MAMIČKY PROSÍM POCHOPTE, ŽE MOBIL NESMIE BYŤ PRI HLAVE DIEŤAŤA / ALL MOTHERS PLEASE KNOW, YOU CAN'T HOLD YOUR CELL PHONE NEAR BABY's HEAD (SK, ENG)

22.12.2022 11:24

MAMIČKY PROSÍM POCHOPTE, ŽE MOBIL NESMIE BYŤ PRI HLAVE DIEŤAŤA / ALL MOTHERS PLEASE KNOW, YOU CAN'T HOLD YOUR CELL PHONE NEAR BABY's HEAD (SK, ENG)

Typický obrázok - matka s dieťaťom v rukách, doma alebo za pochodu na ulici telefonuje alebo drží mobil pri hlave dieťaťa! Bohužiaľ, nie je normálne ani to, ak ľudia nosia permanentne mobil pri sebe. Dostávajú obrovské dávky žiarenia a ich psychika aj fyzické telo sú vážne poškodzované. O žiarení z mobilov, Wi-Fi, bluetooth slúchadiel, smart hodiniek a bezdrôtových aktívnych smart zariadení sa nedá vôbec hovoriť ako o neionizujúcom, je ionizujúce s určitou pravdepodobnosťou, viac tu.

Čím je vyššia frekvencia, tým je väčšia pravdepodobnosť, že dôjde k fyzickému poškodeniu buniek.

Obyčajný mobil fyzicky poškodzuje DNA, prišlo sa na to "náhodou" pri úplne inom výskume - viac prof. Henry Lai. 

Frekvencie mobilov, Wi-Fi a bluetooth sa ustavične navyšujú. Ako nasvedčujú praktické pozorovania i vedecké výskumy, ciele globalistov sú presne opačné, ako chrániť zdravie! S týmto cieľom sú vyvíjané vakcíny i navrhované štandardy pre mobilné a bezdrôtové technológie. (potom sa mamičky čudujú, prečo dieťa po vakcíne ochorie, prestane jesť, nespí, stratí očný kontakt alebo v niektorých prípadoch i niečo horšie... Vakcíny sú obrovskou hrozbou pre ľudské zdravie, o tom sa presvedčili mnohí rodičia, ktorí majú po očkovaní zmrzačené alebo choré dieťa! Vakcíny sú nebezpečné, podrobné rozbory vakcín elektrónovými mikroskopmi a vynikajúci rozhovor tu:

OBRÁZOK NEVEDOMEJ MATKY / BFU MOTHER:

Čo sa týka mobilov, Wi-Fi, bluetooth slúchadiel, dronov a dokonca i autíčiek na diaľkové ovládanie, s najväčšou pravdepodobnosťou úplne všetky tieto veci, ktoré táto civilizácia považuje za normálne, sú život a zdravie ohrozujúce! Človek by nemal ustavične nosiť mobil ani pri sebe, a za žiadnych okolností by si ho nemal dávať k hlave! Je to dokonca aj návodoch od mobilov, čítali ste niekedy návod od svojho mobilu?

Tu je návod výrobcu mobilu BlackBerry - výrobca tvrdí, že aktívny mobil vlastne ani nemáte chytať do rúk, medzi telom a mobilom sa má vždy dodržiavať určitá vzdialenosť a najmä,

za žiadnych okolností mobil nemá byť pri hlave:

Bezdrôtová technológia nie je bezpečná, varujú vedci i ľudia z IT priemyslu:

 

Poznámka Biblik: Pokiaľ trpíte psych. problémami alebo chronickými či zápalovými ochoreniami, príčinou môže byť blízkosť vysielačov alebo citlivosť na EM žiarenie. Môžete pozrieť služby meranie elektrosmogu alebo poradenstvo a ďalšie:
 

 

ENGLISH:

A typical picture - a mother with a child in her arms, at home or while walking on the street, holding her cell phone near child's head! If you want to know how does a BFU mother look like, look around yourself. (BFU - brain free user)
Unfortunately, it's not normal for people to carry a mobile phone with them permanently. (short video Dr. Thomas Cowan)
People receive huge doses of radiation from wireless and smart devices and their mind and physical body are being seriously damaged. The EM radiation from mobile phones, Wi-Fi and bluetooth cannot be said to be non-ionizing at all, it's ionizing with a certain probability, more here - article slovak, worth to translate.
 
Higher frequencies cause higher probability of physical damage to the cells.
An ordinary cell phone physically damages DNA, it was discovered "accidentally" during a completely different research - short video english - prof. Henry Lai - under this video are some very interesting comments.
 
The frequencies of mobile phones, Wi-Fi and bluetooth are rising, new mobile device, new cell phone or a new Wi-Fi router means usually more EM ratiation and higher frequencies. Practical observations and scientific research indicates, the goals of the globalists are exactly the opposite like to protect human's health! With these goals are developed drugs, vaccines and standards for mobile and wireless technologies. (then mothers wonder why the child gets sick after the vaccine, stops eating, doesn't sleep, loses eye contact or in some cases something worse... Vaccines are a huge threat to human health, many parents have a crippled or sick child after one shot! Vaccines are dangerous, detailed analysis of vaccines by electron microscope - excellent interview Dr. Andrew Kaufman here:
https://www.biblik.sk/news/dr-adrew-kaufmann-interview-with-marshall-hodge/
 
Cell phones, Wi-Fi, bluetooth headsets, drones and even remote control cars, most likely all of these things that this civilization considers normal are life and health threatening! A person shouldn't always carry a mobile phone with him, it's not normal to receive large doses of the EM radiation from close sources (cell phones, smart watches, bluetooth headsets, etc.) The distance matters!
Under no circumstances a cell phone shouldn't be close to head!
Have you ever read the manual of your mobile phone?
Here is the instruction of the manufacturer of the BlackBerry mobile phone - the manufacturer claims in fact, that you shouldn't hold an active mobile phone in your hands and certainly under no circumstances the mobile phone shouldn't be close to head:
https://www.biblik.sk/news/varovanie-vyrobcu-mobilneho-telefonu-sk-en-the-blackberry-warning/
Wireless technology is not safe - this is an urgent warning by scientists and people from the IT industry:
https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/
 
 
Note Biblik: Services for measuring EM radiation and advices for EM sensitive persons and many more you can find here:
 

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!


_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU