NÁPISY V NOVINÁCH HANIACE PUTINA SÚ OBYČAJNÉ SVINSTVO! (+Poznámka Biblik: Vymasírovaní propagandou idú proti Putinovi, čím vlastne podtínajú nohy sami sebe)

07.05.2022 18:37

Strom poznať po ovocí. Zlý a dobrý poklad.
"Ale urobte strom dobrým, a urobíte i jeho ovocie dobrým; alebo urobte strom zlým, a urobíte i jeho ovocie zlým. Lebo strom sa pozná po ovocí. Plemä vreteníc, ako vy môžete vravieť dobré veci, keď ste zlí? Lebo čím je preplnené srdce, to hovoria ústa. Dobrý človek z dobrého pokladu srdca vynáša dobré veci, a zlý človek zo zlého pokladu vynáša zlé veci. Ale hovorím vám, že z každého prázdneho slova, ktoré povedia ľudia, vydajú počet v deň súdu; lebo zo svojich slov budeš ospravedlnený a zo svojich slov budeš odsúdený." Matúš 12:33-37, Biblia - preklad Roháček

-   -   -

Myslím si, že do inzertných novín ani do žiadnej normálnej tlače ani online publikácií rozhodne nepatria primitívne heslá a prázdne slová haniace legitímneho prezidenta Vladimíra Putina! Aké by to bolo, ak by ste domov dostávali inzertné noviny, kde hneď prvé, čo by ste zbadali:
"Ukrajinská vlajka-Rothschildovská handra,
       kváziprezidentka-Sorošova fľandra!"
Každý má právo slobodne hlásať svoje názory, ale pokiaľ sa jedná o spoločnosť, ktorá nie je politicky angažovaná, tie protiputinovské nápisy sú prázdne a úplne trápne - vyzerá to ako propaganda za každú cenu, ako také vliezanie a násilné podsúvanie propagandy! Existuje vôbec dnes nejaká firma, ktorá by nebola politicky angažovaná? Alebo niekto nasilu za každú cenu chce, aby všetci mali "ten správny názor" a každý, kto nemá kladný postoj k ľudovo-demokratickému zriadeniu, tomu hádžu polená pod nohy a hrozí, že bude preradený k manuálnej práci? Tak mi pripadajú maily niektorých známych-šéfov veľkých spoločností, asi vedia, že ich maily sú sledované, tak nezabudnú podotkúť, že kopú za fašistov! A súčasný režim na Slovensku a Ukrajine - to je fašistický režim narkomanov a bláznov, ktorí nie sú ani žiadni štátnici ani normálni ľudia! Že takzvaný prezident Ukrajiny je obyčajný šašo a kokainista, o tom už nikto nemusí točiť dokumenty, nafučaný natočil aj on sám dosť kvalitných videí. Zaujímavý je však tento dokument, častokrát veľmi brutálnym spôsobom podobným teroristom-hrdlorezom predstavitelia ukrajinského fašistického režimu za 8 rokov povraždili viac ako 14.000 ľudí:
UKRAJINA MASKY REVOLÚCIE - dokument fr+sk titulky:
Takýchto prvotriednych sadistických ukrajinských vrahov sa nehanbíte podporovať? Sami ste si vybrali tábor, ku ktorému patríte - násilníci, narkomani, teroristi, satanisti a fašisti!
Slovensko už malo priemiéra aj extrémne riťolezeckého Cigáňa, ktorý schvaľoval a podporil vyvražďovanie Srbov na základe falošnej zámienky. Temné mocnosti zorganizovali genocídu Srbov a keď Miloševič prirodzene išiel Srbov brániť, obvinili ho z etnických čistiek.  Vrah Dzurinda a už mŕtvy vrah Kukan to podporovali, t.č. takíto kvázipredstavitelia Slovenska umožnili lietadlám NATO prelety cez Slovensko! Písali lži podobné ako dnes píšu svinstvá o Putinovi - t.č. o Juhoslávii a Miloševičovi písali "Etnické čistky" a "Miloševič útočí!" a takéto podobné svinstvá a megaklamstvá!!! Ešte si pamätáme túto vašu propagandu, nás vďaka Pánu Bohu vy vrahovia neoklamete!
Mali sme ministra financií intergalaktického ekonóma Mik_lož, ktorý síce bol navonok predstaviteľ štátu, ale presviedčal, že štát je zlý vlastník! Niektorí mu uverili a smiali sa z Jána Ľuptáka, ktorý zdôrazňoval dôležitosť neprivatizácie strategických podnikov - Referendum o zákaze privatizácie strategických podnikov - kto to mal v hlave v poriadku, keď si to viac ako polovica národa dovolila ignorovať? Už vtedy muselo byť v národe veľké % buď bláznov, alebo slabých ľudí, ktorí úplne podľahli propagande!
A čo Referendum o rodine - to už ignorovalo cca 80% národa!
Zaslúžili si potom Slováci inú vládu? Veď podľa účasti v kľúčových referendách to vyzerá, že Slováci majú Slovensko úplne na saláme! Mi to pripadá, akoby Slováci a Slovania boli vychovávaní tak, aby robili všetko sami proti sebe! Buď totálna pasivita vtedy, ak sa treba postaviť - klúčové referendá a tie rúška!!!!!!! Alebo prílišná aktivita a zbytočné reči - vymasírovaní propagandou idú proti Putinovi, čím vlastne podtínajú nohy sami sebe - viď tento krátky článok:
Zaslúžia si teda Slováci inú vládu? Nie je toto náhodou pre nich ideálna varianta? Mali sme tu cigáňa-vraha, ale takýto odpad, ktorému mohli dať hlas len im podobní ľudia, to sme na Slovensku ešte nemali! A to sa nestalo len tak, je to tiež niečoho výsledok!
-   -   -
 
P.S.: článok preposielame mailom do redakcie inzertných novín:
"Dobrý deň, tie protiputinovské heslá považujem za primitívne, mohli by ste napísať toto:
"Ukrajinská vlajka-Rothschildovská handra,     
kváziprezidentka-Sorošova fľandra!"

Prosím Vás, mohli by ste konečne zrušiť toho .........? (autora protiputinovských hesiel) Už to nie je ani vtipné a o tom, či na Slovensko poletí alebo nepoletí ruská jadrová hlavica môže rozhodnúť každá kvapka, každé jedno jediné slovo!
Biblia hovorí, že z každého prázdneho slova vydáte počet, krátky článok o vás a o ......... nájdete tu:
https://www.biblik.sk/news/napisy-v-novinach-haniace-putina-su-obycajne-svinstvo/
Prosím, prepošlite to ........ a zrušte ho,
ďakujem,
Arkan Levov, Biblik.sk
- mail poslaný do redakcie inzertných novín 7.5.2022 19:34

___________________________________________________________

 

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU