TELEKOM ZAČAL 5G POKRÝVAŤ TRENČÍN (+Poznámka Biblik: ZAPÁLENIE ALEBO ZLIKVIDOVANIE MOBILNEJ STANICE V BLÍZKOSTI OBYDLÍ JE PLNE LEGÁLNE RIEŠENIE AKO AKT NEVYHNUTNEJ OBRANY)

24.10.2022 17:36

dsl.sk

"Telekomunikačný operátor Slovak Telekom dnes oznámil ďalšie rozšírenie pokrytia svojej 5G siete.
Telekom začal pokrývať Trenčín, kde pokryl veľkú časť mestskej časti Stred, kam patrí centrum, Biskupice, Dlhé Hony a Noviny." ZDROJ: https://www.dsl.sk/article.php?article=26628

TOP KOMENTY:

"Sa niektorí ľudia môžu čudovať, prečo sa stále cítia chorí a niektorých začala doma permanentne bolieť hlava. Svinský experiment, s nepredvídateľnými následkami. Pri súčasných poznatkoch o dopadoch EM žiarenia ide o kriminálny čin. Vynikajúco spracovaná kniha, ktorej aj laik môže dobre porozumieť:
MARTIN BLANK - DOBA JEDOVÁ 7 ELEKTROSMOG

"Ide o to, či sa budeme brániť s Políciou proti nám alebo s Políciou za nás."
Poznámka Biblik:

ZAPÁLENIE ALEBO ZLIKVIDOVANIE MOBILNEJ STANICE V BLÍZKOSTI OBYDLÍ JE PLNE LEGÁLNE RIEŠENIE AKO AKT NEVYHNUTNEJ OBRANY:

Angličania a podľa najnovších informácií i Švajčiari sa bránia, likvidujú a zapaľujú mobilné vysielače. Ak postavia stanice v blízkosti domov, toto je plne legálne riešenie ako akt nevyhnutnej obrany:

https://www.biblik.sk/news/anglicania-zapaluju-mobilne-vysielace/

Možný spôsob ochrany pred EM žiarením je aj mentálne odtienenie - v mysli vytvorenie ochrannej sféry okolo týchto zariadení. Zraková a iná pozornosť sa nevenuje staniciam, ale ustavičnej, neustálej každodennej opakovaj tvorbe ochranného poľa okolo týchto staníc.  Doma na stenách domu/bytu v mysli vytvorenie ochrannej vrstvy - aj toto môže veľmi ovplyvniť komfort bývania a zdravie. Podľa doterajších skúseností však treba mentálne tienenie ustavične opakovať (v prípade napr. tvorby ochranného poľa okolo ľudského tela odp. min. 3 hodiny meditácie denne) Riešením je aj zničiť okolité mobilné stanice alebo sa odsťahovať.

Umiestnenie takýchto staníc do miest je teroristický útok, inštalácia mobilných antén v blízkosti ľudí je kriminálny čin s možným vážnym poškodením zdravia a povinnosťou ľudí je brániť sa. Najvyspelejšie národy sveta Angličania a Švajčiari vo veľkom likvidujú mobilné stanice, pretože kde v záujme ochrany zdravia nekonajú úrady, konajú občania. A brániť sa všetkými prostriedkami proti satanistickým fašistickým vrahom je dnes povinnosťou každého, ide o ochranu vlastného života a zdravia. Po zinscenovanej pandémii (ktorá podľa čísel nebola ani epidémiou) by malo byť každému jasné, že satanské elity cez chemtrails, vakcíny a mobilné antény prešli k otvorenému vyvražďovaniu obyvateľstva!

 

VEDECKÉ DÔKAZY POŠKODENIA BUNIEK EM ŽIARENÍM (mobily, bluetooth slúchadlá, Wi-Fi - uvážte, či ich potrebujete, a ak ich používate, držte ich čo najďalej od tela a hlavy)

"Veda nedokáže zodpovedať všetky otázky, ale na jednu vie odpovedať úplne jednoznačne:
VŠETKY TYPY ELEKTROMAGNETICKÉHO ŽIARENIA MAJÚ NA ŽIVÉ ORGANIZMY PREUKÁZATEĽNÝ VPLYV.
V tejto knihe podávam prehľad vedeckých poznatkov o širokom spektre biologických účinkov spojených s expozíciou EM poliam. Početné štúdie dokazujú, že v dôsledku expozície EM poľu dochádza k poškodzovaniu a mutáciám v DNA - teda v genetickom materiáli, ktorým sme vymedzení ako jednotlivci i ako druh.
Usudzuje sa, že mutácie v DNA predstavujú počiatočné štádium rozvoja rôznych typov rakoviny." "WHO oficiálne považuje EM pole - vrátane bežného poľa sieťového kmitočtu a poľa vysokofrekvečného kmitočtu (rádiového) - za možnú príčinu rozvoja vývoja rakoviny." cit z knihy Dr. Martin Blank Doba Jedová 7  Elektrosmog:
Viac tu:
https://www.biblik.sk/news/vedecke-dokazy-poskodenia-buniek-em-ziarenim/

- Kniha Dr. Martin Blank DOBA JEDOVÁ 7 ELEKTROSMOG sa dá objednať tu:

https://www.biblik.sk/products/doba-jedova-7-elektrosmog/

Súvisiace články / related articles:

ERIC DOLLARD: CELL PHONE RADIATION / ELEKTROTECHNICKÝ INŽINIER ERIK DOLLARD O RADIÁCII Z MOBILNÝCH TELEFÓNOV (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/
VEDECKÉ DÔKAZY POŠKODENIA BUNIEK EM ŽIARENÍM (mobily, bluetooth slúchadlá, Wi-Fi - uvážte, či ich potrebujete, a ak ich používate, držte ich čo najďalej od tela a hlavy)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/vedecke-dokazy-poskodenia-buniek-em-ziarenim/
 

ERIC DOLLARD: CELL PHONE RADIATION / ELEKTROTECHNICKÝ INŽINIER ERIK DOLLARD O RADIÁCII Z MOBILNÝCH TELEFÓNOV (SK, ENG)

https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/

VEDECKÉ POZNATKY O VPLYVE 5G, Dr. COWAN: SÚČASNÁ SITUÁCIA S MOBILNOU TECHNOLÓGIOU JE ABSOLÚTNE NEZLUČITEĽNÁ SO ZDRAVÍM / ARTICLES AND VIDEOS + Dr. COWAN ON 5G: THE CURRENT MOBILE TECHNOLOGY IS ABSOLUTELY INCOMPATIBLE WITH HEALTH (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/vedecke-poznatky-o-vplyve-5g-dr-cowan-sucasna-situacia-s-mobilnou-technologiou-je-asbsolutne-nezlucitelna-so-zdravim/

FORMER MICROSOFT CANADA PRESIDENT FRANK CLEGG ON 5G WIRELESS TECH AND SAFETY / BÝVALÝ RIADITEĽ KANADSKÉHO MICROSOFTU FRANK CLEGG: SOM PRESVEDČENÝ, ŽE SÚČASNÁ BEZDRÔTOVÁ TECHNOLÓGIA NIE JE BEZPEČNÁ (SK, ENG, LATVIAN)
https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/

EURÓPSKA OBČIANSKA INICIATÍVA CELOEURÓPSKA PETÍCIA ZA REGULÁCIU 5G A EM ŽIARENIA / EUROPEAN INITIATIVE FOR REGULATION OF 5G AND EM RADIATION (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/europska-obcianska-iniciativa-celoeuropska-peticia-za-regulaciu-em-ziarenia/

https://signstop5g.eu/sk

 

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!


_______________________________________________________

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 



 



 










 

 

 




 



 







 



 




 




 





 



 



 

 

 



 



 

 

 

 



 



 



 

 

 

MUDr. Karel Erben a hosté, Homocystein a B17 v léčení nádorových onemocnění:

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/doplnky-vyzivy/