Platí vopred určený termín 19.9.2021 na nový lockdown? (+Poznámka Biblik) 5x DOPLNENÉ

02.09.2021 00:32

Podpora Biblik.sk znamená podpora šírenia dôležitých informácií
Podporujte nás aj na náš účet:
SK8583300000002101425963
SWIFT/BIC: FIOZSKBAXXX

ĎAKUJEME._______________________________________


 

"Spoločnosť sa nielen na Slovensku, ale prakticky na celom svete, rozdelila na dve antagonistické skupiny: na Svedkov Kovidovych a na Antivaxerov. Tí prví fanaticky obhajujú jedinú a správnu pravdu o hnusobe, radostne nosia rúška a hrdo oznamujú okoliu výrobcu vakcíny, ktorá ničí ich telá. Druhí preferujú sedliacky rozum, osobnú slobodu a skutočné telesné a duševné zdravie.

Svedkovia s rozmnožovaním zrejme nadobro skončili, lepšie povedané vakcína im ho nezvratne zatrhla. Brána ku slobode vedie cez neplodnosť, cez oxidy grafenu v bunkách, cez feridy v neokortexe a RNA hroty v krvnom riečisku. Až ku konečnej a večnej slobode na druhej strane bytia.

Naopak Antivaxeri si s potomstvom nemusia lámať hlavu, plánujú budúcnosť a svadby. Lenže tu nastáva problém: nie je možné objednať priestory na veselicu. Jedným z dôvodov je tlačenica v termínoch po násilnom zákaze zhromažďovania sa obyvateľov. No je ešte jedna zvláštna príčina.

Už od mája 2021 majitelia prevádzok, majúci kamarátov na tých správnych miestach, oznamujú potencionálnym zákazníkom, aby pre istotu nerátali s termínmi po 19. septembri 2021. Prečo? Nuž preto, lebo panstvo vopred určilo presný dátum jesenného lockdownu pre celé Slovensko. Dokonca s poznámkou, že prvý pokus je naplánovaný na polovicu augusta.

V podstate sa arogantnej a hlúpej vládnucej neomarxistickej soldateske niet čo čudovať. Skutočné elity Zeme, skryté za horizontom poznania, tie ktoré ich dostali k moci, nepoznajú kompromisy a už vôbec nie zľutovanie. Zadanie treba splniť. Ak k prideleným úlohám a vydieraniu prirátame mohutné vývary z vakcinácie, je frenetická aktivita marionet z Úradu vlády logická. Plnia príkazy a čakajú odmeny. Pohnútkami sú mocibažnosť, chamtivosť, pomstychtivosť a aj strach.

Všetky dostupné seriózne štatistiky zo zahraničia ukazujú, že drvivá väčšina chorých na Covid je v súčasnosti spomedzi nositeľov dvoch dávok kokteilu od Big Pharmy. U nás prekrútené a znásilnené čísla tvrdia pravý opak. Preto je nad slnko jasnejšie, že nás čoskoro čaká vyhlásenie mimoriadneho stavu, „spôsobeného“ nezavakcínovaným obyvateľstvom. Čo na tom, že chorí budú hlavne Svedkovia? Napriek tomu možno konštatovať, že na Slovensku plány a prax vypadajú odlišne a bude zaujímavé sledovať, čo september prinesie.

Totiž Slovania vo všeobecnosti majú jednu úžasnú vlastnosť: kašľú na vrchnosť. Obchádzajú a ignorujú akékoľvek nariadenia, neposlúchajú, v dobrom slova zmysle podvádzajú a robia veci podľa seba. Síce neprotestujú, zároveň však nezmyselné príkazy veselo sabotujú. Do času pretečenia povestné pohára. Tá doba ešte, Bohužiaľ, nenastala. No blíži sa míľovými krokmi." ZDROJ: https://blog.hlavnespravy.sk/27699/plati-vopred-urceny-termin-19-9-2021-na-novy-lockdown/

TOP KOMENT:

Aj protokoloch sa to píše "na doterajších spolupracovníkov ukážeme prstom, to oni su vinní a postaráme sa aby sme ich odstránili zo všetkých sfér života davu ukážeme, že my sme na ich strane" (pozn. red. ešte sa v tých protokoloch píše, že ich naženú do tajných spolkov, aby sa ich mohli zbaviť, takže ak prežijeme, uvidíme v každom prípade pád týchto politikov)

Poznámka Biblik:

Myslí si snáď niekto, že keď začali ničiť štát, ničiť súkromné firmy, vydierať a týrať ľudí aj deti, že oni títo fašisti s tým dobrovoľne prestanú? (už z toho je vidieť, že je to mafia) Snáď trochu máte oči, vidíte to? A vidíte to počasie a tú oblohu? Je veľmi pravdepodobné, že rozprašujú verziu 2.0.  A aj vakcíny a testy robia svoju prácu, sú to metódy, ako ľuďom zaviesť chorobu do tela! (čo im iné vlastne ostáva, keď začali hrať hru na pandémiu, ale väčšina ľudí pochybuje o pandémii? Hodilo by sa snáď skutočnú pandémiu vyvolať? Alebo je snaha o čo najviac úmrtí a o skutočnú pandémiu potrebná, aby si zachránili politici tvár?) Vakcíny sú jasné, čo sú zač tieto testy si môžete pozrieť v tomto článku - je to v tom článku dolu)

Naposledy Dr. Roger Hodkinson hovorí, že PCR testy vykazujú u zdravých ľudí až v 95% prípadov falošnú pozitivitu (pre pochopenie treba pozrieť video a je dobre rozumieť anglicky)

Celý scénár s pandémiou je od základu vymyslený, celé rúškovanie, testovanie a očkovanie je podvod, lož a svinská propaganda! (aby ste venovali pozornosť následkom a povrchným opatreniam a nie príčinám problému, zatiaľ čo oni môžu problém takto prehlbovať a vyšetrovanie pôvodu a skutočné riešenia takto odkladať, je im jedno, že to stojí ľudské životy) Máme tu dočinenia s psychopatmi, ktorí idú úplne bezohľadne za svojim cieľom - transformácia spoločnosti, jedná svetová vláda, jedna mena (po starom - ein Volk, ein Reich ein Fuhrer) po novom - Nový svetový poriadok! FAŠISTI! Skutoční neofašisti! Verí tu ešte niekto na ich opatrenia a na ich riešenia? Sme vlastne uprosted 3. svetovej vojny, zbrane proti ľuďom sú ignorovanie chemtrails, ignorovanie následkov elektrosmogu a samozrejme aby to všetko mohlo pokračovať zaviedli sa opatrenia, rúška, testy a vakcíny. Od hlavných problémov a hlavných faktorov poškodzovania ľudského zdravia a kontaminácie prírody (chemtrails a elektrosmog) je pozornosť odvedená úplne iným smerom!!!

Ale kde sú potom príčiny, že niektorí ľudia boli veľmi chorí, takmer všetci pokašliavajú a niektorí majú problémy s dýchaním? Tzv. "covid" tu máme už celé roky, to čomu sa hovorí "covid" je niečoho následok! A ak sa zvýšená chorobnosť objavuje zvlášť v daždivom počasí, pre koho je tá story o nejakom Wu-Chane? Vlákna chemtrails majú UV absorbčné vlastnosti, sú ideálny nosič biologickej zbrane! V daždivom počasí sa to rozpadne na drobný čierny prach, v podstate človek, príroda, voda a pôda dostane nálož tých najsvinskejších choroboplodných zárodkov!

Ak je len kúsok vidieť pomedzi mraky, vidíte usilovnú prácu lietadiel, ktoré rozprašujú chemikálie do mrakov, ktoré v daždi padajú na zem. Je na mieste chrániť sa pred týmto dažďom ako viete. Minule som to riskol a bol som bežať tesne po daždi, už týždeň som chorý. V poslednej dobe sa stáva často, že po vdýchnutí tohto vzduchu (beh dlhé trasy) som sa musel liečiť 1-2 dni. Alebo som ochorel po prechádzke vonku v daždi, začal som si všímať, že príznaky podobné chrípke u mňa priamo súvisia s pohybom v daždivom počasí.

Teda ak existuje nejaká mafia, ktorá sa rozhodla nám otráviť vzduch, hlavnou témou pri vašich diskusiách je (malo by byť), čo s tým môžeme robiť. Lebo ako občan nemienim platiť Políciu ani Úrad na ochranu ovzdušia ani SHMÚ, ak je zrejmé, čo je v ovzduší a sami to môžete vidieť, urobte si ale aj vlastný výskum, ďakujeme:

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-trencin-10-9-2019-12-9-2019/

Príčiny mnohých chorôb a problémov s dýchaním sú chemikálie z chemtrails, je najvyšší čas, aby ste si o chemtrails urobili vlastný výskum - napr. pozorne sledujte oblohu a správanie mrakov a počasie keď vidíte lietadlá zanechávajúce čiary... Lesy hynú, voda je kontaminovaná, vzduch otrávený a ľuďom vnucujú jedovaté testy a potenciálne smrtiace vakcíny... Testy a vakcíny = spôsob ako zakryť príčiny skutočných ochorení a na hynutie prírody je ďalšia múdra odpoveď: "Klimatické zmeny!" Teda, keď sa do vzduchu rozprašujú tony drobných vláken až sa niektorí ľudia dusia a stromy a úroda plesnivie a hnije, odpoveď vlády a úradov je, že chemtrails neexistujú a z Číny prišiel "covid", a to počasie a to poškodenie a tá divná čierna plieseň plodín, zeleniny, stromov a celej prírody sú podľa nich klimatické zmeny! Majú vás za debilov a budú vás nenávidieť a opovrhovať vami tým viac, čím viac dodržiavate ich opatrenia, čím viac sa testujete a očkujete - to je potvrdenie, že ste hovädá a že vlastne potom majú právo jednať s vami ako s dobytkom!