PIERRE JOVANOVIČ: 600.000 PCR TESTOV ZASLANÝCH DO RÔZNYCH KRAJÍN BOLI NAKAZENÉ COVIDOM-19 (+Poznámka Biblik, doplnené)

05.05.2021 19:18

Pierre Jovanovič (*3.1.1960 v Belehrade, Juhoslávia) je esejista, ekonomický a hospodársky francúzsky katolícky novinár, autor historických, teologických, finančných a politických esejí. Často je prezentovaný ako pravidelný rozptyľovač konšpiračných teórií súvisiacich s extrémnou pravicou. (prekl. z franc. Wiki, orig. tu)

Poznámka Biblik: tento rozptyľovač konšpiračných teórií si urobil vlastný výskum o tzv. Covide a okrem iného odprezentoval zaujímavé veci, dnes už oficiálne informácie, odvysielané napr. v Rádiu Canada: "600.000 PCR testov zaslaných do rôznych krajín bolo kontaminovaných Covidom-19" (to sa vie doteraz) Koľko ich v skutočnosti bolo, ako a čím boli kontaminované, to môžeme všetci hádať... Informácia je v tomto videu v čase od 16:45

Jedy, ktoré môžu vážne ohroziť zdravie sú bežnou súčasťou testov, viac tu

Vlákna chemtrails, ktoré sa našli aj v rúškach aj v testoch sú bežnou súčasťou prachu a nájdeme ich všade! Dnes tento kontaminant tvorí už väčšinu prachu v domácnosti (drobné čierne a červené vlákna je dobre vidieť na bielom povrchu). Či sú tieto vlákna aj cielene pridávané do rúšok a testov, to nevieme, väčšina výrobkov ich obsahuje, pretože ovzdušie je nimi úplne presýtené. Tieto vlákna boli podľa niektorých informácií pôvodne vyvinuté na transport rádioaktívnych prvkov do tkanív, predovšetkým do mozgu na liečenie nádorov...

Od začiatku sme sa vás snažili varovať, že títo diabli sú schopní dodať kľudne aj nakazené rúška a nemali sme pochýb, že budú dodávať nakazené testy! Testy formou špárovania považujeme už za očkovanie, niečo v tele po testoch môže ostávať, pre diablov je špárovanie ideálna príležitosť zaviesť patogén do tela, preto takúto formu testov zásadne odmietame.

Vieme, že vlády bežne vraždia svojich občanov, predviedli to 9/11 a podobne to robia aj teraz. Globálny prediktor v pozadí (v podstate diabol), ktorý riadi väčšinu vlád sveta a vymyslel celý scénár pandémie je skutočný nepriateľ ľudstva.