UMELÝ ŠTÍT NAD TRENČÍNON (CHEMTRAILS TN 5.3 - 9.3.2020) (AKTUALIZÁCIA 1x- MAIL NA MŽP)

09.03.2020 20:21

Priatelia, dnes sa opäť podarilo urobiť vynikajúce zábery, ktoré dokazujú, že vláda by mala vydať varovanie vôbec vychádzať von, ak je jediná častica z tohoto ešte v ovzduší! Lietadlá rozprašujú do oblakov takmer denne jedy, ktoré padajú na nás a je ich  plné ovzdušie , a keď dostanete akúkoľvek fyzickú alebo psych. chorobu,  (depresia súvisí s nedostatkom Slnka a takmer každá fyz. aj psych. choroba môže súvisieť s nedostatkom Slnka) obráťte sa na naše úrady a napíšte im. Pretože ja tomuto štátu odmietam podávať daňové priznanie, pokiaľ tieto zločiny budú stále pokračovať.

V poslednej dobe mám podozrenie okrem rozprašovania chemikálií do ovzdušia z lietadiel aj na používanie určitých elektromagnetických zbraní, ktorými sa obloha dáva do požadovaného tvaru (stiahni si snímky nižšie z ulozto v plnom rozlíšení). A nerobia to len s oblohou! Zdá sa, že frekvencie odrážané od tejto vrstvy, resp. od častíc v ovzduší a v nás (máme ich v tele - dýchame ich) spôsobujú určité zmeny v správaní - teda mám podozrenie, že sa tu používajú zbrane na modifikáciu počasia a zároveň zbrane na kontrolu ľudských myšlienok. Priímárny cieľ vlády by mala byť ochrana svojich ľudí. Ak sa budú tváriť, že sa tu nič nedeje a nebudú ľudí varovať - čo je potrebné, aby ľudia mali aspoň nejakú šancu (napr. zvlášť pri daždi a vlhkom počasí, hmle (ráno a večer) môže byť veľmi nebezpečné vychádzať von - teda prosím vás berte vážne toto varovanie a robte, čo môžete, napr. aj zdieľať tento článok a žiadať zodpovedných aby to dali do poriadku! Ináč človek, ktorý vie čo sa tu deje by mal odmietnuť spoluprácu zo štátom až do zjednania nápravy.

CHEMTRAILS TN - 9.3.2020 (čas vyhotovenia nasledujúcich snímkov 09:23 -09:24)

NEUPRAVENÉ SNÍMKY V PLNOM ROZLÍŠENÍ - CHEMTRAILS TN 5.3 - 9.3.2020:

https://uloz.to/file/ZTbWsFr6TTOh/chemtrails-tn-05-03-09-03-2020-rar

 

AKTUALIZÁCIA 1x - mail na MŽP infoZAVINÁČenviro.gov.sk; 9.3.2020 20:57:

Dobrý deň, takmer každý deň sú nasypávané chemikálie do mrakov z lietadiel.

Ak slovenská vláda dodnes nevydala žiadne varovania, považujem ju podozrivú zo zločinu spolupráce s teroristami!

Žiadam vás, aby ste tieto zločiny začali vyšetrovať, a tak ako varujete pred koronavírusom, varujte ľudí aj pred násypom týchto chemikálií do ovzdušia. Pretože ovzdušie je plné vláken, ktoré sa rozprašujú z lietadiel, rozpadávajú sa na drobný čierny prach, čo sú ideálne kondenzačné jadrá, ktoré nám deformujú oblaky a vplývajú na počasie. Na stránke www.biblik.sk prinášame množstvo dôkazov klimatických zločinov a zločinov zastierania Slnka, z čoho sú ľudia chorí:

https://www.biblik.sk/news/umely-stit-nad-trencinon/

Tak vás prosím, robte čo môžete, vaše varovanie a navrhnutie určitých riešení môže pomôcť zachrániť množstvo životov.

Ďakujem.

 

Miroslav Raninec, Biblik.sk

www.biblik.sk

www.biblik.sk/clanky