PROSÍME O PODPORU GENERÁLNEHO ŠTRAJKU 9.3.2022 o 12:00 (DOPLNENÉ: PODPORA ŠTRAJKU JE AJ JEDNODUCHÉ GESTO - VYPNÚŤ SI MOBIL o 12:00 (DOPLNENÉ - 3 FÁZY NÁSILNÍCKEJ TRANSFORMÁCIE SVETA)

08.03.2022 20:36

biblik.sk/clanky

 

"AK TU NIEKEDY BOLA SITUÁCIA MY vs. ONI, TAK JE TO TERAZ!" Dr. Vernon Coleman

- - -

Ešte stále je čas, aby ste zdieľali, posielali maily a informovali vašich priateľov a spriatelené organizácie o zajtrajšej celoslovenskej akcii:

Pre tých, ktorí sa zúčastniť nemôžu, alebo na ulici nechcú či nebudú mať s kým diskutovať, je dobré niečo obetovať. Pre všetkých je najmenej, ak si v čase od 12:00 do 12:30 vypnú mobil. Je to dôležité, pretože všetci sme navzájom prepojení a naše myšlienky sú silno týmito zariadeniami ovplyvňované. Teda, zajtra od 12:00 vypnúť mobil, vyjsť na ulicu diskutovať a aspoň 30 minút hľadať riešenie, čo my Slováci ako národ môžeme urobiť pre život, na svoju záchranu! Pretože podobne, ako takzvané slovenské úrady, ani takzvaná slovenská vláda v skutočnosti nie je slovenská. Slúžia záujmom pravdepodobne nejakej globálnej zločineckej organizácie, ktorej cieľom je akýmkoľvek spôsobom dosiahnuť zníženie počtu ľudí na svete. Používajú na to rôzne metódy, scénár "pandémia" a VŠETKY VAKCÍNY vrátane detských vakcín a tetanoviek slúžia na vyvolávanie chorôb, smrti a na znižovanie inteligencie. (Takto má určitá neočkovaná elita obrovský náskok a mali by sme si z nich v tom, že sa neočkujú brať príklad!) Ďalej tu máme chemtrails, mobilné stanice, nové satelity, 5G a scénár "pandémia" vystriedal scénár "ruská agresia". Každým dňom má človek menšie šance v takomto prostredí si uchovať zdravie a každým dňom rastú ceny, smeruje to k totálnemu ožobračeniu. "Voľ nebyť, ako byť otrokom!" píše Samo Chalupka v krásnej básni Mor ho! My Slováci a Slovania nebudeme schopní žiť v digitálnej totalite ako Číňania alebo černosi.
Súčasná situácia s rozprašovaním chemtrails a otráveným vzduchom, ktorý ešte prežarujú mobilné vysielače, smartfóny a Wi-Fi je nezlučiteľná so zdravím. Krok za krokom sa uskutočňuje vyvražďovanie ľudí, očkovaní športovci kolabujú na ihrisku! Toto priniesli nové vakcíny, možno tretia fáza* je skutočná pandémia vyvolaná novými opatreniami, testami a vakcínami! A čo prinesú nové mobilné antény? Vznikla celoeurópska petícia za redukciu 5G. Avšak, nemôžeme čakať, že s tým niečo budú robiť naše alebo európske úrady. Takisto, nemôžeme čakať, že ak to neurobili doteraz, že len tak začnú trestne stíhať tých, ktorých menom boli vyhlasované likvidačné opatrenia, nútenie k testom, či obmedzovanie dýchania rúškami a respirátormi. Nemôžeme čakať od vlády a úradov, že len tak zmenia kurz a miesto krokov, ktoré smerujú k smrti väčšiny ľudí začnú bojovať za život. ZA ŽIVOT TERAZ BOJUJEME MY. Čo ďalej, to nám môže prísť ak spoločne spojíme sily a budeme hľadať riešenie, sme spolu zajtra 9.3.2022 o 12:00, ďakujeme, prosíme vás pridajte sa!
 
"Proste, a bude vám dané; hľadajte a najdete; klepte, a otvorí sa vám; lebo každý, kto prosí, berie; kto hľadá, nachádza, a tomu, kto klepe, sa otvorí." Biblia Roháček, Kázeň Na Vrchu, Matúš kapitoly 5., 6.,  7.
____________________
 
Biblik.sk
 
___________________________________________________________________
*fázy násilníckej transformácie sveta, kedy má vzniknúť "major crisis" (cit. Rockefeller), aby donútili ľudí prijať NWO (nový svetový poriadok). Problémom je to, že tak ako z Indiánov nemohli urobiť otrokov a Indiáni v otroctve zomierali, vláčia sem černochov a tmavšie rasy, ktorí majú nahradiť Slovanov a ďalšie o niečo vyvinutejšie národy
1. fáza - scénár pandémia, kedy do tela človeka bude podaný jed, ktorý spôsobí choroby a úmrtia (testy=nosové vakcíny, viac o testoch tu a tu)
2. fáza  scénár "ruská agresia" kedy tie známe debilné lockdowny môžu opäť vystriedať lockdowny prirodzené, následkom nedostatku ropy, surovín a plynu
3. možno skutočná pandémia v dôsledku dlhodobého rozprašovania chemtrails, šírenia 5G a následku testov a vakcín. Živnú pôdu pre toto svinstvo dal z určitej časti človek svojimi myšlienkami, preto je veľmi dôležité na čo myslíte a čo hovoríte:
 
"Ale hovorím vám, že z každého prázdneho slova, ktoré povedia ľudia, vydajú počet v deň súdu;
 Mt 12, 36
 lebo zo svojich slov budeš ospravedlnený a zo svojich slov budeš odsúdený." Matúš 12:36-37, Biblia Roháček