PESTRECOVÉ SEMENÁ: JEDEN Z NAJLEPŠÍCH PRÍRODNÝCH DOPLNKOV VÝŽIVY (+LIEČEBNÉ METÓDY Dr. EDUARD TOMÁŠ, MAJSTER MU YUCHUN, BRUNO GRÖNING, + LIEČBA CHRONICKÉ, PSYCHICKÉ CHOROBY + LIEČBA RAKOVINA A ĎALŠIE)

06.05.2024 07:37

biblik.sk/clanky

"V živote som mal veľa problémov, väčšina z nich sa však nikdy nestala..."  
Mark Twain
-       -

PESTRECOVÉ SEMENÁ: JEDEN Z NAJLEPŠÍCH PRÍRODNÝCH DOPLNKOV VÝŽIVY (+LIEČEBNÉ METÓDY Dr. EDUARD TOMÁŠ, MAJSTER MU YUCHUN, BRUNO GRÖNING, + LIEČBA CHRONICKÉ, PSYCHICKÉ CHOROBY + LIEČBA RAKOVINA A ĎALŠIE)

Pestrec Mariánsky vhodné úvodné dávkovanie pre 70kg osobu: 1 zarovnaná až kopcová čajová lyžička pestrecových semienok 2x denne. Začíname s minimálnou dávkou, ktorú je možné postupne zvyšovať Napríklad ráno čaj z mletých semienok, po obede, príp. po večeri žuť celé alebo zjesť zomleté. POZOR: zomleté pestrecové semienka musia byť v chladničke,

NIKDY NEKUPOVAŤ V OBCHODE PESTREC ZOMLETÝ!

Ostropestrec Mariánsky (Silybum marianum) známy aj pod názvom Kristova Koruna. Pestrec Mariánsky - semienka obsahujú látku silymarín - čistenie, regenerácia a ochrana pečene, t.j. v normálnych dávkach vplýva pozitívne na celý organizmus. Známe sú popri dlhodobom správne dávkovanom užívaní Pestreca Mariánskeho i vyliečené chronické choroby, najmä následky poškodenia pečene, ktorú je možné správnym nasadením Pestreca v mnohých prípadoch i celkom obnoviť! Možno o niečo rýchlejším spôsobom regenerácie a obnovy orgánov sú techniky BIT, takisto sú iba jednou z mnohých možností ako zregenergovať, vyliečiť, obnoviť poškodené orgány, navyše BIT ponúka aj možnosť novotvorby chirurgicky odstránených a amputovaných orgánov. Ak ste niekedy skutočne hľadali spôsob, zistili ste, že sú prípady vyliečenia zraku, ľadvín, pečene a dokonca i prípady, kedy napríklad odstránený prst úplne dorástol. Jediným blokom je nastavenie človeka, mnohí si myslia, že niečo je definitívne - áno, ale iba pokiaľ trvá takéto stanovisko v mysli. Je to zaujímavé zistenie, ale celú takzvanú realitu tvoria osobné a kolektívne presvedčenia! Je svätá pravda, čo hovoria veľkí majstri: "Svet, ktorí vníma väčšina ľudí, v skutočnosti neexistuje vôbec!" Samozrejme, každý musí jednať podľa svojej úrovne vedomia a na nič sa nehrať. Pán Ježiš Kristus môže chodiť po vode, ale väčšina ľudí by sa asi začala topiť, Mahariši z Arunáčaly by možno bez problémov prešiel rušnú diaľnicu so zaviazanými očami, ale väčšina z tých, ktorí by ho chceli napodobniť, by najskôr nedopadla dobre... Veľkí majstri však stále žijú a pozdvihujú úroveň celého ľudstva. Výhodou je internet, žiaci veľkých majstrov môžu rýchlo odovzdať vedomosti miliónom ľudí. Dnes, kto hľadá, nájde účinný spôsob, častokrát však metódu nie je možné naštudovať, iba prežiť, precítiť a tak pochopiť. Veda a to, čo je možné pochopiť mysľou, má iba určitú úroveň, sú však úrovne oveľa vyššie. V knihách Davida R. Hawkinsa ke MAPA ÚROVNÍ VEDOMIA, nájdete ju hneď v prvom článku nižšie.

Súvisiace články / related articles:
Dr. DAVID HAWKINS: POZNÁMKA KU KRESŤANSKEJ BIBLII (AKTUALIZOVANÉ + MAPA ÚROVNE VEDOMIA)
 

Ľútosť pochádza z lipnutia na minulosti a strach vyplýva z toho, že žijeme v budúcnosti." David R. Hawkins, cit. kniha LÉČENÍ A UZDRAVENÍ

TIP NA KNIHU / BOOKS WE LIKE:
DAVID R. HAWKINS: LÉČENÍ A UZDRAVENÍ
DAVID R. HAWKINS: HEALING AND RECOVERY

_________________________________________
Dr. DAVID R. HAWKINS: O DUCHOVNEJ CESTE A MINULÝCH ŽIVOTOCH PÁN JEŽIŠ KRISTUS NEBOL INKARNOVANÝ, SKUTOČNE ZOSTÚPIL Z NEBA / Dr. DAVID HAWKINS: LORD JESUS CHRIST CAME FROM HEAVEN, HE WAS FROM ABOVE AND NO INCARNATION. CHILDREN's PAST LIVES (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-david-r-hawkins-o-duchovnej-ceste-a-minulych-zivotoch/

DUCH V TĚLE MÉHO DÍTĚTE / CHILDREN'S PAST LIVES (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/duch-v-tele-meho-ditete-childrens-past-lives/
Všetky články David R. Hawkins / all articles David R. Hawkins:
https://www.biblik.sk/news/dr-david-r-hawkins-o-duchovnej-ceste-a-minulych-zivotoch/

ÓM PREDÝCHNUTIE CHRBTICE / ÓM SPINAL CORD BREATHING (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/aum-predychnutie-chrbtice/

JAN KEFER: KABALA MÁ K PRAVÝM EGYPTSKÝM MYSTÉRIÁM NAJBLIŽŠIE (+Poznámka Biblik: nadaní alebo usilovní ľudia môžu vyvinúť vnútorné zbrane a môžu im byť zjavené protektívne kúzla, resp. magické techniky.
https://www.biblik.sk/news/jan-kefer-kabala-ma-k-pravym-egyptskym-mysteriam-najblizsie-poznamka-biblik-nadani-alebo-usilovni-ludia-mozu-vyvinut-vnutorne-zbrane-a-mozu-im-byt-zjavene-protektivne-kuzla-resp-magicke-techniky/

MAHARIŠI Z ARUNÁČALY: NAJVÄČŠÍM OMYLOM ČLOVEKA JE VERIŤ, ŽE JE SVOJOU PRIRODZENOSŤOU ZLÝ, SVOJOU PRIRODZENOSŤOU SLABÝ. KAŽDÝ ČLOVEK JE VO SVOJEJ SKUTOČNEJ PRIRODZENOSTI BOŽSKÝ A SILNÝ.
https://www.biblik.sk/news/maharisi-z-arunacaly-najvacsim-omylom-cloveka-je-verit-ze-je-svojou-prirodzenostou-zly-svojou-prirodzenostou-slaby-kazdy-clovek-je-vo-svojej-skutocnej-prirodzenosti-bozsky-a-silny/

MAHARIŠI Z ARUNAČÁLY O PODSTATE PRAVDY
https://www.biblik.sk/news/maharisi-z-arunacaly-o-podstate-pravdy/

TRI LIEČEBNÉ METÓDY / 3 LIEČEBNÉ METÓDY
1.) Ráno o 9:00 a večer o 9:00 (vždy v lete aj v zime zimný čas) sústredenie na Liečivý prúd Bruna Groninga a ďakovať Nebeskému Otcovi.
2.) Metóda osobného magnetizmu
3.) METÓDA Dr. RAUNI KILDE, všetko v tomto linku:
https://www.biblik.sk/news/liecebna-metoda-ktora-funguje/
Novotvorba bunky je v knihe STVORENIE SVETA 2 str. 318-319

 

Liečebné metódy majster MU YUCHUN:
https://www.biblik.sk/search/?text=MU+YUCHUN&type=

DOKUMENTY BRUNO GRÖNING
https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=bruno+groning

ČO MÔŽE POMÔCŤ PRI LIEČBE CHRONICKÝCH A PSYCHICKÝCH OCHORENÍ (+Poznámka Biblik: VEĽMI ZAUJÍMAVÉ DOKUMENTY O OČKOVANÍ)
https://www.biblik.sk/news/co-moze-pomoct-pri-liecbe-chronickych-a-psychickych-ochoreni/

 

RAKOVINA LIEČBA:

ÚSPEŠNÁ LIEČBA RAKOVINY: BREUSSOVA KÚRA (+knihy RUDOLF BREUSS + DOKUMENT VILIAM POLITIKOVIČ) / SUCCESSFUL CANCER TREATMENT: RUDOLF BREUSS METHOD (SK, CZ, ENG) (+Poznámka Biblik - DÔLEŽITÉ / +Note Biblik - IMPORTANT (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/uspesna-liecba-rakoviny-breussova-kura-knihy-rudolf-breuss-dokument-viliam-politikovic-successful-cancer-treatment-rudolf-breuss-method/
 

 

biblik.sk/clanky

b i b l i k . s k / c l a n k y

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/