NA ČO SLÚŽIA VLÁKNA CHEMTRAILS?

03.09.2020 11:02

ELONOVINKY: Spojení mozku a počítače je zas o krok dál, Neuralink má nový čip

https://vtm.zive.cz/clanky/elonovinky-spojeni-mozku-a-pocitace-je-zas-o-krok-dal-neuralink-ma-novy-cip/sc-870-a-205746/default.aspx

Prečo na demonštráciu pokusu vybrali prasa? Pretože vás majú za dobytok! Muskove plány sú do veľkej miery už zrealizované!  Rozprašujú miliardy vláken z lietadiel , ľudia sú chorí, majú problémy s dýchaním a potom povedia: dajte si rúška, ochráni vás to pred koronavírusom! Mali by ste podávať trestné oznámenia a s kolaborantmi vrahov úplne prestať spolupracovať, až dokým sa nebude riešiť genocída chemtrails, ktorá podľa nás takmer s úplnou istotou súvisí s rozprašovaním plesní, vírusov a toho najzákerneršieho svinstva, aké len diabol dokáže vymyslieť. Jedným z diablových hlavných cieľov je totálna kontrola myšlienok. Nakoľko vlákna chemtrails dýchame, jeme a pijeme, tieto častice máme s takmer úplnou istotou v tele, v krvi a mozgu.
Za veľmi nebezpečnú vec nielen kôli žiareniu, ktoré vás môže aj fyzicky poškodiť považujeme mobily, Wi-Fi a bezrôtové zariadenia a zvlášť bezdrôtové slúchadlá. Mali by ste sa im vyhábať, mobily držať čo najďalej od hlavy a Wi-Fi nahradiť káblovým pripojením, mobilný internet používať ako krízovú núdzovú vec. Z hľadiska žiarenia vychádza bezpečne iba navigácia výhradne GPS. Ak na mobile používate na upresnenie navigácie aj GSM, napr. iPhone vykazuje permanentne okolo 12.000 μW/m2, z dlhodobého hľadiska (niekoľko minút alebo hodín) ovplyvní vnútorné orgány už 60μW/m2, ak sa nachádza zdroj v blízkosti tela. Nielenže  žiarenie bezdrôtových zariadení je veľmi škodlivé, ale môže ovlyvňovať vaše myšlienky jednak frekvenciou a jednak môžu častice chemtrails v ľudskom tele s týmito modernými bezdrôtovými zariadeniami komunikovať, možno aj so smartphonom a pod. Jednoducho sú tu snahy pripojiť človeka za každú cenu na digitálne rozhranie.
články o vláknach chemtrails:
obrázok chuchvalca chemtrails, nájdete na stromoch, plotoch, na lúkach - nechytať holými rukami:
Ako vyzerajú vlákna chemtrails rozprášené do ovzdušia? Uvidíte ich za veľmi jasného dňa aj voľným okom, keď si prekryjete slnečný kotúč. Ideálny je veľmi kvalitný optický zoom, vždy však treba veľmi jasný deň, čo vďaka rozprašovaniu máme málokedy. Zbierajte dôkazy a podávajte trestné oznámenia, odhoďte rúška a bojujte proti satanským vrahom a ich prisluhovačom:
naše video s malou kamerou, 5x optický zoom: