SATANIZMUS NA COLNICI: VYJADRENIE COLNÍKA: BEZ ČIPU NEUROBÍTE VÔBEC NIČ (DOPLNENÉ: Dane, clá a poplatky, ktoré sa odvádzajú zločineckým správcom sa tu bohužiaľ používajú na týranie ľudí!

12.01.2023 13:10

biblik.sk/clanky

Bližšie sa teraz nebudeme vyjadrovať k tomu, že štát nemá žiadny nárok zadržiavať vám legálne zásielky ako nejakým otrokom! Už to je maximálna drzosť a zločin - stavajú sa do pozície samozvaných pánov. Svojvoľne zadržiavajú váš majetok, v podstate činia vydieranie legálnym! Občania by mali mať svoju občiansku políciu, prísť na colný úrad ozbrojení a povedať výpalníkovi-colníkovi: "Okamžite vydaj zásielku, nemáš žiadny nárok ju zadržiavať!" A takto by sa malo postupovať nielen pri cle aj pri exekúciách bez súdu a ďalšej svojvôli zločineckého režimu, ktorý dane používa na  platenie úradníkov kryjúcich genocídu  a policajtov, ktorí prenasledovali občanov. Ináč by sa pri platení daní nikto nepohošoval, ak by sme žili tam, kde štát Slovensko naspäť spravodlivo prerozdeľuje naspäť Slovákom, predne tým, ktorí peniaze najviac potrebujú, aby tu ľudia nemuseli zomierať od hladu! (Štát s normálnym vedením, ktoré sa stará o potreby bežných ľudí môže byť dokonca niečo ako dobročinná organizácia, kde by možno ľudia prispevali a radi platili peniaze aj ako dobrovoľní darcovia do rôznych rezortov na podporu rôznych lokálnych alebo štátnych zmysluplných projektov. Bohužiaľ, dane sa používajú na terorizovanie a vydieranie občanov cez exekútorov, Políciu a zapredanú vládu! Naposledy kolaboranti s covidistickým režimom ľudí dokonca vydierali i v štátnych nemocniciach, u obvodného lekára i vo fakultnej nemocnici. Z pohľadu daňového poplatníka dane, clá a poplatky, ktoré sa odvádzajú zločineckým správcom (t.j. covidistickej vláde a štátnym úradom, Daňový úrad + Pokuty Polícia) sa tu bohužiaľ používajú na týranie ľudí!

Je však zaujímavé, že ak nemáte aktivovaný elektronický podpis, podľa vyjadrenia colníka "neurobíte vôbec nič". Čip z občianskeho preukazu z bezpečnostných dôvodov sa u nás automaticky vyrezáva, odmietame tieto spôsoby, pretože ak ich ľudia prijmú, iné možnosti môžu byť blokované. Teda, vlastne chcete normálne zaplatiť vyrubenú daň a clo za tovar! Vyjadrenie colníka:

"BEZ ČIPU NEUROBÍTE VÔBEC NIČ!"

Toto je vnucovanie satanského systému, diskriminácia a zločin. Vnucovanie čipov je pasca, môžete spraviť obchod cez pol zemegule iba pomocou mailu a účtu, ale slovenský colník na to, aby dostal výpalné, vám vnucuje čip! A nabudúce čo budete musieť urobiť ak na Slovensku budete chcieť normálne žiť? Za minulého režimu na normálne veci, prácu a štúdium bol vyžadovaný kladný postoj k ľudovo-demokratickému zriadeniu. Bude sa pre zmenu po novom vyžadovať kladný postoj k satansko-fašistickej plutokracii?

 
"a aby nikto nemohol ani kúpiť ani predať iba ten, kto má znamenie alebo meno šelmy alebo počet jej mena." Zj 13:17
 

biblik.sk/clanky

"As long as the superstition that people should obey unjust laws exists, so long will slavery exist." Mahatma Gandhi

"Pokiaľ sa ľudia budú podrobovať nespravodlivým zákonom, bude existovať aj ich otroctvo!" Mahátmá Gándhí

____________________________________________

Súvisiace články / related articles:

SATANIZMUS V SR, ČR A U NAJVYŠŠÍCH PREDSTAVITEĽOV KATOLÍCKEJ CIRKVI (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/satanizmus-v-sr-cr-a-u-najvyssich-predstavitelov-katolickej-cirkvi/

 

SVINSTVO A VYDIERANIE ZO STRANY ŠTÁTU VNUCOVANÍM ĆIPOV JE VYVAŽOVANÉ VYSOKOU ÚROVŇOU SPRÁVANIA COLNÍKOV A PRACOVNÍKOV FINANČNEJ SPRÁVY
https://www.biblik.sk/news/svinstvo-a-vydieranie-zo-strany-statu-vnucovanim-cipov-je-vyvazovane-vysokou-urovnou-spravania-colnikov-a-pracovnikov-financnej-spravy/

 

NÁSILNÉ ČIPOVANIE ĽUDÍ UŽ AJ NA SLOVENSKU / RFID UNDER MICROSCOPE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/nasilne-cipovanie-ludi-uz-aj-na-slovensku-rfid-under-microscope/

 

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 



 



 



 

 

SATANIZMUS V SR, ČR A U NAJVYŠŠÍCH PREDSTAVITEĽOV KATOLÍCKEJ CIRKVI (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/satanizmus-v-sr-cr-a-u-najvyssich-predstavitelov-katolickej-cirkvi/