NEPOTREBUJEME VOĽBY! TO, ČO POTREBUJEME JE OBČIANSKY SÚD, OBČIANSKA POLÍCIA A OBČIANSKA ARMÁDA (3xdoplnené - vlastné médiá: občania by mali mať zatiaľ nejakú spoločnú aplikáciu, noviny a centrálny občiansky web na koordinovanie občianskych aktivít)

28.10.2022 12:45

Vidíte, kam zašla tolerancia kriminality fašistických zločincov! Neozbrojení občania sa nemohli brániť tyranii Polície, ktorá vynucovala fašistické opatrenia.

Je úplne isté, že scénár s pandémiou sa bude opakovať, či už preto, že cez chemtrails a mobilné antény poškodia a otrávia vzduch tak, že ľudia masovo ochorejú alebo sa fašistický teror bude uskutočňovať pod inou falošnou zámienkou.

Čo sa týka volieb, kto je náš kandidát? Sú to doradu samozvanci, ktorí ak by aj niektorí niečo dobré chceli pre Slovenský národ, budú "legálne" odstránení Políciou alebo súdmi, ktoré si na nich buď niečo nájdu alebo skrátka vymyslia!  Veď si vymysleli na odstránenie konkurencie malých a stredných podnikov scénár s pandémiou! Čoho sú teda ešte schopní? Sú schopní aj vyvražďovania ľudí ďalšími opatreniami, ďalšími vakcínami, stavať koncentráky a nastoliť fašistický teror? Oponenti Matrixu sú likvidovaní Matrixom "právne" alebo mediálne (vlastné médiá: občania by mali mať zatiaľ nejakú spoločnú aplikáciu, noviny a centrálny občiansky web na koordinovanie občianskych aktivít, veľa ľudí o akciách ako dnešný protest nevie stále vôbec nič!) Satanistická mafia v čele štátu bežne na odstránenie konkurencie používa ako výpalníkov štátne zložky. Občianske zložky, ktoré by nabehli do bytov či kancelárií týchto fašistických zločincov sú plne legálne, nutné a nevyhnutné! Pre globálnu satanistickú mafiu je konkurencia každý nezaočkovaný jedinec, pretože neprijal ich symbol! Oni už prešli k vyvražďovaniu, ľudia si musia uvedomiť, že je vojna, že bojujeme o život proti satanistickým fašistickým vrahom!

-     -     -

Voľby pre občanov budú mať význam vtedy, keď budú mať vlastných kandidátov a počítať hlasy!

S Občianskou Národnou Políciou a Občianskym Národným Súdom nám bude takmer jedno, kto tam bude! Vytvorenie Občianskej Národnej Polície je úplný základ! Je isté, že ak sme sa teraz museli brániť pred policajtami, že sa to isté alebo niečo podobné bude opakovať! 

Bohužiaľ, ak niekto bude chcieť niečo meniť v rámci systému súčasných volieb, súčasných súdov alebo súčasného právneho systému, dosiahne prinajlepšom to, že mu dajú za pravdu, ale urobia si po svojom! Voľby nie sú cestou k zmene! Trestné oznámenia a súdy nie sú cestou k zmene! ZMENA JE VYTVORENIE OBČIANSKYCH SILOVÝCH ZLOŽIEK I ZA CENU OBČIANSKEJ VOJNY! Obrovský význam by malo len to, ak by v záujme najlepšej ochrany zdravia niektorých kriminálnikov Občianska Národná Polícia predviedla na výsluch! Rad radom, tí, ktorí vynucovali fašistické opatrenia, by zažili klopanie na dvere a odvedenie na výsluch! Toto sú schopné zabezpečiť i malé skupiny ozbrojených občanov, ale treba to podobne - ako to robia oni legalizovať - vytvorením Občianskej Národnej Polície!

Scénár s pandémiou skončil utrpením a smrťou tých, ktorí sa nechali oklamať tými zdravie poškodzujúcimi testami a neschválenými vakcínami, nastáva však druhá fáza lockdownov a vnucovania nového satanského poriadku pod zámienkou sankcií! Prvá vlna teroru, umierania a chorôb nebola ničím v porovnaní s tou, ktorú pripravujú! Chystajú doslova tsunami likvidačných opatrení, možno za účasti cudzích armád, príp. robotov na zabezpečenie pokračovania tyranských opatrení v národných štátoch. Sú to fašisti a satanisti, ich vláda to sú choroby, vyvražďovanie, teror a holokaust! 

Občiansky súd by mal súdiť sudcov, ktorí sa prizerali porušovaniu Ústavy, ich povinnosťou je brániť zákon, čo nerobili, teda prví obvinení budú sudcovia a policajti. Občania si určite veľmi dobre pamätajú mená policajtov, lekárov a sudcov, ktorí kolaborovali s fašizmom! Na toto nezabudneme! Na toto určite nezabudneme a súdení títo satanstickí vrahovia budú v každom prípade!

Na základe rozhodnutia Občianskeho národného súdu Občianska Národná Polícia začne robiť poriadky s jednotlivými kriminálnikmi z radov sudcov a policajtov.

"Ak by ľudia vedeli, čo sme im urobili, naháňali by nás po uliciach a lynčovali by nás!" G.H.W. Bush

Je zaujímavé, že fašisti, satanisti a vojnoví štváči sa môžu ešte voľne prechádzať po uliciach!

KAŽDÝ BY MAL BYŤ ČLENOM OBČIANSKEJ NÁRODNEJ ARMÁDY. Štát bez armády nie je žiadny štát! Občiansky Súd, Občianska Polícia a Občianska Armáda! Tri základné piliere spoločnosti, mohli by veľmi dobre fungovať s vytvorením Slovenskej národnej meny! 

Odstaviť satanské fašistické zložky - predovšetkým súčasná Polícia a súčasné súdy a vytvorenie Občianskej národnej Polície, Občianskeho Národného Súdu, vlastnej meny a médií! (pravdepodobne budú musieť byť aj printové a decentralizované, tlačené na domácich tlačiarňach, distribuované dobrovoľníkmi, tak aby boli úplne mimo dosah fašistických zločincov, mimo ich sietí a internet napríklad jednoduché malé A5-A6 spoločné noviny - Slovenský Občiansky Týždenník) Bez aktívnych občianskych zložiek je zbytočné čokoľvek tvoriť, pretože tlačítko na "vypnutie" i tých najlepších projektov má ten, kto kontroluje menu, súdy, armádu a Políciu! Ak raz neváhal použiť armádu (naposledy vyzbrojovanie teroristov na Ukrajine) a u nás používa niektorých sudcov, prokurátorov, Ústavný súd a Políciu na legalizáciu satansko-fašistického teroru, UROBIA TO ZNOVA !!! Ešte tvrdšie opatrenia, viac teroru a viac úmrtí sa budú snažiť spôsobiť!

Je hlúpe v džungli očakávať, že nebude útočiť divá zver! Každý by mal byť odteraz vojakom, vlastniť aspoň nejaké zbrane a byť po všetkých stránkach dobre pripraveným členom Slovenskej Oslobodzovacej Armády!

Ako sa oni nás zbavujú "legálne", možnosť ako sa ich aj my môžeme zbaviť úplne legálne je Občiansky súd a Občianska Polícia a nie voľby! A ozbrojiť by sa mal každý ako najlepšie vie! Pretože istá vec je, že satanistickí fašistickí psi na dvoch nohách na nás budú zase útočiť!

"AK NA VÁS ZAÚTOČÍ PES, TAK HO ZABITE, JE JEDNO, ČI BOL NA DVOCH ALEBO NA ŠTYROCH NOHÁCH!" Malcolm X
 
ĽUDIA SA MÔŽU BRÁNIŤ PRED ÚTOKMI POLICAJTOV A ĽUDIA MÔŽU VLASTNIŤ ZBRANE. TRESTANIE OBČANOV ZA VLASTNENIE ZBRANÍ JE ZLOČIN! OZBROJTE SA, NEÚTOČTE ALE BRÁŇTE SA! S FAŠISTAMI, SATANISTAMI A KRIMINÁLNIKMI JE TREBA UROBIŤ PORIADOK, VRAHOVIA, VOJNOVÍ ŠTVÁČI A PROPAGÁTORI VAKCÍN SA NA SLOVENSKU NEBUDÚ VIAC SLOBODNE PRECHÁDZAŤ PO ULICIACH! SATANISTI A FAŠISTI MAJÚ V ULICIACH SVOJICH ĽUDÍ, KTORÍ NA NÁS STRIEHLI, NA ICH OPATRENIA JE TREBA TAKÉ ISTÉ PROTIOPATRENIA - VLASTNÝ SYSTÉM, VLASTNÁ UNIFORMOVANÁ ČI NEUNIFORMOVANÁ POLÍCIA A VŠADE, KDE ZLOČINCOV A VRAHOV NEPRENASLEDUJE POLÍCIA A SÚDY, BUDÚ TÝCHTO ZLOČINCOV AJ NEČINNÝCH POLICAJTOV A SUDCOV SÚDIŤ OBČANIA!
 

___________________________________________

POD TOUTO VLAJKOU BOJUJEME PROTI SATANISTOM A FAŠISTOM, BOJUJEME POD ČERVENOU VLAJKOU ZA SLOBODU A ZA NOVÝ HARMONICKÝ ŽIVOT V NORMÁLNOM SVETE
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás o podporu / Please support:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU