ŠPINAVÁ KATOLÍCKA PROPAGANDA VYZÝVALA ĽUDÍ NA OČKOVANIE SMRTIACIMI VAKCÍNAMI, DNES TÁ ISTÁ ŠPINAVÁ KATOLÍCKA PROPAGANDA PRESVIEDČA ĽUDÍ O AKEJSI NEVYHNUTNEJ BUDÚCNOSTI

22.03.2022 11:08

O tom, čo je katolícka cirkev na vrcholných pozíciach zač, sme písali tu:

S výnimkou pár jednotlivcov a pár úprimných farárov je táto inštitúcia infiltrovaná, plne slúži NWO a neváhajú riskovať životy ľudí vyzývaním na podstúpenie očkovania. To, čo presne spôsobia vakcíny, nemohol nikto presne odhadnúť, akékoľvek výzvy na podávanie experimentálnych roztokov sú ohavným trestným činom!
Katolícka cirkev - robia sa zástupcovia Boha na Zemi, židovi Bergoglio verejne hovoria "svätý otec" a robia si z vás srandu. Keď im veríte, im je to na smiech, satanské hnusoby priamo vo Vatikáne si môžete pozrieť aj v tomto článku:
V skutočnosti, oni sú a vždy boli prekážkou medzi Bohom a človekom. Biblia je pre nich nebezpečná kniha, na náboženstve nás v škole 10 rokov učili ich nariadenia a ich dogmy, ale o Biblii nám nehovorili vôbec nič! Neskôr si Bibliu upravili, ako sa im páči. Zaujímavý je článok o tom, ako ich modla a bohyňa Mária, z ktorej vytvorili kult pravdepodobne za účelom odvedenia ľudí od Boha, táto ich Mária ukazuje satanské gesto rovno na titulke katolíckeho časopisu:
Mariánskym zjaveniam neverím vôbec, považujem ich za katolícku propagandu. Beda všetkým, ktorí zodpovednosť hľadania Boha prenechávajú prostredníkom!
Slovo "Svätý" znamená bez hriechu, zločinec Bergoglio nie je žiadny svätý, a kto takého diabla nazýva otcom, sám sa činí jeho synom!
-   -   -

SOLI DEO GLORIA! JEDINE BOHU SLÁVA! BOH NAKONIEC VŽDY ZJEDNAL PORIADOK S KAŽDÝM TYRANOM! Na Slovensku bohužiaľ ešte stále vládne tyranská, fašistická a zločinecká vláda, ale každým dňom je bližšie ich koniec, budú súdení, tomu verte, je to istá vec!      Istá vec je, že sa blíži i koniec organizovaného náboženstva! Prečo by mali štáty živiť cudzokrajné organizácie? Aký je dôvod aby sa štáty skladali na podporu katolíckej cirkvi? Katolícka cirkev je podobná korporácia ako tie farmaceutické a ďalšie, myslím si, že oni riadia štáty, je to súčasť jedného satanského úľa! Pretvárkam, že oni sú vraj zástupcovia Boha, podobne, ako lekári hlásajú, že vakcíny sú jediná spása, tomu už verí málokto! Pre korporácie je najcennejšia vec duša, je to boj o duše! A kompletne strácajú moc i propagátori vakcín z radov lekárov i katolícka cirkev a moc strácajú i politici! Dobré by však bolo, aby aj na Slovensku vznikol silný aktívny nenásilný občiansky odpor, podobný napr. českému CHARTA 2022. Doteraz pravidlá a tok peňazí určovali korporácie, vytvárajú biedu a chudobu, organizujú krízy aj infláciu. Pod zámienkou rôznych programov nasmerovali väčšinu peňazí k sebe, bez ohľadu, aké následky to prinesie. Topia štáty v slzách a krvi, vytvárajú biedu a chudobu! Sú to paraziti, ktorí takmer zabili hostiteľa!

_________________________________________________________________

 

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU