PREČO TOĽKÍ KRESŤANIA STAGNUJÚ? / WHY SO MANY CHRISTIANS FEEL STUCK? (SK, ENG) (+Poznámka Biblik / + Note Biblik: ČO JE MYSLENÉ "BÁŤ SA BOHA?" / WHAT DOES IT MEANS TO FEAR GOD? (SK, ENG)

07.03.2024 17:38

 biblik.sk/clanky

PREČO TOĽKÍ KRESŤANIA STAGNUJÚ? / WHY SO MANY CHRISTIANS FEEL STUCK?

1.) Žiadny pôstny život 

2.) Žiadny modlitebný život 

3.) Nedostatočná alebo nadmerná fyz./sex. a mentálna aktivita 

Pôst a modlitba podľa Biblie základom pre vyliečenie všetkých chorôb. Telo je ako stroj, tiež potrebuje údržbu očistu, môže sa venovať očiste aspoň 1 deň v týždni. Pôst je aj neprežúvať, šťavy alebo kokteily (kokteily s minimom prridanej vody aby sa neriedila žal. kyselina) Všeobecne piť dostatok čistej vody pred prijímaním poživne, po doborej poživni (schválne nepoužívame výraz JED_LO) aspoň 1,5 - 2 hodiny nepiť! Teda, kto chce byť zdravý, podľa niektorých lekárov nemôže po naplnení žalúdka liať do seba tekutiny!

Láska k Nebeskému Otcovi, modlitba, meditácia a každodenné štúdium svätých a hodnotných, predne duchovných kníh. 

Človek by si mal vybudovať lásku k učeniu, je jedno, či sa bude učiť nové piesne na klavíry alebo biblické verše naspamäť - treba vyvíjať aktivitu. Ak telo necvičí, nehýbe sa, obvykle chradne. Telo cvičiť len do tej miery, aby sa neodberala energia na ďalšie veci. Ideálne úplne prestať používať mobil, PC a tablet. Sú to zlodeji a mimochodom, dnes aj sofistikované zbrane proti ľuďom. 

Podľa trénerov orientujúcich sa na výkon vhodná sex. aktivita max. 1x do týždňa. Ak sa umelo z náboženských dôvodov potláča, dochádza u mužov k bolestiam, ktoré sa obvykle končia polúciou. Ten kto má moc, Najvyšší - Nebeský Otec, Stvoriteľ, môže vypôsobiť úplné oslobodenie, iba máloktorí však o tento dar stoja a radšej hľadajú partnerv. Biblia radí - ak sa dokážeš zdržať, nehľadaj partnera, ak sa zdržať nedokážeš, v tom prípade je lepšie aj to, aby si sa oženil. Úplne jednoduché a praktické rady dáva Biblia, nie je treba žiadne iné náboženské výklady ani umelé potláčanie prirodzených vecí. 

Pre kresťana je vhodné učiť sa biblické verše naspamäť a aspoň niekoľko rokov alebo hoc i po celý život každý deň študovať Bibliu. Potom, v akejkoľvek životnej situácii odpovedať Slovami z Písma. Dúfajte, trpezlivosť, viera, nádej, láska... Nie naopak, hľadanie vlastných hodnôt, sú hodnoty, ktoré majú pevný základ. Ináč sa celá stavba bez pevného základu pri väčšom lejaku alebo povodni, resp. životných búrkach proste rozsype! Covidizmus však ukázal, že väčina Slovákov má na prvom mieste peniaze, za robotu by kľudne riskovali aj život, možno preto v Európe robia za jedny z najnižších platov! Nakoniec po vakcíne a testovaní mnohí doteraz PN, chorí a doklepaní. Mám za to, že citát Matúš 9:12 "ZDRAVǏ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE CHORÍ" je jasnou odpoveďou i na každú injekciu, vakcínu či testovanie zdravého človeka. Každý lekársky zákrok je riziko! Ak si niekto myslí, že zdravý človek, dieťa, či zviera potrebuje vakcínu, nech nevnucuje takúto sektársku vieru ostatným! Po tom, čo sa udialo napríklad za covidizmu, existuje jasnejší príklad vážnosti Kristových slov Dom na Skale Dom na piesku? Ako sa každý dom na iluzórnom, sebeckom základe rozsypal? A vôbec, poznáte Kristove slová z Kázne na Vrchu, Dom na skale, dom na piesku?

Čo sa myslí "Báť sa Boha?" Ako sa môžeš báť toho, kto Ťa miluje? "Báť sa Boha" znamená vymedziť si určité hranice, aby si človek nezablokoval prístup Otcovho Svetla. Čím vyššie je človek - inteligenčne, spoločensky, duchovne, tým väčšia obava s každého faux pas. Ak pije chudák, je to smutné, ale dá sa to pochopiť, ak pije šľachtic, je to katastrofa a ťahá dole celý statok aj so všetkými ľuďmi na svojich majetkoch! Kto by sa mal teda viac "báť" a prosiť si na modlitbe viac bdelosti, viac viery a viac sebaodovzdania?

Veď i Ten Najvznešenejší zo vznešených, Ktorý kedy kráčal po tejto Zemi - Pán Ježiš Kristus, prišiel slúžiť ľuďom, to len tu sa robia všetci pánmi!

Súvisiace knihy / related books:

Biblia Roháček (SK) biblik.sk/svata-biblia

Bible LAMSA (ENG) biblik.sk/bible-lamsa/

ZMYSEL ŽIVOTA (SK, CZ) biblik.sk/zmysel-zivota

KABALA (CZ) biblik.sk/kabala

related articles / súvisiace články

SHI SCOTT: SPRÁVA PRE VŠETKÝCH, KTORÝ CHCÚ POČUŤ / SHI SCOTT: MESSAGE FOR EVERYONE WHO WANTS TO HEAR (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/shi-scott-sprava-pre-vsetkych-ktory-chcu-pocut-shi-scott-message-for-everyone-who-wants-to-hear/

JOHN RAMIREZ: ČO NAJRÝCHLEJŠIE NÁJDI ZMYSEL SVOJHO ŽIVOTA, TEDA TO, ČO ŤA PÁN POVOLAL ROBIŤ / TOP CLASS EX-SATANIST JOHN RAMIREZ: FIND THE PURPOSE OF YOUR LIFE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/john-ramirez-co-najrychlejsie-najdi-zmysel-svojho-zivota-teda-to-co-ta-pan-povolal-robit/

JOHN RAMIREZ: ČO NAJRÝCHLEJŠIE NÁJDI ZMYSEL SVOJHO ŽIVOTA, TEDA TO, ČO ŤA PÁN POVOLAL ROBIŤ / TOP CLASS EX-SATANIST JOHN RAMIREZ: FIND THE PURPOSE OF YOUR LIFE (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/john-ramirez-co-najrychlejsie-najdi-zmysel-svojho-zivota-teda-to-co-ta-pan-povolal-robit/

CABBALIST EITAN YARDENI: WHY ARE WE STUCK? / KABALISTA EITAN YARDENI: PREČO NIEKEDY ČLOVEK V ŽIVOTE NENAPREDUJE? (SK. ENG)
https://www.biblik.sk/news/cabbalist-eitan-yardeni-why-are-we-stuck-kabalista-eitan-yardeni-preco-niekedy-clovek-v-zivote-nenapreduje/

SVEDECTVO PRVOTRIEDNEHO ČARODEJNÍKA_STORY OF A TOP CLASS WITCHER (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/svedectvo-prvotriedneho-carodejnika-story-of-a-top-class-witcher-sk-eng/

 

ENGLISH quick translate, corrections Biblik

WHY SO MANY CHRISTIANS FEEL STUCK?

1.) No fasting life

2.) No praying life

3.) Insufficient or excessive physical/sex. and mental activity

According to the Bible, fasting and prayer are the basis for curing all diseases. The body is like a machine, it also needs cleaning maintenance, it can be cleaned at least 1 day a week. Fasting also means not chewing, juices or cocktails (cocktails with a minimum of added water, so that gastric acid is not diluted). So, according to some doctors, whoever wants to be healthy cannot pour liquids into themselves after food!

Love for the Heavenly Father, prayer, meditation and daily study of holy and valuable, primarily spiritual books.

A man should develop a love for learning, it doesn't matter if he's learning new piano songs or Bible verses by heart - a man needs to be active. Body without physical training will be probably weaken. Body and fitness training primarily for the spirit, keep training for spirit, not for body (saving your energy for important things)

Ideally, completely stop using mobile phones, PCs and tablets. They are thieves, today all wireless, LED, OLED are sophisticated weapons against people. According to performance-oriented trainers, suitable sex. activity max. 1x per week. When artificially suppressed for religious reasons, a healthly man could feel pain in his testicles, which usually ends in polution. He who has the power, the Most High - the Heavenly Father, the Creator, can give a complete liberation, but only a few stand for this gift and they prefer to look for partners. The Bible advises - if you can abstain, don't look for a partner, if you can't abstain, in that case it is better to get married... (marriage is not a win, but a compromis, another problems will appear) The Bible gives completely simple and practical advice, there is no need for any other religious interpretations or artificial suppression of natural things. For a Christian, it is advisable to learn Bible verses by heart and to study the Bible every day for at least a few years or even for a lifetime. Then, in any life situation, respond with Words from Scripture.

Hope, patience, faith, persistence, love... Loving heavenly Father is the first one. Not the other way around, seek values with a solid base, Bible and Evangelium (The Gospels), don't trust science or modern prosperity evangelists... Otherwise, the entire building without a solid foundation in a case of a heavy downpour or flood will simply collapse" And how many thunderstorms and floods are in human's life! However, Covidism has shown that the majority of people have money in the first place. Vaccines and tests are dangerous, but if their landlord or employer requires, majority of people risked their life! That means money is the No. 1 in their valuse.  Finally, after the vaccine and testing, many are unable to work or disabled, sick and knocked down - the whole house without solid base has collapsed! Becasue of wrong values!

We believe that the quote Matthew 9:12 "THEY THAT BE WHOLE NEED NOT A PHYSICIAN, BUT THEY THAT ARE SICK." is an answer for any vaccination.


Viac tu: https://www.biblik.sk/search/?text=physician&type=" is a clear answer to every injection, vaccine or testing of a healthy person. Every medical procedure is a risk! If someone thinks that a healthy person, child, or animal needs a vaccine, let them not impose such a sectarian belief on others! After what happened under covidism, for example, is there a clearer example of the seriousness of Christ's words House on the Rock House on the Sand? How did every house fall apart on an illusory, selfish basis? And anyway, do you know Christ's words from the Sermon on the Mount, House on the Rock, House on the Sand?

WHAT DOES IT MEANS TO FEAR GOD? How can you be afraid of the one who loves you? "Fearing God" means to have in your values certain areas, which you simply don't want to cross, because you nee full access of the Father's Light. Your faults may block it! Keep watching yourself deeply! The higher a person is - intelligently, socially, spiritually, the greater are the concerns with every faux pas. If a poor man drinks, it's sad, but it's understandable, if a nobleman drinks, it's a disaster and drags down the whole estate with all the people, servants and slaves around! He "tooks away bread from a hungry men"! So who should be more "afraid" and pray for more vigilance, more faith, giving all heart to The Heavenly Father? The most Noble One - Lord Jesus Christ came to serve people, but here - so much lords and nobles...

 biblik.sk/clanky

b i b l i k . s k / c l a n k y

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/