MIKULEC ODFAJČIL ROMANU TABÁK (+Poznámka Biblik: Ľudia by sa mali zabezpečiť na svoju obranu a pochopiť, že štát skončil a situáciu smerujúcu k obnove a prosperite Slovenska z členov fašistickej vlády nebude nikto skutočne riešiť!

05.12.2022 11:05

www.biblik.sk/clanky

 

MIKULEC ODFAJČIL ROMANU TABÁK

"... sa údajne obrátila na istého ministra poslankyňa parlamentu s prosbou o pomoc. Chcela od neho, aby prednostne riešil situáciu jednej zo slovenských obcí, ktorá má problémy s migrantmi zo Sýrie."

https://www.infovojna.bz/article/mikulec-cez-sms-spravy-vulgarne-vynadal-romane-tabak

súvisiace články: "Ďalší tábor pre nelegálnych imigrantov? Mazurek: „To je nemysliteľné a musíme to zastaviť“ - tu *  “Naše hranice sú ako sito” – starosta bohatého francúzskeho mesta pri Paríži obviňuje z rastúcej kriminality prisťahovalectvo, až 30-percentný nárast počtu lúpeží" - tu

Poznámka Biblik: ak sa situácia s migrantami nebude včas riešiť, obrovské problémy môžu mať i ďalšie obce a mestá. V zime podľa niektorých informácií je migrantov o niečo menej, neskôr to môže byť doslova záplava. Ľudia by sa mali zabezpečiť na svoju obranu a pochopiť, že štát skončil a situáciu smerujúcu k obnove a prosperite Slovenska z členov fašistickej vlády nebude nikto skutočne riešiť! Ciele, tých, ktorí túto takzvanú slovenskú vládu riadia sú: "PORIADOK Z CHAOSU", "DEPOPULÁCIA" a "TOTÁLNA KONTROLA"       - teda naozaj chcú nastoliť chaos a povraždiť väčšinu ľudstva (vrátane väčšiny Slovákov a Slovanov) a zo zvyšku ľudí urobiť otrokov a biorobotov prostredníctvom myšlienkovej kontroly cez chemikálie (chemtrails+GMO potraviny), technológie a technológie (vakcíny obsahujú nanotechnológie cca od r. 1993, viac  tu ) a cez elektromagnetické žiarenie - mobilné antény, 5G a internet vecí - aby každý spotrebič vydával dávky EM žiarenia

Satanská elita nikdy nebude považovať svojich prisluhovačov za rovnocenných, v každom prípade sa ich zbavia! Vlastne, nútia ich robiť rôzne zvrhlosti a teror, a ak sa dá ľudská duša zlákať k službe temna, podľa Abd-ru-shina takýmito ľuďmi opovrhuje i samotný Lucifer a vedie týchto ľudí k čo najhlbšiemu pádu, aby neunikli rozkladu!

Nahnali ich do rôznych think-tankov a spolkov, len preto, aby ich mali ľahšie pod kontrolou ale v skutočnosti opovrhujú zradcami i každou zvrhlosťou, ale nútia "svojich" k zrade národa a k propagácii zvrhlostí, aby sa mohli zbaviť úplne všetkých porušených a slabých, ktorí sa nechajú zlákať - viď Protokoly sionských mudrcov:

Protokoly sionských mudrcov.pdf (326,9 kB)

Pravosť tohto dokumentu je naprieč rôznymi názormi na pravosť tohto dokumentu dôkladne verifikovaná časom!

 

* TOP KOMENTY HS:

"jedna "optimisticka" sprava pre nas Slovakov, ktoru si len malokto z nas uvedomuje...Slovensko sa nachadza v narodnom, ekonomickom aj moralnom upadku co su symptomy charakterizujuce kolaps a nasledny rozpad statu..."

"Len je to podobná inscenácia ako nedávno tá hra na vírus. Skutočné na tom je otupenie mysle cez chemtrails, jedy v potravinách a myšlienková kontrola cez elektromagnetické žiarenie. Neviem, čo potom od väčšiny jedincov možno čakať! S pravou duchovnosťou sa ani vôbec nestretnú, nesprostredkuje im ju žiadna organizácia! Ťažko bude meditovať mozog permanente rušený EM vlnami, nebudú sa vedieť sústrediť ani minútu alebo by museli tvrdo trénovať! Vyvinúť takéto úsilie sa im darí až v situácii, kedy sú vážne chorí alebo keď už ide o život!
    Bez vzťahu s Bohom a Pánom Ježišom Kristom (Ježiš = fr. Je suis = JA SOM) je celková imunita aj imunita voči vymývaniu mozgov nedostatočná! Sú dve cesty: Jedna k Bohu cez sebarozvoj a poznanie pravého, jediného BOHA, Ktorý je JA (bibl. SOM, KTORÝ SOM, Ex. 3:14), to je úsilie o lásku a jednotu s Bohom a snaha úplne podriadiť svoj život Bohu, nie cirkvi ani nejakým organizáciám!
    Druhá cesta je do zatratenia! - viac Kázeň na Vrchu, Matúš kapitoly 5., 6., 7. Každý si vyberá sám, a každý denno-denne činí voľby a bude mať vládu Boha, Pravdy a Života, alebo chaos, trápenie a smrť! Pán Ježiš Kristus hovorí: "JA SOM Cesta i Pravda i Život; nikto nepríde k Otcovi len skrze mňa." Ján 14:6 Je to cesta k Poznaniu JA, dobré je študovať učenie Veľkých avatárov, Biblia - Nový zákon a ďalšie sväté spisy.
    Ľudia ak by chceli na Zemi normálne žiť, by sami mali hľadať Boha, to je vlastne naša hlavná činnosť. Ale miesto toho kôli odklonu z kurzu robíme iné veci! (bibl. hriech = mieriť vedľa) Aký je zmysel života na Zemi? Vraj v Nebi dostávajú iba dve otázky: "Čo si sa naučil?" a "Komu si pomohol?" Kto nevedel odpovedať, musel ísť naspäť na Zem! V podstate prepadol! (kniha 7 Poučení z Neba od Mary C. Neal)
    Ak si každý jednotlivec plní svoj účel, potom môže byť šťastný a prosperujúci národ i civilizácia! Ale výchova ľudí je zámerne vedená ináč! Áno, je to aj chyba človeka, ale nie celkom, ale tak trochu aj áno :-)"

 

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED SATANISTAMI A FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou mnohé národy bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky víťazstva sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!


_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU