MAIL PLYNÁRENSKEJ SPOLOČNOSTI - ZARIADENIA VAŠICH PRACOVNÍKOV SÚ ZDRAVIE A ŽIVOT OHROZUJÚCE (+Poznámka Biblik: V škole, kde býva v triedach aj 30 mobilov naraz je potrebné urobiť bezpečnostné opatrenia

23.03.2023 12:00

Dobrý deň,

dnes boli vaši pracovníci meniť plynomer.

Nosia so sebou notebook a zariadenia pripojené na bezdrôtovú sieť

(podobne ako vaša pracovníčka, ktorá tu odpočítava plyn, nosí v ruke prístroj, ktorý ustavične prijíma a odosiela dáta)

V skutočnosti neexistuje žiadne neionizujúce EM žiarenie. Žiarenia z mobilov, Wi-Fi a bluetooth spôsobujú fyzické poškodenie buniek a ovplyvňujú mozog (zmeny EEG) aj srdce, inými slovami mobily, Wi-Fi a bluetooth sú nástroje na zníženie počtu ľudí na Zemi a kontrolu myšlienok.

Ak nejaký pracovník bude mať aktívne bezdrôtové zariadenie pri sebe, nebude vpustený k nám do bytu!

Ak aj naďalej vašim pracovníkom budete dávať bezdrôtové zariadenia, potom sa z vašej strany jedná už o vedomé poškodzovanie ľudí:

https://www.youtube.com/watch?v=fJUg8afb0BA

Ak by ste vedeli, že niekoľko ľudí takto zabijete a poškodíte, je skutočne potrebné, aby mal techik alebo odpočtár pri sebe nejaký bezdrôtový žiarič? Klasický mobil bez dátovej premávky (vypnuté dáta) vyžaruje iba cca 1x za 3 minúty, smartphony cca každých 10 sekúnd. (podľa doterajších meraní nie na každom smartphone stačí vypnúť dáta aby sa choval ako klasický mobil, v mnohých prípadoch však vypnutie dát značne znižuje vyžarované hodnoty)

Bezdrôtové zariadenie, konrétne notebook vášho pracovníka vyžaruje aj na vzdialenosť niekoľko metrov hodnoty vyššie než 300.000µW/m2 a vyžaruje tak permanentne. Ak by sa to zrátalo ako ekvivalent klasického mobilu, ktorý vyžiari napr. 300.000 jednotiek každé 3 minúty, takýto bezdrôtový žiarič je cca ako nosiť pri sebe 180 mobilov! Máloktorý pracovník s takouto "výbavou" udrží telo zdravé. (Bohužiaľ, podobná situácia je aj so smartphonmi so dátovou premávkou (100.000 jednotiek permanentne sa naposledy nameralo u pracovníka inej firmy, ktorý mal na svojom mobile spustenú firemnú aplikáciu) Takéto smartphony s aplikáciami, ktoré ustavične prijímajú a odosielajú dáta bohužiaľ nosí pri sebe aj veľa ľudí a detí. Deťom do rúk mobily nepatria! V škole, kde býva v triedach aj 30 mobilov naraz je potrebné urobiť bezpečnostné opatrenia, mobily a Wi-Fi na školách by mali byť zakázané celkom, ak teda chceme mať ľudí s normálnym mozgom a skutočne predchádzať fyz. i psych. ochoreniam. Vyžadovať úplné vypnutie mobilu a všetkých bezdrôtových sietí (bluetooth, Wi-Fi) príp. letový režim je oprávnenou požiadavkou každého učiteľa!

Bežní ľudia by mohli byť dosť v šoku z toho, že im niekto dáva domov Wi-Fi routre, do rúk mobily a po strechách antény, ktoré ich môžu zabiť alebo vážne poškodiť telo i psychiku!

Bolesti hlavy, bolesti srdca, zmena tempa reči a ovplyvnenie spánkového režimu sú príznaky, na ktoré stačí u niektorých ľudí už niekoľko sekúnd expozície ľudského tela a mozgu EM poľu. Rozvoj nádorov, infarkty a psych. ochorenia sú dôsledok neprirodzeného prostredia, EM žiarenie je kontaminant. Tzv. "vírusy" a mnohé choroby, napríklad chrípkové ochorenia sú vlastne detoxikácia tela v dôsledku poškodenia DNA, ktorú sa telo snaží vylúčiť. Ak detoxikácia prebieha rýchlo napríklad na pľúcnom tkanive, známy efekt tzv. mydlových bublín, preto sa chorým niekedy ťažko dýcha. Masové choroby, epidémie a úmrtia je s najväčšou pravdepodobnosťou možné vyvolať zavedením nového EM poľa (nové satelity napr. Starlink, Kuiper, nové frekvencie a mobilné antény 5G, nové štandardy pre bluetooth a Wi-Fi z 2,4GHZ na 5GHz a viac). S postupným rozširovaním súčasných bezdrôtových technológií pribúdajú choroby a úmrtia a badateľná je určitá pasivita a zmena normálneho myslenia ľudí (vplyv EM polí na psychiku, ale i na možný rozvoj fyz. ochorení - jedným z prvých miest pokrytých 5G bol Wu-Chan)

Zvlášť je treba upozorňovať i na bezdrôtové slúchadlá, ktoré mladí považujú za moderné, i bluetooth môže poškodiť telo a mozog! Ak šašo povie, že neverí na gravitáciu a skočí zo skaly, rozpleskne sa! Podobné je to aj s ľuďmi, ktorí neveria, že EM žiarenie z mobilov, Wi-Fi a bluetooth poškodzuje bunky. Je treba si uvedomiť, že žiarenia z mobilov a bezdrôtových zariadení je nebezpečná radiácia! Súčasný návrh bezdrôtových zariadení (mobily, Wi-Fi, bluetooth) s výnimkou samostatných prijímačov GPS signálu sú život a zdravie ohrozujúce, je možné otvorene hovoriť, že ide o depopulačný program.

V súčastnosti hodnoty vyžarovania bezdrôtových zariadení môžeme označiť ako extrémne, nosenie bezdrôtových žiaričov (čo je vlastne aj obyčajný mobil, bezdrôtové slúchadlá i smarthodinky) je podľa slov niektorých lekárov "ABSOLÚTNE NEZLUČITEĽNÉ SO ZDRAVÍM" a s najväčšou pravdepodobnosťou to dopadne s mobilmi, bluetooth, Wi-Fi a súčasnými bezdrôtovými žiaričmi podobne ako s cigaretami. Predbežné opatrenia sú zatiaľ záležitosťou každého človeka osobne. Riaditelia firiem by mali dbať o bezpečnosť pracovníkov, súčasné bezdrôtové zariadenia ľudí, ktorí chodia odpočítavať plyn a meniť plynomery sú zdravie a život ohrozujúce.

Ďakujem.

ODKAZY:

"Finálnym výsledkom je, že bezpečnú úroveň expozície rádiovými frekvenciami spojenú s netermálnymi účinkami v súčasnosti nepoznáme. Nech už vám ktokoľvek tvrdí, že sú tieto prístroje bezpečné, činí tak z nevedomosti alebo vás chce oklamať!" Dr. De-Kun Li, Výskumný lekársky ústav Kaiser Foundation Research Institute
https://www.biblik.sk/news/vyskumn-lekarsky-ustav-bezpecnu-uroven-expozicie-radiovymi-vlnami-spojenu-s-netermalnymi-ucinkami-v-sucasnosti-nepozname/

 

Dr. THOMAS COWAN, M.D.:

VÍRUSY NIE SÚ PRÍČINOU NIČOHO, NOVÉ CHOROBY SÚVISIA S NOVÝM EM POĽOM

https://www.facebook.com/lestwarogteam/videos/2575137899470929/

Slovensky - výpisy z videa Dr. Cowana tu:

https://www.biblik.sk/news/dr-cowan-virusy-nie-su-pricinou-nicoho-nove-ochorenia-suvisia-s-novym-elektromagnetickym-polom-pouzivanie-mobilu-je-nezlucitelne-so-zdravim/

 

ZMENY NA EEG VPLYVOM ŽIARENIA Z MOBILOV

https://www.biblik.sk/news/mobil-je-nebezpecny/

 

"Veda nedokáže zodpovedať všetky otázky, ale na jednu vie odpovedať úplne jednoznačne: VŠETKY TYPY ELEKTROMAGNETICKÉHO ŽIARENIA MAJÚ NA ŽIVÉ ORGANIZMY PREUKÁZATEĽNÝ VPLYV. V tejto knihe podávam prehľad vedeckých poznatkov o širokom spektre biologických účinkov spojených s expozíciou EM poliam. Početné štúdie dokazujú, že v dôsledku expozície EM poľu dochádza k poškodzovaniu a mutáciám v DNA - teda v genetickom materiáli,  ktorým sme vymedzení ako jednotlivci i ako druh. Usudzuje sa, že mutácie v DNA predstavujú počiatočné štádium rozvoja rôznych typov rakoviny." "WHO oficiálne považuje EM pole - vrátane bežného poľa sieťového kmitočtu a poľa vysokofrekvečného kmitočtu (rádiového) - za možnú príčinu rozvoja vývoja rakoviny." Dr. Martin Blank, cit. z knihy DOBA JEDOVÁ 7 - ELEKTROSMOG.  Dr. Martin Blank podobne ako mnohí iní vedci a podnikatelia nepoužíva mobil ani Wi-Fi.
https://www.biblik.sk/products/doba-jedova-7-elektrosmog/

 

RIADITEĽ MICROSOFTU VYSVETĽUJE, PREČO NEMÁ DOMA Wi-Fi

https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/

-- 
Arkan Levov, Biblik.sk, tel. 00421 32 240 00 65
www.biblik.sk
www.biblik.sk/clanky

Poznámka Biblik: V škole, kde býva v triedach aj 30 detí s mobilmi a bezdrôtovými zariadeniami je potrebné urobiť bezpečnostné opatrenia. Rodičia môžu vyžadovať vypnutie Wi-Fi na školách, riaditelia a učitelia môžu vyžadovať zákaz mobilov.  A takisto zákaz bezdrôtových zariadení (smarthodinky a podobne) Deti by si mali uvedomiť podobne ako ľudia na verejných zhromaždeniach a v MHD, že mobily je treba vypínať (príp. letový režim)

Veci ako Wi-Fi, bluetooth slúchadlá, smarthodinky - každý by si mal uvedomiť, že sú zdrojmi život ohrozujúcej radiácie, ktorá dokáže fyzicky poškodiť bunky. Predbežné opatrenia sú zatiaľ na každom jednotlivcovi, aby vypínal mobil v škole, vo vlaku, na prednáškach atď.

Vypnutie domácej Wi-Fi a nahradenie káblom, pre mobily a tablety je  káblová redukcia USBc/LAN  (https://dopice.sk/rFW) Káblové pripojenie USBc/LAN môže byť bežný zvyk domáceho pripojenia na internet. Wi-Fi by v domácnosti nemala byť vôbec, Wi-Fi je vhodné celkovo permanentne vypnúť a zvyknúť si používať káble. Určite je vhodné Wi-Fi a mobily vypínať aspoň na noc. Šašo, ktorý neverí na gravitáciu a skočí zo skaly sa rozpľasne. EM žiarenie z mobilov, Wi-Fi a bluetooth je radiácia, ktorá môže zabíjať.

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!