MAIL NA POLÍCIU VO VECI KRIMINÁLNYCH AKTIVÍT TRESTNÉHO ČINU POKUSU O VRAŽDU

18.07.2022 14:28

PREDMET: T.O.: POKUS O VRAŽDU

"Dobrý deň, posielam vám týmto trestné oznámenie na neznámeho páchateľa vo veci pokusu o vraždu. Kriminálne aktivity, ktoré môžeme pozorovať na oblohe, môžu mať smrtiace následky. Aktuálny report+fotodokumentácia v tomto článku:
https://www.biblik.sk/news/velmi-podivne-nahle-usporiadanie-mrakov-nad-tn-chemtrails-haarp-18-7-2022/
To, že toto trestné oznámenie nebolo osobne podané, vás nezbavuje povinnosti chrániť občanov a tieto veci začať vyšetrovať. Podával som už niekoľko trestných oznámení, Polícia tiež doteraz hrala hru, že sa na oblohe vlastne nič zvláštne nedeje. Že sa ľudia budú dusiť, na to som upozorňoval v.r. 2018 v tomto článku:
https://www.biblik.sk/news/ochladenie-ako-nasledok-geoinzinierstva/
Väčšinu prachu v domácnosti tvoria biele, čierne a červené vlákna. Pod mikroskop sme ich dávali tu:
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-pod-mikroskopom/
Pri 350-násobnom a neskôr pri 600-násobnom zväčšení sme vo vláknach našli čierne guľôčky vyplnené žltou hmotou. Vlákna, ktoré sa rozprašujú z lietadiel majú UV absorbčné vlastnosti také, že sú schopné ochrániť bielkovinu, sú ideálnym nosičom biologickej zbrane:
https://www.biblik.sk/news/spektral-analysis-of-chemtrail-fibers/  
Každý z vás si môže urobiť vlastný výskum a riešiť veci ako najlepšie vie, ak sa ináč nedá, tak aj odstránením vašich nadriadených, ktorí pravdepodobne blokujú akékoľvek vyšetrovanie. Dúfam, že v tomto boji za zdravie a život všetkých Slovákov nie som sám. Navhrli sme určité opatrenia na ochranu zdravia, je to sedem bodov dolu v tomto článku:
https://www.biblik.sk/news/drazdivy-kasel-zvysena-teplota-a-choroby-mozu-byt-nasledkom-vcerajsieho-a-dnesneho-intenzineho-rozprasovania-chemtrails/
Aj tie najlepšie opatrenia sú však v takomto prostredí iba odkladom obrovskej katastrofy. Je v záujme každého jednotlivca aby sa tak, ako môže, v rámci svojich možností, zasadil o vyšetrovanie týchto kriminálnych aktivít, ktoré vedú k chorobám a zákernému vyhladzovaniu ľudí.
Ďakujem.

P.S.: oznámenie som písal cez váš formulár na stránke minv.sk, vyžaduje však už overenie mobilom. Mnohí ľudia nemajú mobil, ani ja nevlastním mobil,
žiadam vás o zachovanie možnosti komunikovať normálne aj bez vyžadovania autentifikácie mobilom. Ďakujem.

Arkan Levov, Biblik.sk, tel. 032/240 00 65
www.biblik.sk
www.biblik.sk/clanky


- mail poslaný 18.7.2022 o 14:33 (15:33 l.č.) na adresy:

publicPÍŠZAVINÁČminv.sk

callcentrumPÍŠZAVINÁČminv.sk
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.