SPRÁVNE DÁVKOVANIE MMS, SÓDY A PEROXIDU SA JAVÍ BYŤ KĽÚČOM NA VYLIEČENIE VÄČŠINY CHORÔB (DOPLNENÉ) IMPORTANT INFORMATIONS ABOUT HEALTH (SK, CZ ONLY + SOME RED SHORTCUTS ENG)

25.02.2022 20:08

Základom zdravia je acidobázická rovnováha (viac kniha Dr. I.P. NEUMYVAKIN - ŽIJTE DLOUHO ŽIJTE AKTIVNĚ) a samozrejme pohyb, ktorý dodáva telu kyslík. Bohužiaľ, vzduch je otrávený, podľa Dr. Perlingieri vlákna chemtrails sa živia železom a kyslíkom. Takisto nové satelity a mobilné antény pravdepodobne ničia kyslík alebo blokujú naviazanie kyslíka na hemoglobín, konkrétne sa jedná o frekvenciu 60GHz (možno aj rôzne kombinácie) a 60GHz satelity aj 60GHz mobilné vysielače tu už satanisti dlhodobo vo veľkom rozosievajú. Je isté, že takéto experimenty môžu priniesť smrť, iba služobníci samotného diabla sú schopní propagovať vakcíny, testy a technológie, ktorých dopady môžu byť fatálne.

V takomto prostredí je potrebné telu dodávať kyslík, šport už nestačí, avšak pohyb je stále potrebný. Mimoriadne dôležité je Slnko. Skôr, než chemtrailsom zaprášia oblohu je dobré ísť na Slnko. Takisto aj vodu vystavovať aspoň na niekoľko minút slnečnému žiareniu (nachystajte si sklenné nádoby alebo sklenné fľaše a prikryte povrch, aby vám do vody nenapadali vlákna chemtrails) Takejto vode sa hovorí solarizovaná voda, podľa niektorých informácií je dobré použiť nádoby z  tmavofialového skla, viac Léčivá síla slunečního světla.doc  (www.lorber.cz)

Do každého pohára čistej vody je dobré dodávať niekoľko kvapiek ultračistého peroxidu vodíka. Mám plastovú fľaštičku (tzv. bralenku) a trošičku pridávam do každého pohára čistej vody, na kvapky to nerátam. Peroxid (H2O2) musí byť čistý bez akýchkoľvek prísad, z lekárne býva možno cielene kontaminovaný parabénmi alebo kys. benzoovou, takémuto peroxidu odporúčame sa vyhnúť, za obzvlášť nebezpečný považujeme peroxid s parabénmi, nepoužívajte ho ani na čistenie!  V lekárni málokedy kúpite čistý peroxid!

Z dlhodobého hľadiska je škodlivá aj bežná vodovodná voda aj filtrovaná voda, pokiaľ ju nedokážeme čo najviac priblížiť tej prírodnej. O chlóre sa napísalo mnoho, vynikajúca kniha  Dr. Joseph M. Price , ktorý uvádza chlór ako hlavnú príčinu srdcovo-cievnych chorôb.

Prírodné pramene sú kôli spádu chemtrails kontaminované, odporúčame pripravodať z čerstvých prírodných vôd štrukturovanú vodu - viac v Poznámke Biblik v  tomto článku.

Nájsť správne dávkovanie čistej sódy bikarbóny môže tiež veľmi pomôcť, mne sa osvedčilo 1-2x denne, nikdy nie ráno na lačno, max. 1 lyžička sódy. Voda sa mi osvedčila najviac prevarená, vychladnutá na 70-80 stupňov a šálku s horúcou sódou dávam okamžite vychladiť do studenej vody. Bežná sóda bikarbóna z obchodu býva podobne ako mnohé potraviny (najmä spracovaná sója) cielene kontaminovaná hliníkom. Ak sa rozhodnete používať sódu, uistite sa, že pri výrobe sódy neboli použité hliníkové zlúčeniny. Hliníku sa treba vyhýbať, pôsobí autoimunitu a vyvoláva zápaly - mnohé deodoranty obsahujú aluminium oxide, zbytky hliníka sa nachádzajú u žien v rakovinovom tkanive prsníka - študujte zloženie potravín i kozmetiky! Zoznam najčastejšie používaných škodlivých látok, ktorým je potrebné sa vyhnúť nájdete tu, angl. note Biblik here

 

Veľmi môže pomôcť najmä pri chronickej únave a mnohých chorobách MMS. Najviac sa mi osvedčila 1kvapka MMS + 1kvapka 4% kys. chlorovodíkovej (30sekúnd nechať aktivovať, zaliať 2dcl vlažnej vody) Tento osviežujúci nápoj ak sa užíva aspoň 1x denne, môže pomôcť v mnohých prípadoch chronickej únavy.

Najviac sa mi osvedčilo užívať 1 kvapku MMS + 1kvapku 4% kys. chlorovodíkovej 2x denne. 

Oveľa lepšie sa nám osvedčila 4% kyselina chlorovodíková ako kys. citrónová! Kys. citrónová má svoje riziká, pri výrobe kys. citrónovej sa pri výrobe častokrát bežne môže použivať pleseň, ktorej reziduá (zbytky) môžu ostať vo finálnom produkte. MMS s kys. citrónovou z nejakého dôvodu v poslednej dobe už vôbec nemalo také účinky ako kedysi, s kys. chlorovodíkovou je to opäť tá špičková vec, ktorá môže veľmi pomôcť! Klúčová je čistota chemikálií a správne dávkovanie. Zaujímavé informácie o MMS nájdete tu - prosíme vás zálohujte si dôležité informácie, tak aby ste ich mali prístupné i offline:

Hlavná zásada pre zdravie je piť cca 20 minút pred jedlom a najskôr 1,5 - 2 hodiny po jedle. Ide tu o to, že ak prijímate nápoje, aby sa neriedila žalúdočná kyselina, po napití sa je dobré 20 minút počkať a až potom sa najesť. Piť vždy dostatok kvalitných tekutín pred jedlom, najmä čistú zdravú vodu. Piť najskôr 1,5 - 2 hodiny po jedle.

A nežrať - snažiť sa jedlo si vychutnávať, hýbať sa, vykonávať aktívnu duchovnú prax, aby človek toľko jedla nepotreboval. Naozaj stačí málo. Treba prísne dbať na čerstvé, kvalitné a čo najmenej spracované jedlo. Nepreferujeme surovú stravu, iba v prípadoch liečby rakoviny (viac Dr. COLDWELL TU) Ide o to, že mnohé potraviny sú spracované polotovary, čím menej je jedlo spracované, tým lepšie. Existujú informácie, že môže pomôcť, ak si človek varí sám. Viac Roy Littlesun tu.

Kto by chcel výrazne zredukovať príjem jedla (veľmi zaujímavé dokumenty na biblik.sk/clanky o brethariánoch tu a tu), príp. získať ďalšie cenné informácie o spôsoboch ako zredukovať príjem jedla aj o liečení chorôb Slnkom, metóda sungazing.

V psychiatrii sa napr. používa svietenie bielym svetlom do očí, už cca pri dosiahnutí 100-120 sekúnd má cvičenie sungazing veľmi výrazné pozitívne účinky pri liečbe depresií a psychických chorôb.

- - -
 

Biblik.sk
biblik.sk/clanky

 TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!
______________________________________________________________
 Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne média i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA
Ď A K U J E M E / T H A N K  Y O U



Viac tu: https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-movies-we-like-donbass-the-grey-zone-life-in-the-frontline-villages-rt-documentary/

Biblik.sk
biblik.sk/clanky


 TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!
______________________________________________________________
 Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne média i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA
Ď A K U J E M E / T H A N K  Y O U