepohody, ktorý s najväčšou pravdepodobnosťou súvisí s elektrosmogom. Príchod z blízkej hory do mesta je ako prechod do úplne iného sveta - náhle sa začne nepríjemný tlak v hlave (epifýza) a subj. počuť akoby vysoký tón. Vlastne, v meste sa nedá vydržať! Ako-tak učinila situáciu znesiteľnou až modlitba. Čo sa v mestách vlastne deje, je záhadou, vnímavejší ľudia poukazujú akoby na zvýšený výkon mobilných antén (príp. satelitov, resp. 5G balónov

V pásme do 8GHz sa zatiaľ v čase nepodarilo namerať zvýšené hodnoty, jedná sa pravdepodobne o pôsobenie vysokých frekvencií (5G) prípadne HAARP. 

Je však veľmi pravdepodobné, že skutočný účel 5G a projektov ako digitálne rádio a Starlink je kontrola počasia a kontrola myšlienok. 

Je možné, že väčšina ľudí má epifýzu už neaktívnu, neschopnú vnímať jemné energie. Existujú však ešte aj oči a uši, to sa niekedy tiež javí, akoby väčšina ani nemala! Určitý akoby vysoký tón v mestách počujú od určitej doby hudobníci a vnímavejší jedinci - situácia v meste je prakticky neznesiteľná, vnímavejší ľudia už v takomto prostredí nemôžu vydržať! Existujú dôvodné obavy, že situácia zašla do extrému - ľudí posýpajú jedmi z lietadlami, vyvražďujú a očkujú im choroby cez vakcíny a permanentne poškodzujú telo i mozog elektromagnetickým žiarením, čo je vlastne radiácia, ktorá fyzicky poškodzuje bunky*. Subj. to vyzerá, akoby v určitom čase išli mobilné antény v mestách na vyšší výkon (príp. nasýtenie tela vodivými časticami chemtrails spôsobuje, že v meste sa už prakticky nedá žiť! 

Zaujímavé učenie mal ruský duchovný vodca Vissarion, vlastne tvrdil, že súčasná civilizácia končí a preto treba odísť do lesa a keď ľudia vyhynú, potom z lesa vyjsť a začať nový život! V panelákoch sa jednotlivci sa zabíjajú navzájom svojimi Wi-Fi routrami, z ktorých sú zhovädilí tak, že väčšina už nič necíti. Potom je pod vplyvom hypnózy väčšina ľudstva a skutočnú situáciu ani nevnímajú! Satanistické elity premenili mestá na vyhladzovacie tábory! V podstate, vyhladzovací tábor je prakticky aj každá dedina a kadžý dom v blízkosti mobilného vysielača! Nebezpečné je ísť aj niekoľko stoviek metrov autom od niektorých vysielačov, ktoré sa nachádzajú medzi rodinný domami! Podobná situácia je aj v mestách - niektoré antény sú tak silné, že je nebezpečné čo i len rýchlo prejsť niekoľko stoviek metrov okolo! Potom sa ľudia čudujú, prečo sú stále chorí, prečo sa necítia v pohode.. máloktorí môžu duchom pozorovať myseľ a všímať si okamžité zmeny (mimochodom fyz. preukázané zmeny na EEG v dôsledku EM žiarenia tu:

https://www.biblik.sk/news/mobil-je-nebezpecny/

V súčasnej situácii je riešenie:

OPUSTIŤ MESTO alebo ZLIKVIDOVAŤ VŠETKY SILNÉ ZDROJE ELEKTROSMOGU V BLÍZKOSTI VÁŠHO DOMU. (príp. veľmi rýchlo nájsť účinný spôsob ochrany)  Ľudia môžu začať vprvomrade deaktivovaním vlastných Wi-Fi routerov, ktorých vyžarovanie zabíja domácich i susedov.* Buď pochopia, že ak majú Wi-Fi v paneláku, zabíjajú seba aj susedov, alebo odplata za tento ohavný čin ich neminie! Veď predsa - s každým novým zariadením, každým novým smartphonom a každým novým Wi-Fi routrom sa postupne zvyšujú frekvencie a tým aj súhrnné dávky elektrosmogu - v súčasnosti situácia je kritická, úrovne elektrosmogu sú absolútne nezlučiteľné s normálnym myslením - nie je možné jasné a súvislé myslenie v takomto prostredí, možno najviac pre 1-3% extrémne odolných alebo vysoko duchovne vyvinutých jedincov. (preto je tak dôležitá duchovná práca, čistota myšlienok a čokoľvek, čo Vám navýši vibrácie - viac krátke video Dr. Thomas COWAN tu)  Ostaní sú čoraz bližšie kritickej hranici, kedy úrovne elektrosmogu hrozia poškodením myslenia (psych. poruchy) alebo poškodenie telesného zdravia. Zasiahnutý je prakticky každý, ide o to, či ľudia vôbec chcú s touto situáciou niečo robiť. Každý môže urobiť aspoň niečo  - niekto môže Wi-Fi nahradiť káblom, schopnejší jedinci môžu vyradiť z prevádzky mobilný vysielač. 

Ľudia by si mali brániť svoj životný priestor. Satanistické elity sa cítia akoby majiteľmi Zeme i ľudí, domnievajú sa, že majú právo robiť si s ľudmi i zo Zemou úplne čo chcú. Možno jediný spôsob, ako sa ľudia môžu spojiť (okrem pohromy alebo vojny, ktorá spája nevyhnutne na obranu života a záchranu majetku), je náboženstvo. 

Podľa V.V. Pjakina elity plánujú v Európe islamský chalifát, pretože tiež chcú mať poriadok z toho istého chaosu, ktorý sa snažia sami momentálne v celom známom svete nastoliť! Organizovaná kriminalita satanistických elít však vyžaduje tiež organizovanú protiofenzívu! 

Ľudstvo hrá hru o prežitie, bojujeme s nepriateľom Nebeského Otca - Stvoriteľa a Jeho Syna Pána Ježiša Krista! Týmto nepriateľom Nebeského Otca a Jeho detí a vlastne Života ako takého (Ján 14:6), je duchovná mocnosť: Lucifer a rôzni satani, z ktorých mnohí obsadili posty vo vláde, politike a showbiznise.

https://www.biblik.sk/obrazky/#usa-open-jpg1

Každý sa môže pýtať, čo môže robiť pre zvrhnutie zločineckého satanistického a fašistického režimu! A je toho veľa, každý môže urobiť aspoň niečo! Veriaci sa môžu modliť (ale aj za konkrétne veci, aby spadli satelity, aby boli postavení anjeli k vysielačom a mobilným staniciam, aby boli neutralizované chemtrails) Obyčajní ľudia si môžu robiť vlastný výskum a zaplaviť úrady miliómi podnetov, ktoré ak úrady neberú vážne, je to záťaž ich "dreva", ktoré takto buď zhnije alebo pod záťažou praskne! Nuž, ale nakoľko väčšina nemá nič, za čo by boli ochotní sa zjednotiť alebo bojovať, tak možno našou záchranou je práve Islam, ktorý jasne určuje, že muž je muž a žena je žena! A takisto, Islam zakazuje úžeru a príčinu ožobračovania a inflácie - úrok! A ak by sa ľudia aspoň 5x denne povinne modlili, pre tých chudáčikov závislých na smartphonoch je to vlastne pomoc! Musí prísť niečo, čo zhypnotizovanú sviňu* odtrhne od válova, ináč by sa uliberalizovala a umobilovala k smrti! Či to bude Islam, nejaká kataklyzma alebo zásah Vyššej moci - napríklad prebudenie a zjednotenie významnej časti celku - čokoľvek je z určitého hľadiska vlastne pomoc, pretože vojnu proti ľustvu, ktorú rozpútali prisluhovači Lucifera by ináč z ľudí neprežil nikto!

