SRBOV CHCÚ ODZBROJOVAŤ (+Poznámka Biblik: SLOBODNÝ ČLOVEK MÔŽE ZASTRELIŤ KAŽDÉHO, KTO BY MU CHCEL ZOBRAŤ ZBRAŇ, JE JEDNO AKÝ JE ZÁKON. ZAKAZOVAŤ VLASTNIŤ ZBRANE MÔŽU LEN OTROKOM. KAŽDÝ BY MAL VLASTNIŤ ZBRANE A KTO ICH NEMÁ, MAL BY SA OZBROJIŤ.

20.06.2023 13:52

"Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety." Benjamin Franklin, otec-zakladateľ nezávislých USA
TÍ, ČO SA VZDAJÚ ZÁKLADNEJ SLOBODY ZA TROCHU BEZPEČNOSTI SI NEZASLÚŽIA ANI SLOBODU ANI BEZPEČNOSŤ. Benjamin Franklin
https://www.biblik.sk/news/ti-co-sa-vzdaju-zakladnej-slobody-za-trochu-bezpecnosti-si-nezasluzia-ani-slobodu-ani-bezpecnost/

DAVID LANE: NEOZBROJENÁ A NEMILITANTNÁ SPOLOČNOSŤ BUDE ZOTROČENÁ / DAVID LANE: AN UNARMED OR NON-MILITANT PEOPLE WILL BE ENSLAVED (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/david-lane-neozbrojena-a-nemilitantna-spolocnost-bude-zotrocena-david-lane-an-unarmed-or-non-militant-people-will-be-enslaved/

-    -   -

SRBOV CHCÚ ODZBROJOVAŤ (+Poznámka Biblik: SLOBODNÝ ČLOVEK MÔŽE ZASTRELIŤ KAŽDÉHO, KTO BY MU CHCEL ZOBRAŤ ZBRAŇ, JE JEDNO AKÝ JE ZÁKON. ZAKAZOVAŤ VLASTNIŤ ZBRANE MÔŽU LEN OTROKOM. KAŽDÝ BY MAL VLASTNIŤ ZBRANE A KTO ICH NEMÁ, MAL BY SA OZBROJIŤ.

Dnes na HS vyšiel článok o odzbrojovaní Srbov. Vraj odzbrojiť národ treba kôli streľbám na školách. Je to podobné, ako keby do televízie dávali otrasné zábery z dopravných nehôd a snažili by sa zakázať autá! Bolo by naozaj idiotské a hlúpe vzdať sa áut! Takisto idiotské a hlúpe je ponechať seba a svoju rodinu bez ochrany! Veď predsa situácia niekedy môže vlastnenie zbraní vyžadovať, ako môže byť človek taký idiot a ostať celkom bez ochrany? Ak by bola napríklad potravinová kríza, ako by sa ináč ľudia bez zbraní ubránili pred rabovaním? Kto by chránil naše životy a náš majetok, čo je to za pomätenú spoločnosť, kde ľudia nemajú zbrane?

Ak nejaká vláda mieni s ľuďmi narábať ako s otrokmi, zdravý národ by mal použiť hoci aj zbrane a zbaviť sa takej vlády. Za normálnych okolností by zbrane predišli covidovému teroru, policajti by určite neboli takí akční a zrejme i vláda by si to s opatreniami dobre rozmyslela.

Slováci by sa mali zabezpečiť a každý by si mal zohnať kvalitné strelné zbrane. Žiadne povolenie si netreba od nikoho pýtať - povolenia vlastniť zbrane sú pre otrokov! Zločinecké zákony treba ignorovať, slobodný človek nie je povinný od nikoho si pýtať povolenie pre vlastnenie zbrane ani nikomu nie je povinný dávať svoju zbraň na kontrolu - to je zachádzanie ako s otrokmi a ľudia by mali odmietnuť takéto zachádzanie!

Všetci diablovi prisluhovači sa boja ozbrojeného povstania. Zbrane život takisto zachraňujú ako ho môžu i zobrať! Na zbraniach ako takých nie je nič zlé (napr. duchovná úroveň vedomia zbraní je 200 jednotiek podľa Hawkinsovej stupnice, teda zbrane ako také nie sú zlé a majú pomerne vysokú úroveň vedomia, 200 jednotiek je úroveň integrity)

Ak nejaký zákon zakazuje svojprávnym ľuďom vlastnenie zbraní, je to chorý a zločinecký zákon, ktorý je veľmi nebezpečný, práve preto by sa mal každý ozbrojiť ak už zbraň nepotrebuje, aby aspoň vedome odignoroval takýto satanistický a zločinecký zákon! Ak sú zákony zločinné, okrem zbrane sa potom v prípade núdze môžete iba modliť! Stále máte čas zabezpečiť sa, urobte správne rozhodnutie a zvážte zaobstaranie kvalitného samopalu vrátane kompletnej výzbroje pre každého bojaschopného človeka v rodine!

TOP KOMENTY HS:

len upresním Švajčiarov každý dospelý muž nad 19 rokov má domaSIG 550 alebo 751 a Glock 21 a 1000ks nábojov ku každej zbrani, plus vojenská výstroj - uniforma, stan ...
Podmienka však je že absolvuje základný výcvik v dĺžke 18 – 21 týždňov (podľa konkrétnej zbrane) a následne sa musí zúčastňovať cvičenia alebo bojového nasadenia v rozsahu 3 týždne každý rok až do veku 42 rokov.
Takže nie všetci - čo je veľmi rozumné vzhľadom k tomu že migrantov a všeliaké lbgt bytosti majú aj tam

Som zvedavý, kto vyzve moslimov na zbraňovú amnestiu. A hlavne by ma zaujímal jej výsledok. Mimochodom - je zaujímavé, že Švajčiarska štúdia akosi opomenula spomenúť, že vo Švajci má každý dospelý muž zbraň.

Na druhej strane clovek v krajine vela zlocincov je bezzbranny, a tym aj bezbranny. Je to tazka otazka, ktora suvisi s moralkou.
Bezbranny clovek sa automaticky stava lepsou koristou este vacsich zlocincov.
Problem zostava, kedy a ako pripadnu zbran pouzit v sulade s legislativou. V USA tiez nemaju rovnake zakony.
No a nakoniec problem hromadnych vrazd najma studentov je opat o moralke a psychike. O stave spolocnosti a jej hodnotach, kde akoby vopred uspesny je ten, kto je "slavny" za kazdu cenu.

Vučič je zradca a zapredanec západu, vlastný ľud odzbrojuje a ukrajincov vyzbrojuje, na Rusko chce zaviesť sankcie a chce uznať Kosovo, je to slizký had.

Iba skutočný blázon pôjde dobrovoľne odovzdať zbraň. Prečo takéto amnestie nevyhlasujú Anglosasi vo svojich štátoch, ale iba Slovania?

Slovania sa nikoho nechystaju napadnut ale Anglosasi ano a preto nepotrebuju zbrane medzi obyvateľmi Slovanských krajín

Zbraňové amnestie (vo východnom bloku) sú nariadené Európskou úniou ako výkonným orgánom NATO. A je to presne z dôvodu, že obyvateľstvo stále (napriek masívnej 35 ročnej propagande) sympatizuje s Ruskom. To je potichu prebiehajúca príprava na vojnu s Ruskom. Pretože pre nefunkčnú armádu NATO vo východnom bloku by bolo mimoriadne nepríjemné čeliť aj partizánskej vojne.

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet / Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!