NA UKRAJINU POSIELAŤ LÁSKU VŠETKÝM. PREDOVŠETKÝM VOJAKOM NA UKRAJINE, ALE AJ SLOVENSKÝM KARIKATÚRAM

13.10.2022 13:29

NA UKRAJINU POSIELAŤ LÁSKU VŠETKÝM. PREDOVŠETKÝM VOJAKOM NA UKRAJINE, ALE AJ SLOVENSKÝM KARIKATÚRAM

Všetkým vojakom na Ukrajine, aj židom, aj židovi Zelenskému aj vrahovi Bushovi, aj fľandre... a predovšetkým slovenským karikatúram posielať lásku. Učila to Dr. Rauni Kilde, ona bola osvietená a treba sa radami osvietených ľudí riadiť (napríklad, veľmi dobre funguje jej liečivé cvičenie)

Choroby, neduhy a bolesti môžu súvisieť s 5G, chemtrails alebo s org. poškodením, ale predovšetkým sú to nesprávne postoje, "nepriestrelné" názory a niekedy aj hlbšie vzorce agresivity ako nenávisť k židom, cigáňom a pod. Niekedy vám môže prísť zle, keď sa snažíte posielať lásku ľuďom, ktorí sú vám protivní. Ak má duchovne pokročilejší človek voči komukoľvek výhrady, môžu sa náhle dostaviť niekedy aj prudké bolesti, ktoré s vnútorným prijatím i "zlého" človeka môžu okamžite zmiznúť. Je možné, že korene chorôb, problémov, chudoby a bolestí súvisia s vnútornými nastaveniami a odpormi a môžu niekedy aj okamžite zmiznúť, ak sa nastavenie človeka zharmonizuje.

Boh dáva svoju lásku bez rozdielu každému. Slnko svieti rovnako na všetkých, aj úroda zo semien porastie svätému aj satanistovi. Procesy riadi Boh, mohol by zlých odstrihnúť od života, tak, že by im nevychádzalo vôbec nič!

Boh nastavil Vesmír dokonale, nie je možné Bohu čokoľvek vyčítať. Ak zlým prechádza zlé, človek musí k tomu dávať živnú pôdu (názory, postoje, vnút. agresivita, neprijatie Božej vôle-odpory.  Situáciu každú treba prijať , aby sme sa zbytočne neoberali o energiu a zároveň aktívne niečo robiť na zmenu. Skutočnosť je vždy taká aká je, nepomôže odporovanie, aby bola iná.) Videli sme, čo s ľudmi zvyknutými na temnotu spraví, keď náhle príde jasné Božie Svetlo! Židia Pána Ježiša Krista zabili, pretože pokrytcov zvyknutých žiť v temnote svetlo strašne oslepuje, oni potom môžu pri kontakte s Pravdou zúriť a dokonca aj vraždiť! Štruktúra aj toho najvzdelanejšieho ega je defektná, náboženskí, biznisoví a politickí lídri so svojimi názormi sú schopní stiahnuť so sebou aj celý svet! Koľko ľudí so sebou strhli so svojimi názormi na očkovanie? A čo ich názory na Ukrajinu? Neváhali by strhnúť so sebou aj celú Európu alebo riskovať jadrový konflikt!

"Nemám žiadny názor, oslobodil som sa od všetkých názorov." odpoveď Budhu na otázku, aký je jeho názor na reinkarnáciu. Ani človek nemusí mať na všetko názor. Názor nestojí za pohoršenie brata. Budha bol z Božej milosti oslobodený od ega, ktoré je ako také u každého človeka v základe vadné. Preto Budha (Budha=plne osvietený) už skutočne nemal žiadny názor!

V osvietenej spoločnosti by nebolo možné ovplyvňovať verejnú mienku, nebolo by treba médií, neboli by vojny, nebolo by možné nikoho oklamať, ani nikoho o niečom presvedčiť! Každý by mal jasno, existujú stále, pravé a nemenné hodnoty a podľa nich by si ľudstvo stanovovalo priority. Za blázna by bol každý, kto by tieto hodnoty relativizoval, niekto sa však rozhodol, že je lepšie narušených jedincov podporovať... A nakoľko, väčšina je čiastočne narušená tiež, nepokúšala sa ani v procese pokusov o vlastnú likvidáciu vážnejšie odporovať, aby náhodou neboli konšpirátori. Zaujať stanovisko môže len ten, kto skutočne nejaké má, tu už nejde o názor, ale o niečo "nad tým". Väčšina žiadne skutočné hodnoty bohužiaľ okrem nejakých názorov ani nemá, preto im je odoberané ešte aj to, čo si mysleli, že majú! 

"Lebo kto má, tomu bude dané, a rozhojní sa mu; ale kto nemá, od toho bude odňaté i to, čo má." Matúš 13:12, Biblia Roháček

Mať=niečo nemenné, stále, čo sa nezrodilo, ani neumiera. Sú hodnoty, ktoré nie je možné relativizovať, každý pokus o "posunutie hraníc" od skutočných hodnôt skôr či neskôr zákonite spôsobí deštrukciu.
 Lebo kto má, tomu bude dané, a rozhojní sa mu; ale kto nemá, od toho bude odňaté i to, čo má.

Ľudia milujú radšej svoj názor ako Boha, viac milujú SVOJU lož, než Pravdu ako takú. Vlastne, sú presvedčení o akejsi neomylnosti až posvätnosti svojho názoru, ktorý mylne stotožňujú so "sebou" a kôli tomu, aby si ho sami pred sebou dokazovali, dávajú niekedy do stávky aj život a bezpečnosť seba aj vlastnej rodiny... Myslia si že vedia, ale myslieť si že viem, neznamená skutočne vedieť! V skutočnosti nevedia nič, ale boja sa to sami pred sebou priznať (pravá pokora) a tak si myslia, že musia vedieť všetko a mať názor na všetko! Preto, ich svet, ktorý na takýchto základoch vytvorili, sa rúca aj s ich názormi (viď záver Kázne na Vrchu, Matúš kap. 5., 6., 7., záver 7. kapitoly "Dom na skale, dom na piesku")

Možnosť, ako nedať zlu živnú pôdu je Duchovná cesta, zvyšovanie úrovne vedomia (duchovný pokrok, duchovný vývoj) Ale koľkí ľudia sa aktívne venujú duchovnému rozvoju? Čítanie svätých kníh, modlitby, meditácie a hľadanie zmyslu života - človek, ktorý si plní svoj účel ako človek má dnes vynikajúce prostriedky a množstvo informácií, je možné, ak má vážny záujem o Boha a o Pravdu ako takú, aby sa s Božou pomocou aj sám zorientoval. Ak záujem resp. takúto túžbu nemá, môže si ju od Boha prosiť. Ináč, človek sa potom nelíši od zvieraťa, lebo zvieratá tiež nehľadajú nič vyššie. Zvieratá k tomu ale neboli stvorené, človek však áno.

 

"A to je ten súd, že svetlo prišlo na svet, ale ľudia viacej milovali tmu ako svetlo, lebo ich skutky boli zlé. Lebo každý, kto robí zlé, nenávidí svetlo a nejde k svetlu, aby neboly trestané jeho skutky. Ale ten, kto činí pravdu, ide k svetlu, aby boly zjavené jeho skutky, že sú vykonané v Bohu." Ján 3:19-21 (Biblia Roháček)

 

______________________________________________________________________________

Biblik.sk

________________________

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Biblik.sk môžete podporovať na č. účtu IBAN Biblik.sk / SUPPORT Biblik.sk:

Prosíme aspoň o symbolickú podporu / Please support:

SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

 

ĎAKUJEME. THANK YOU

_____________________________________________________________________


VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!


_________________________________________________________________________________________________________


"Subham, astu sarvadžagatam, šťastné nech sú všetky bytosti! ÓM."
"Subham, astu sarvajagatam, All beings, be happy! Aum."



 
"Subham, astu sarvadžagatam, šťastné nech sú všetky bytosti! ÓM."
"Subham, astu sarvajagatam, All beings, be happy! Aum."


Viac tu: https://www.biblik.sk/news/univerzalna-kratka-modlitba-universal-short-prayer/