SÚČASNÉ HORÚČAVY A SKLENÍKOVÝ EFEKT SÚ SPÔSOBENÉ NÁSTREKOM CHEMTRAILS, VARUJEME ĽUDÍ, ABY SA DOBRE CHRÁNILI PRED NAJBLIŽŠÍM DAŽĎOM / VIDEO NBC ABOUT CHEMTRAILS (SK, CZ, ENG)

23.07.2022 15:48

SÚČASNÉ HORÚČAVY A SKLENÍKOVÝ EFEKT SÚ SPÔSOBENÉ NÁSTREKOM CHEMTRAILS, VARUJEME ĽUDÍ, ABY SA DOBRE CHRÁNILI PRED NAJBLIŽŠÍM DAŽĎOM / VIDEO NBC ABOUT CHEMTRAILS (SK, CZ, ENG) FOR UNDERSTANDING THE RISKS OF CHEMTRAILS AND HOW TO PROTECT YOURSELF PLEASE TRANSLATE OUR SLOVAK ARTICLE BELOW:

Staršie VIDEO americkej televízie o chemtrails

NBC ABOUT CHEMTRAILS - ENGLISH+CZsubs:

Pretrvávajúca kondenzačná stopa to je rovnaký nonsens ako pretrvávajúca stopa za autom v zime! Alebo podobná vec, ako by vás niekto presviedčal, že bežne existuje pretrvávajúci oblak pary pri vydychovaní z úst! Ste schopní tomu uveriť, ak by s tým v telke vystupovali vedci? Zrejme rozumiete, akým nezmyslom sú schopní ľudia uveriť. Vlastný výskum to nie je len internet, ale predovšetkým vlastné skúmanie a vlastné pozorovanie. Musíme sa opierať vo veci chemtrails o konkrétne pozorovateľný jav na našom nebi, nie o nejaké tvrdenia nejakých vedcov o tom, ako dlho sa môže udržať kondenzačná stopa. Nakoniec, ak podrobne skúmate, stáva sa, že nájdete knihy s vynikajúcimi materiálmi, ku ktorým by ste sa len tak ľahko na internete nedostali (napr. v prípade odpálenia budov 9/11 kniha David Ray Griffin NEW PEARL HARBOR) S dnešnými možnosťami dostupnosti informácií a technikou mikroskopov a ďalekohľadov si môže každý urobiť dosť kvalitný výskum nielen o chemtrails. Vynikajúce knihy, stránky a weby bývajú sťahované z trhu, niektoré podstatné videá a informácie z internetu rýchlo mažú. (napríklad, k niektorým podstatným videám očitých svedkov 9/11 ak ste ich hneď nearchivovali, už ste sa k nim viac nedostali, tam som pochopil, aké ohromné úsilie niekto vynakladal, aby mohol hrať pred verejnosťou hru na teroristov a na hoax, že po náraze lietadla spadne mrakodrap. Budovy WTC by s najväčšou pravdepodobnosťou ustáli i nárazy viacerých lietadiel, viď konštrukcia WTC v našom článku 9/11, ako by takáto oceľová konštrukcia spadla bez výbušnín? Odpoveď je, že kto uveril, že budovy spadli kôli nárazu lietadla, uveril hoaxom! Oceľová konštrukcia WTC vs. lietadlo B737 je ako sieť proti komárom a ceruzka. Ak budete do takejto oceľovej siete robiť ceruzkou dierky, koľko by ste ich museli narobiť aby sieťka skolabovala? A čo ak by ste tie tužky zapálili? Ak by do WTC narazilo 10 a viac plne natankovaných lietadiel, pozorovali by sme s najväčšou pravdepodobnosťou iba mierny lokálny ohyb oceľovej konštrukcie, ktorá by celkom elegantne odviedla teplo ako heatpipe na pokročilých chladičoch počítačového procesora. Tieto budovy by bol dosť problém položiť dole lietadlami, ale ľudia uverili, že takú konštrukciu položí dole 1 lietadlo s poloprádznymi nádržami! WTC by s najväčšou pravdepodobnosťou ustála náraz i viacerých lietadiel i poriadny požiar! A samozrejme, architekt musí predpokladať, že do takej budovy môže naraziť lietadlo, ak by mrakodrap spadol po náraze lietadla, niekto by za to musel niesť zodpovednosť! Tu sa ale ustavičným opakovaním lži verejnosť presviedčala, že oceľové konštrukcie skolabujú po náraze lietadla do hornej časti budovy! Veď takto by nespadla ani veža z dreva ani tehlová poschodová budova, ako ináč by ste dali dole takú masívnu oceľovú vežu bez pomoci výbušnín?

Snímka z konštrukcie WTC (1969)

Ako položíte takúto konštrukciu nárazom jedného lietadla do hornej časti? Veríte hoaxom? Kto tvrdil, že takáto konštrukcia po náraze lietadla spadnúť nemohla, bol konšpirátor, vtedy sa to všetko začalo! Všetky vojny, útoky na ľudské práva, sledovanie a odpočúvanie hovorov, pričom vrahovia a organizátori zločinu 9/11 boli z okruhu vládnych kruhov USA. Teroristi, o ktorým nám rozprávali v telke boli podobne úplne výmyslená zámienka ako pandémia! V médiách šírili dezinformácie a hoaxy!

 

Niektoré vzácne knihy si treba rýchlo zabezpečiť, a videli sme aj pokusy o blokovanie internetových stránok. Kvalitné informácie, videá a články na internete treba archivovať. Dobre, vráťme sa ku kondenzačným stopám:

Spaliny z áut a vydychovanie z úst v zime, kedy sa tvoria drobné kryštáliky ľadu, ktoré sa v priebehu sekúnd odparia, to sú tiež kondenzačné stopy, je to veľmi podobné! Nuž, ale v správach a v knihách pre spodinu bežne vyučujú hoaxy a potom vytvárajú organizácie na podporu hoaxov, ktoré sa tvária, že proti dezinformáciám bojujú... Zámerom je odviesť verejnosť od podstaty a aby sa každý zľakol, že ak by sa opovážil vôbec prikročiť k bližšiemu pohľadu, znamenalo by to, že už tým sa stáva konšpirátor - predsa niečo také, že by nás chcel niekto pozabíjať a sypal by na nás jedy z  lietadiel a postrekoval nás ako na hmyz - to je istotne konšpirácia! Áno je!

Konšpirácia = spiknutie!

Že takéto spiknutie existuje, tvrdil aj prezident Kennedy:

John F. Kennedy tvrdil, že existuje spiknutie na zotročenie každého muža, každej ženy i dieťaťa! Ak bol JFK konšpirátor, aj ja som konšpirátor! Určite poznáte známy výrok René Descartesa: "Myslím, teda som!" Dnes platí: "Myslím, teda som konšpirátor!"

-   -   -

Hoax o pretrvávajúcich kondenzačných stopách býva dosť často podporovaný snímkami z II. svetovej vojny, kedy sa na chladenie motora používal systém ADI:

V každom prípade, silno odporúčame dobre sa chrániť pred dažďom! Nakoľko po intenzívom násype chemtrails padá na zem, takýto dážď a vdychovanie rozpustených častíc vo forme drobnýh kvapôčiek a  výparov môže byť nebezpečné.
7 opatrení, ako sa chrániť sme priniesli v tomto článku:
 

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.