OSN odporúča na celom svete zakázať smartfóny v školách / UNESCO EDU report advises ban on smartphones in schools (VŽDY VYPÍNAJTE MOBIL V ŠKOLE, MHD, VLAKU A LIETADLE / ALWAYS TURN OFF ALL WIRELESS IN BUS, TRAIN, METRO AND ESPECIALLY IN AIRPLANE (SK, ENG

29.07.2023 12:47

VEĽMI DÔLEŽITÉ: je potrebné vypínať mobily (letový režim) a vypínať aj Wi-Fi a bluetooth vo vlaku, v metre, v MHD a zvlášť v lietadle. Vypnuté bezdrôtové siete by mali byť samozrejmosť v škole, na prednáškach, v reštaurácii a na verejných miestach s vysokou koncentráciou ľudí. 

EM radiácia má deštruktívne dopady na ľudské zdravie a fyzicky poškodzuje bunky a DNA*

VERY IMPORTANT: it is absolutely necessary to TURN OFF ALL WIRELESS (turn off cell phone or airplane mode and turn off Wi-Fi and turn off Bluetooth) especially in airplanes, buses, trains, metro, restaurants, conferences and in public places (where a lot of people are close to themselves (schools, concerts, parks etc.) 

EM radiation is threat to human health and there are serious evidence of physical damage to cells and DNA*

"Organizácia spojených národov, OSN, aktuálne zverejnila rozsiahlu správu svojej agentúry Unesco o používaní technológií vo vzdelávaní a na jej základe OSN odporúča zakázať v školách smartfóny." Viac tu: https://dsl.sk/article.php?article=27477

"A new UN report raised concerns on Wednesday about the excessive use of smartphones, calling for them to be banned in schools worldwide. According to the UN's education, science and culture agency UNESCO, the over-use of mobile phones impacts learning." Read more here: https://news.un.org/en/story/2023/07/1139122

Poznámka Biblik / Note Biblik: smartphone je vlastne malý radar, takmer permanentne vysiela obrovské dávky žiarenia! Smartphone je vec vo väčšine prípadov absolútne nezlučiteľná so zdravím, pretože niekedy nestačí iba vypnúť dáta! (v mnohých prípadoch je vypnutie dát veľký krok pre zníženie zdravotných rizík) Na konferenciách, seminároch, prednáškach, v MHD, vlakoch a zvlášť v lietadle, v obchodoch i v škole by mali byť VŠETKY MOBILY, Wi-Fi a bluetooth vrátane smarthodiniek zakázané! Je nutné pochopiť, že človek NEMÔŽE nosiť pri sebe radar, ak chce byť zdravý! Smartphone, Wi-Fi a bluetooth je bohužiaľ radar, ktorý vysiela veľmi nebezpečnú a potenciálne smrtiacu radiáciu. Ani Wi-Fi nesmie byť v domácnosti, pripojenie na internet je zatiaľ potrebné riešiť káblom (redukcia USB-C / LAN) 

Tak, ako je potrebné pochopiť, že nemôžeme očakávať zdravie tam, kde sú desiatky zdrojov EM žiarenia (trieda, MHD, lietadlá) tak isto je potrebné pochopiť, že nemôžu byť radary (Wi-Fi router=radar) v panelákoch! Je čas, aby každý začal od seba! Určite sa budú riešiť aj mobilné vysielače a 5G, ale každý musí začať od seba, ak niečo chce zmeniť!

Note Biblik: Smartphone is actually a small radar, it almost permanently emits huge doses of radiation! Smartphone in most cases is absolutely incompatible with health, because sometimes it is not enough just to turn off the data! (but in many cases turning off data is a big step to reduce health risks) ALL MOBILE PHONES, Wi-Fi and bluetooth, including smart watches, should be banned at conferences, seminars, lectures, in public transport, trains and especialy in airplanes, in shops and at school!

It is necessary to understand that a person CANNOT carry a radar with him if he wants to be healthy! Even Wi-Fi must be permanently removed or disabled at home! The Internet connection until new standard will come is necessary to provide always with cable (USB-C to LAN reduction for new notebooks, smartphones and tablets)

We cannot expect healthly people in such enviroment, where dozens of sources of EM radiation are active! It's also necessary to understand, that there cannot be radars (Wi-Fi router=radar) in flats, flatblocks and buildings! It's time for everyone to start to do what he can do!

Mobile transmitters, Wi-Fi, bluetooth and 5G will be definitely banned like cigarettes (new technology is upcoming) but everyone has to start from themselves if they want to change something! We cannot spread dangerous radiation around! EM radiation from cell phones, Wi-Fi and bluetooth is a very dangerous radiation causing physical cell damage and DNA damage:

*prof. HENRY LAI: Can Cell Phones Damage DNA and Cause Cancer? (ENG+CCtit.)
https://www.biblik.sk/news/prof-henry-lai-dna-damage-caused-by-non-ionizing-em-radiation-prof-henry-lai-poskodenie-dna-elektromagnetickym-ziarenim/

IT EXPERT A BÝVALÝ RIADITEĽ MICROSOFTU VARUJE, PREČO BY NEMALA BYŤ DOMA Wi-Fi / IT EXPERT WARNS WHY YOU SHOULD AVOID ALL HOME Wi-Fi: FORMER MICROSOFT CANADA PRESIDENT FRANK CLEGG ON 5G WIRELESS TECH AND SAFETY / BÝVALÝ RIADITEĽ KANADSKÉHO MICROSOFTU FRANK CLEGG: SOM PRESVEDČENÝ, ŽE SÚČASNÁ BEZDRÔTOVÁ TECHNOLÓGIA NIE JE BEZPEČNÁ (SK, ENG, LATVIAN)
https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/

Direct video link FRANK CLEGG: youtu.be/0iFiCNwYa-g

ZMAZANÉ VIDEO Dr. COWANA O 5G, MOBILOCH A PRÍČINÁCH CHORÔB / DELETED VIDEO Dr. THOMAS COWAN ON 5G AND CORONAHOAX (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zmazane-video-dr-cowana-o-5g-mobiloch-a-pricinaxch-chorob/

Dr. MARTIN BLANK: EMFs, Biology and Health + Get Wired 2015 Dr. Martin Blank - Getting Real About EMF (ENG+CCsubs)
https://www.biblik.sk/news/dr-martin-blank-emfs-biology-and-health-get-wired-2015-dr-martin-blank-getting-real-about-emf-eng-ccsubs/

 

VYSIELAČE DIGITÁLNEHO RÁDIA NAVYŠUJÚ VÝKON AŽ O 50%, PLÁNOVANÉ JE ZVÝŠENIE AŽ O 150%. JE MOŽNÉ PREDPOKLADAŤ ZÁVAŽNÉ ZDRAVOTNÉ DOPADY. FIRMA TOWERCOM, KTORÁ REALIZUJE TIETO PROJEKTY PÁCHA TRESTNÚ ČINNOSŤ A JE PODOZRIVÁ ZO SPOLUÚČASTI NA GENOCÍDE.
https://www.biblik.sk/news/vysielace-digitalneho-radia-navysuju-vykon-az-o-50-planovane-je-zvysenie-az-o-150-je-mozne-predpokladat-zavazne-zdravotne-dopady-firma-towercom-ktora-realizuje-tieto-projektry-pacha-trestnu-cinnost-a-je-podozriva-zo-spoluucasti-na-genocide/

Dr. BRIAN CLEMENT: AK NIEKTO POCHYBUJE O ŠKODLIVÝCH ÚČINKOCH EM ŽIARENIA NA ĽUDSKÉ ZDRAVIE, PRINAJLEPŠOM JE HLUPÁK ALEBO MUSÍ BYŤ PODPLATENÝ. / Dr. BRIAN CLEMENT: ELECTROSENSITIVITY SYMPTOMS CAN BE ELIMINATED IN 60% OF PEOPLE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-brian-clement-ak-niekto-pochybuje-o-skodlivych-ucinkoch-em-ziarenia-na-ludske-zdravie-prinajlepsom-je-hlupak-alebo-musi-byt-podplateny-dr-brian-clement-electrosensitivity-symptoms-can-be-eliminated-in-60-of-people/

SEMIENKA 2 DNI PRI Wi-Fi vs. BEZ Wi-Fi POROVNANIE / SEEDS AFTER 2 DAYS Wi-Fi vs. NO Wi-Fi COMPARISON (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/semienka-2-dni-pri-wi-fi-vs-bez-wi-fi-porovnanie-seeds-after-2-days-wi-fi-vs-no-wi-fi-comparison/

WHO/IARC CLASSIFIES RADIOFREQUENCY ELECTROMAGNETIC FIELDS AS POSSIBLY CARCINOGENIC TO HUMANS / WHO OZNAČUJE EM POLIA AKO POTENCIÁLNY KARCINOGÉN (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/who-iarc-classifies-radiofrequency-electromagnetic-fields-as-possibly-carcinogenic-to-humans-eng/

ERIC DOLLARD: CELL PHONE RADIATION / ELEKTROTECHNICKÝ INŽINIER ERIK DOLLARD O RADIÁCII Z MOBILNÝCH TELEFÓNOV (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/

MOBIL JE NEBEZPEČNÝ - okrem fyzického poškodzovania buniek má EM radiácia závažný vplyv aj na myseľ - vedecky preukázané zmeny na EEG / CELL PHONES, EM RADIATION CANCER AND MIND CONTROL - SCIENTIFIC PROOF OF EEG CHANGES (SK, pt. ENG)

https://www.biblik.sk/news/mobil-je-nebezpecny/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!