PSYCHOPATI MEDZI NAMI

02.09.2021 11:34

1.) Richard Rybníček - keď mu vyše 500 Trenčanov prišlo povedať, že si neprajú odovzdať areál v hodnote 480.000 € hokejistovi za 1 €, povedal: "Veď Vy ste si ma zvolili!" Hovoril nám, že vlastne keďže sme si ho zvolili, môže si v Trenčíne robiť čo sa jemu páči! O tejto situácii sme písali článok tu. Naposledy sa Richard Rybníček preslávil výrokom a vystúpením, že sa chce pozrieť osobne do očí každému neočkovanému... Môžete vidieť aj sami stav tohto obalu od človeka, vo videu dolu v tomto článku vlastne ako má vo zvyku on a tieto typy sa robia bohmi a tvrdia, že vlastne majú právo nás terorizovať ak neurobíme, čo chcú oni - sami v priamom prenose legalizujú svoje zločiny, kto to takto robí odpočiatku? (Pozr. Ján 8:42-47) Diabol a jeho synovia!

https://www.biblik.sk/news/v-trencine-sa-zjavil-diablov-syn/

https://www.biblik.sk/news/diablov-syn-rybnicek-ohrozuje-zivoty-ludi-vyzyva-na-plosne-testovanie/

https://www.biblik.sk/news/fasisti-sa-vyhrazaju-zatvorenim-skol-a-tvrdia-ze-maju-pravo-nas-terorizovat-ak-odmietneme-ich-vakcinu/

 

2.) Andrej Kiska "Ľudské práva nesmú byť nadradené obchodným záujmom!" To je jeho najznámejší citát! Ak by to bol prezident, ktorý stojí za slovenským národom, ľudia by mu možno odpustili aj ten tryskáč. Ale psychopati si myslia, že oni majú nárok robiť všetko, čo im moc umožňuje!

https://www.biblik.sk/obrazky/#novy-film-svina-jpg1

 

3.) Igor M. - jeho pravú podobu aby vám neprišlo zle radšej nebudeme dávať, ale snáď viete, kto sú títo dvaja ak sa pozrieme na dnešnú situáciu na Slovensku:

Časté rysy psychopatov: absencia citov, agresivita, nekontrolované správanie, výbuchy hnevu, nadávky, ponižovanie druhých, sklon k závislostiam, prejedanie, alkoholizmus, málo energie a neschopnosť udržať okolo seba poriadok... Miernejšie, navonok okoliu nie tak zjavné prejavy psychopata v rodine sú napr. ponižovanie vlastných detí. Psychopati častokrát týrajú svoje deti. Ak sa dieťa nechová podľa predstáv psychopata, kľudne dieťatu vravia: "Skap, aj tak z teba nič nebude!" alebo dieťaťu ustavične dookola opakujú: "Zapämätaj si, si ten najneschopnejší človek na svete!" Ak sa jedná o dievča, nájdu si niečo iné, ("Si tlstá!", "Si škaredá" "Ten tvoj xicht, nos, máš veľkú riť...!" alebo zvlášť vypichnú nejaký detail, ktorý opakujú). Psychopati v živote častokrát úplne najmä po vzťahovej a osobnej stránke zlyhávajú, nikdy nie sú šťastní, vždy len trpia, v 9 z 10 bodov života ako celku obvykle úplne zlyhávajú, ale neodpúšťajú žiadne zlyhanie, ani osobné ani profesné! (penia a boli by schopní niekedy aj zabíjať napr. pre presolenú polievku - hodí sa na nich "BRVNO VO SVOJOM OKU NEVIDIA, ALE KAŽDÉMU CHCÚ VYŤAHOVAŤ Z OKA TRIESKU - pozr. Lukáš 6:42) Majú príliš vysoké nároky na druhých, preto častokrát bývajú úplne osamelí alebo sa tak cítia! Do tejto ich prázdnoty je nejaká emócia od druhého ako prílev energie.

Napríklad ak manželka/dcéra psychopata niečo urobí alebo uvarí, vždy nájdu niečo, čo je zlé a tvária sa, akoby jedli jed, alebo ustavične opakujú, že daný človek je neschopný! Takto vlastne psychicky týrajú človeka, čakajú na to, či niekto bude reagovať na ich výpady, a ak sa vás to dotýka, psychopata to živí energiou! Sám psychopat nemá normálne vyvinuté emócie, tak vlastne pozoruje a vyciťuje so zaujatím vzplanutie emócií u druhého. Pôsobí to na neho ako droga, obvykle vtedy sa cíti konečne živý a preto je ochotný pre stiahnutie pozornosti na seba alebo pre poníženie druhého urobiť čokoľvek. Je jedno aké emócie vzbudí, či je to zabávač alebo zádumčivý rojko, ktorý len občas vyprodukuje niečo čo pobaví alebo poníži/urazí/nahnevá. Častokrát dosahuje, že mu druhý venuje pozornosť a tým pádom aj energiu, ktorú on sám nemá, v podstate bojuje o prežitie, ináč aj tak obvykle postupne klesá hlbšie a hlbšie.

U psychopatov s vyšším IQ je časté veľmi rafinované zákerné psychické týranie osôb alebo osoby v jej okolí, ktorú si vyberie. (vo väčšine prípadov psychopat útočí na najslabší článok) Osoba v okolí psychopata častokrát svojim nastavením dáva živnú pôdu psychopatovi. Ale častý spúšťač "prskania jedu" býva alkohol, psychopati málokedy existujú bez závislostí alebo bez úplnej nudy, pociťujú v živote nenaplnenie a práznodu, napriek titulom, schopnostiam, peniazom... Častokrát majú buď príliš veľa aktivít, alebo sa úplne nudia. Patologický stav v stravovaní, v spôsobe života, v spôsobe myslenia je viac-menej zjavný u každého psychopata. Častokrát si zakladajú na svojom vzdelaní, na svojich schopnostiach a každý, kto im nie je roveň je pod ich úroveň! Menejcenný človek - ale veď vidíte, ako s nami politici, Čaputová a Rybníček jednajú! Argumentujú svojim právom! Obvykle sami vedia všetko najlepšie a v niektorých prípadoch sú obdarovaní aj skutočnými schopnosťami, ktoré však nikdy ich okolie podľa nich dostatočne nedocení! Možno tam vzniká pocit, že svet je zlý, ale psychopat nezvládol niečo už v detstve. (probl. vzťahy v rodine, príliš veľa povinností v domácnosti, vysoká škola a pod.) Psychopati si niekedy zakladajú napr. na vysokoškolskom vzdelaní, ale nakoľko museli ísť proti sebe a počúvať "menejcenných", nezvládnu tlak na VŠ. V podstate sa jedná o citlivé osoby, ktoré sa navonok obrnili škrupinou "ja som chlap",  "ja som vzdelaný", "všetko viem na 100%", "som odborník", "som silný a tvrdý " a nemajú zľutovania s ostatnými, ktorí nie sú podľa ich predstáv (psychopati si o sebe myslia že sú niečo, keď si urobia školy, tituly, alebo napr. min. zdravotníctva Lengvarský, príp. Mikas a ďalší prehnitý obsah zaobalený do peknej formy)

Bdelý človek má rozpoznať psychopata v rodine a snažiť sa pomôcť najmä deťom. Deti psychopatov sa navonok nemusia vyznačovať zlým správaním, ale dostatočne bdelý človek na nich vidí, že niečo nie je v poriadku. Možnosť ako môžeme takémuto dieťaťu pomôcť je dobre ho počúvať, a ak rozpoznáme psychopata, je dobré dieťaťu vysvetliť, že jeho otec/mama nie je celkom v poriadku. Ak by ste žili s chorým psom/býkom/opicou a škriabala by vás alebo kúsala, bolo by to vidieť. Psychopati škriabu a kúšu častokrát formou psychického týrania. Sami si myslia, aj keď častokrát zjavne trpia psychickou poruchou, že sú úplne v poriadku! Pomoc nielen pre psychopatov ale aj pre ich obete nájdete tu, podmienkou však je, že človek sa chce meniť, že chce byť nový, iný človek a to platí aj pre psychopata aj pre jeho obeť. (v zásade sú si dosť často podobné)