 

Súvisiace články / related articles:

*LIST NA MINISTERSTVO ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA A ÚRAD NA OCHRANU OVZDUŠIA: ZA ČO POBERÁTE PLAT? NEEXISTUJE ABY SA NAŠIEL JEDINÝ SLOVÁK, KTORÝ BY SA VÁM SKLADAL NA PLAT V PODOBE DANÍ, POKÚT A POPLATKOV!
https://www.biblik.sk/news/list-na-ministerstvo-zivotneho-prostredia-a-urad-na-ochranu-ovzdusia-za-co-poberate-plat/

 

TELEFONÁT MARTINOVI GEROVI, ŠTÁTNEMU ŠÍRITEĽOVI HOAXOV O CHEMTRAILS, HLAVNÉMU MASKOTOVI MŽP NA ŠÍRENIE LŽÍ O PRETRVÁVAJÚCICH KONDENZAČNÝCH STOPÁCH. Ľudia by mali odmietnuť takýchto úradníkov sponzorovať! Je namieste odmietnutie platenia daní, poplatkov...
https://www.biblik.sk/news/telefonat-martinovi-gerovi-statnemu-siritelovi-hoaxov-o-chemtrails/

 

Dr. JERZY JASKOWSKI: GEOINŽINIERSTVO - TICHÁ VOJNA / CHEMTRAILS DOCUMENTARIES (SK, ENG, PL)
https://www.biblik.sk/news/dr-jerzy-jaskowski-geoinzinierstvo-ticha-vojna/

 

RIZIKÁ BEZDRÔTOVÝCH MERAČOV: ŽIVOT A ZDRAVIE OHROZUJÚCE ZARIADENIA / RISKS OF SMARTMETERS: THREAT TO HEALTH AND LIFE (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: DOKONCA AJ KAŽDÝ KTO MÁ V PANELÁKU Wi-Fi JE VRAH! (SK, ENG)
21.06.2023 14:29
*"OMYL NEPRESTÁVA BYŤ OMYLOM LEN PRETO, ŽE HO ROBIA MILIÓNY ĽUDÍ." Lev Nikolajevič Tolstoj
"WRONG DOESN'T CEASE TO BE WRONG BECAUSE THE MAJORITY SHARE IN IT." Lev Nikolayevich Tolstoi
https://www.biblik.sk/news/rizika-bezdrotovych-meracov-zivot-a-zdravie-ohrozujuce-zariadenia-risks-of-smartmeters-threat-to-health-and-life/

 

*prof. HENRY LAI: DNA DAMAGE CAUSED BY "NON-IONIZING" EM RADIATION / prof. HENRY LAI: POŠKODENIE DNA ELEKTROMAGNETICKÝM ŽIARENÍM
https://www.biblik.sk/news/prof-henry-lai-dna-damage-caused-by-non-ionizing-em-radiation-prof-henry-lai-poskodenie-dna-elektromagnetickym-ziarenim/

 

ROLAND BERNARD: BANKÁR O LUCIFERIÁNOCH / BANKSTER ABOUT LUCIFERIANS (SK, ENG, DUTCH)
https://www.biblik.sk/news/roland-bernard-bankar-o-luciferianoch/

 

*Na Východe známy príbeh o bohovi Indrovi, ktorý sníval, že je prasaťom. A preto, že bol boh, jeho sen sa okamžite realizoval: celý deň žral, obcoval so svojou prasnicou, mali spolu veľa malých priasiatok a len sa válali, súložili a žrali! Videl to aj boh Višnu a začal Indrovi dohovárať, že veď je predsa boh, a nemôže vo svojej pozícii zo seba robiť prasa! Ale Indra na to nič nedbal, len sa ďalej válal, súložil so svojou prasnicou a žral! Nakoniec mu Višnu tú prasačiu kožu rozpáral a Indra mu ďakoval, že ho vyslobodil!

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!