PRAHA: DEMONŠTRÁCIA PROTI FAŠISTICKEJ VLÁDE KTORÁ PO INSCENÁCII S PANDÉMIOU ZINSCENOVALA ĎALŠIU KRÍZU (Platením daní fašistickej vláde si bič na seba sponzorujú sami občania) AKTUALIZÁCIA 2x

28.09.2022 16:25

PRAHA: DEMONŠTRÁCIA PROTI FAŠISTICKEJ VLÁDE KTORÁ PO INSCENÁCII S PANDÉMIOU ZINSCENOVALA ĎALŠIU KRÍZU (Platením daní fašistickej vláde si bič na seba sponzorujú sami občania)

-      -      -

Po podvode s pandémiou, ktorá podľa čísel nebola ani epidémiou, satanisti a fašisti zinscenovali ďalšiu krízu, čo je vlastne zmyslom sankcií proti Rusku. Nepáčil sa im Putin, tak sa dohodli, že najlepšie riešenie je na protest proti Putinovi "zapáliť si krajinu" a pokúsiť sa zase ničiť všetko. Primitívna zámienka satanistov a fašistov na páchanie zločinov už nie je "strašný vírus" ale tentokrát "Rusko a Putin!" A ich program pokračuje ďalej, zvolila sa len iná forma lockdownu, ničenie plynovodov, ničenie ekonomiky, násilné pokusy o vyvolávanie nedostatku a možno i hladu... Akoby aj tu bola vojna! Politici bombardujú štáty ešte idiotskejšími rozhodnutiami ako v čase tzv. pandémie! Súčasná vláda v Čechách i na Slovensku je podozrivá zo závažných trestných činov. Ani pandémia ani ich postoj k Rusku a k Putinovi ich neoprávňuje na kriminalitu, ktorú slovenská fašistická kvázivláda spoločne s fľandrou vykonávajú od svojho nástupu! Ale zároveň treba pochopiť, že živnú pôdu dali tomu sami občania. Toto sú následky zmýšľania, činnosti i nečinnosti občanov. Čo je na tom pozitívne, že v čase krízy a zastavenia obvyklých činností človek má čas a skvelú možnosť pochopiť skutočné hodnoty. Samozrejme, protesty sú namieste, nie je však široko známe, akú formu boja zvoliť na zvrhnutie satanistov a fašistov, nakoľko väčšina Slovákov i Čechov nevlastní zbrane.

Samozrejme, uvedomelí občania nemôžu platiť dane ani rešpektovať autoritu úradov, ak je tu vláda s prvkami fašizmu. Platenie daní, pokút a napríklad koncesionárskych poplatkov v čase úradovania súčasnej fašistickej chunty na Slovensku by mal byť vlastne tiež trestný čin, ktorého sa dopúšťajú sami občania! Potom, ak slovenská fašistická chunta dodáva zbrane Ukrajinským teroristom, tí, ktorí platia danie tiež vlastne "dodávajú muníciu" slovenskej fašistickej chunte! A keď po občanoch začnú fašisti páliť, občania by mali vedieť, že opatrenia a krízy si vypestovali, živili a podporovali!

Občania majú možnosti ako bojovať, je možné očakávať, že úrady ich budú prenasledovať, ale možno konečne každý pochopí, že toto je vojna! Platenie daní v čase úradovania fašistickej chunty je podpora terorizmu. Živnostníci a podnikatelia by mali odmietnuť podávať i daňové priznania! Každý uvedomelý Slovák by sa mal nejakým spôsobom zúčastňovať protifašistického odboja!

Slovenská fašistická chunta aj niektorí primátori násilne vnucovali ľuďom život a zdravie ohrozujúce testy (test=nosová vakcína) a k priamej podpore mrzačenia a vraždenia došlo dodávaním zbraní fašistickému režimu na Ukrajine! Človek, ktorému to nie je jedno, ťažko môže platiť dane, pokuty alebo nejaké poplatky mestu za smeti! Fašistickým a satanistickým zločincom je treba prestať skladať sa na plat a najprv požadovať ich postavenie pred súd!

 

V Prahe na Václavskom námestí dnes od 14:00 prebiehal protivládny protest s odhadovaným počtom zúčastnených 70.000 ľudí. Zo slobodných médií informovali o tom napríklad slovenský server HS a český ac24.cz

Live stream protestu bol na tejto stránke:

https://www.naprvnimmiste.cz/

AKTUALIZÁCIA 1:

"Desaťtisíce ľudí protestovali v stredu v Prahe proti vláde českého premiéra Petra Fialu. Podľa organizátorov žiadali demisiu koaličného kabinetu a obrat politického smerovania krajiny. Demonštrácie boli aj v ďalších českých mestách a zaobišli sa bez väčších konfliktov.
Chceme o 180 stupňov otočiť politický smer v našej krajine. Túto zmenu chceme dosiahnuť nenásilnou cestou,” vyhlásil jeden z organizátorov Jiří Havel. Podľa ďalšieho, Ladislava Vrábela, by riadenie krajiny mali prevziať “pronárodní odborníci”. Rečníci kritizovali postup vlády pri určovaní cien energií. Sťažovali sa tiež na neslobodu, cenzúru či totalitu a označili sa za disidentov. Stavali sa aj proti vojne a dodávkam zbraní na Ukrajinu, priblížili Novinky.cz." ZDROJ: HS a novinky.cz

Poznámka Biblik: paradoxne, jeden z organizátorov je opäť Havel! Áno, pravda a láska víťazí nad lžou a nenávisťou! Neexistuje tma, ktorá by mohla pohltiť svetlo. V Biblii je napísané, že tma svetlo nezadržala (pozr. Ján 1:4)

Tma je absenciou svetla, teda vlastne, tma ako taká neexistuje, je to pomôcka ľudskej mysle na vyjadrenie absencie svetla, tma ako taká však nie je skutočná, resp. nie je niečo, čo môže pretrvávať, teda každé zlo a každé svinstvo skončí hneď, ako príde svetlo. Svetlo je tu, iba sme Ho prekrývali, vyzerá to, že na Zemi prebieha proces oddeľovania tých, ktorí milujú Pána Boha a Jeho Svetlo od tých, ktorí si už zvykli žiť v tme a o Svetlo a Pravdu ako takú už ani nemajú záujem. Už pri kúsku paprsku Svetla razom prestávajú existovať niektorí aj so svojimi názormi, ktoré častokrát nasilu vnucovanli iným. Ako vidíte služobníci temna, nikdy nič nevytvorili, kde prišli, len vraždili, týrali, znásilňovali a ničili! Nech boli bezbožníci akíkoľvek silní a mocní, vždy na nich prišlo, prišlo na nich vždy, to je nádej veriacich!

 

Pán Boh sa s násilníckymi bezbožníkmi vysporiadava takto:

"Videl som ukrutného bezbožníka ohromnej sily, rozvetveného jako samorastlý strom zelený v domácej zemi." Žalm 37:37

 

AKTUALIZÁCIA 2:

Hadi, ktorí nenávidia Boha, nenávidia život ako taký. Boh je Duch a Duch je Život ako taký. Konanie hadov reprezentuje tento obrázok, nakoniec budú strávení vlastnými skutkami, rozloží ich ťarcha vlastnej neprávosti:

Zdroj obrázku: Infovojna.sk

_____________________________________________________________________________________________________________________________

 

Biblik.sk

________________________

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Biblik.sk môžete podporovať na č. účtu IBAN Biblik.sk / SUPPORT Biblik.sk:

Prosíme vás aspoň o symbolickú podporu / Please support us:

SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

 

ĎAKUJEME. THANK YOU

_____________________________________________________________________


VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!