SPÔSOBY OCHRANY

11.03.2022 13:58

VAROVANIE: cvičenia sú na vlastné riziko

Dnes si predstavíme ďalší spôsob ochrany, ktorý mnohým môže pomôcť. Závisí na rýchlosti mysle, dokonalé a funkčné obrazy budú závisieť od rýchlosti mysli, čo u mnohých chce tréning. Niektorí hovoria, že tzv. židovská alebo Dávidova hviezda je satanský symbol.

Ja si myslím, že to nie je ani židovská hviezda, ani Dávidova ani satanský symbol. Politiku Izraela nenávidím, ale ich vlajka s týmto symbolom sa mi zdá krásna. Zo horeuvedeného symbolu mi však pocitovo vychádza určitá agresivita. Symbol ako taký, pokiaľ nie je poprepletaný a neprivlastňuje si ho nejaké etnikum, sa mi páči.

Jednou z možností ochrany je prestaviť si jeden priestorový trojuholník, ako napr. poskladaný z kartónu, farbu a spôsob si volíte sami. Prestavíte si sami seba uzavretí v tomto troujholníku. Potom si predstavíte ďalší trouholník, ako na tej vlajke hore. Uzavriete sa do priestorových trojuholníkov a nakoniec ich obalíte priestorovým štvorcom či skôr priestorovým kvádrom. Funguje už i 2-D symbol, ak predstavivosť rozviniete do 3D, je možné, v závislosti od nastavenia, že i prístroje budú v tomto ochrannom poli ukazovať iné hodnoty ako mimo poľa. Ak vám je symbol nesympatický, alebo ho považujete za satanský, príp. ak vnímate nejaké riziká cvičenia, s cvičením nezačínajte! Ak Pán Boh dá, v čo dúfame, čoskoro si predstavíme i ďalšiu, univerzálnejšiu metódu.

- - -

 
O symboloch zaujímavé video Stephen Dollins:
 
Biblia o tetovaní:
 
O rôznych náboženských predmetoch, mágii, čarodejníctve a rizikách týchto metód: