ÚRADY OPÄŤ PĽUJÚ OBČANOM DO TVÁRE, ĽUDIA SA MUSIA ZBAVIŤ TAKÝCHTO ÚRADOV!

20.07.2021 16:15

Na náš podnet kôli extrémnym hodnotám žiarenia na našom sídlisku nám prišla dnes odpoveď:

Vyhodnotenie ŠZD_Podnet_Soblahovská,TN.pdf

- zaujalo nás, že po našom podaní hodnoty okamžite klesli cca o 50%, ale na potvrdenie a objektívne zhodnotenie musíme urobiť viac meraní, v každom prípade hodnoty žiarenia v mieste kde bývam sú stále extrémne! Úrady ako je už známe, sú tu na to, aby obhajovali záujmy korporácií, ináč to nebolo ani v tomto prípade. Je jasné, že následky bezbrehej inštalácie bezdrôtových zariadení a navyšovanie noriem podľa požiadaviek priemyslu má na svedomí poškodenie zdravia aj straty na životoch. Napísali sme týmto zločincom a vrahom z Ministerstva dopravy dnes tento zaujímavý mail:

"Musíme to ešte opakovane preveriť a urobiť opäť niekoľko meraní po sebe, ale k hodnotám cez 500.000 μW/m2 sme sa naposledy vonku na ul. Soblahovská 19/21/21 už nedostali, čo nás prekvapilo (!) (ale v TN sú tieto hodnoty ako sa zdá bežné, napr. prvý vchod OZC MAX sme namerali tiež viac ako 500.000 μW/m2)

Na ul. Soblahovská 19/21/23  sú dlhodobo priemerné hodnoty cez 200.000 μWatt/m2. Hodnoty v okolí Soblahovská 19/21/23 boli aj podľa nášho posledného merania okolo 200.000 μW/m2, čo je stále extrém!!! Tieto hodnoty v okolí obytných budov sú pokus o poškodenie zdravia, ste zločinci a vrahovia!

V každom prípade, je mi úplne jedno, že ste nezistili nedostatky, býva mi zle, len keď vyjdem von, pretože tieto hodnoty sú extrémne! Na to aby bolesti hlavy boli niekedy neznesiteľné, stačí vyjsť len na balkón - 20-40.000 μW/m2 na balkóne, 100.000  μW/m2 vo vedľajšom byte, cez 200.000 μW/m2 vonku na ulici-ak sa niekto podpísal pod to, že je to v poriadku, je to zločinec a vrah!

(a to nehovorím o tom, že v byte sa to tiež nedá vydržať, kombinácia blízkych antén a routerov býva niekedy úplne neznesiteľná, priemer v mojom byte okolo 1.000-2.000 μW)

V byte mám na niektorých miestach odspodu susedinho routra 18.000 μWatt/m2 a je mi zle už tých pár sekúnd, čo v tom mieste vykonám meranie!

Vytvorili ste nám prostredie, v ktorom kôli anténam operátorov a blízkym Wi-Fi routerom mnohí ľudia (aj ja) pociťujeme ukrutné bolesti a nemôžeme normálne vykonávať svoju prácu, nemôžeme normálne spať, normálne oddychovať... Čochvíľa a to si zapamätajte, pri určitých frekvenciách alebo za určitých podmienok to začnú cítiť aj ostaní, ak náhle na vás prídu po prechádzke v blízkosti vysielača ukrutné pálivé bolesti hlavy, z ktorých sa budete niekoľko dní liečiť, uvidíte čo prežívame! A nedá sa takmer nikde oddýchnuť, 250 μW/m2 je aj tu v horách, čo je stále nenormálne! Citlivý človek nemá šancu zregenerovať, celý život sa od istej doby v takomto prostredí stal takmer úplne neznesiteľný, iba ďakujem Bohu, že sused na noc vypne router, ale nie všetci sú takí susedia, je katastrofa, že niekto niečo také schválil do panelákov! Chvíľa státia na mieste pri aktívnom routri pre mňa niekedy znamená popáleniny, ktoré si niekedy vyžiadajú aj niekoľko dní alebo týždňov liečenia. Popáleniny od blízkych staníc si vyžadujú mesiace liečenia. Máte vôbec predstavu, čo ste nám urobili? Viete aké ukrutné bolesti a problémy ľuďom spôsobujú bezdrôtové zariadenia? Mnohí to zistia, až keď dostanú nové zariadenie na novej frekvencii alebo nové auto s novými senzormi. Pýtajú sa manažérov: “Čo ste mi to predali za auto?” alebo “Prečo ma z tohto mobilu páli hlava?” a častokrát výrobca uzná reklamáciu! Na bezdrôtové moduly (Wi-Fi, bluetooth, zdroje GSM signálu, BTSky-mob. zákl. stanice) sú niektorí ľudia veľmi citliví, situácia je čoraz horšia – hustota bezdr. modulov, navyšovanie frekvencií, človek dostáva stále vyššie dávky a stále viac času sa pohybuje v prostredí silného mobilného žiarenia, jedného dňa zrejme dôjde k niečomu ako “k presýteniu tela EM žiarením” a telo začne reagovať prudkými bolesťami, podľa mňa ak nedôjde k rozvoju ťažkého psychického alebo fyzického, najč. onkologického ochorenia, tak dochádza k citlivosti na EM žiarenie ako prirodzené varovanie tela. Vlastne nevýhodu má ten, kto účinky EM nevníma)

A to niektorí ľudia nechápu, prečo si musia prácu brať domov a v robote sa nemôžu sústrediť – prídeme, urobíme merania a zistíme, že človek sedí blízko aktívneho routra! Toľkých ľudí bolí hlava, toľkí majú problémy so spánkom, sústredením, depresie a rôzne psychické poruchy a tisícoraké problémy, ale ich ani nenapadne, že je to častokrát spôsobené smartphonom, Wi-Fi routerom alebo blízkou BTSkou (mobilnou zákl. stanicou)

Prostredie kôli sile žiarenia je pre spomínané problémy úplne neznesiteľné a vy krysy napíšete, že hodnoty neboli prekročené! Čo ste nám to urobili? Skrz bolesti hlavy sa tu niekedy nedá vydržať, a minister ešte veselo stavia 5G?

Vaše normy sú úplná fraška, celé vaše úrady sú len slúžkami priemyslu, na nás ohľad neberiete! Za túto situáciu je zodpovedný aj váš úrad, budem vás volať na zodpovednosť, podám na vás žalobu a nahlásim vás tým, ktorí majú moc vás odstrániť! Ľudia sa musia brániť! Angličania tie stanice zapaľujú a je to dobré riešenie, lebo písať vám to je ako písať bláznom! Blázni len pokračujú vo svojich bláznivostiach, zničili a zamorili ste nám prostredie a tvrdíte, to nič, to je ok... Ste zločinci a vrahovia!

Lebo situácia je úplne katastrofálna a vy tvrdíte, že je to v poriadku a ministerstvo ešte veselo schvaľuje 5G a ide sa ďalej!

NEEXISTUJE aby boli takéto hodnoty žiarenia, 1.000 mikroWatt/m2 je už extrém, a nejaká sviňa pri 200-500.000 μW/m2 povie, že neboli zistené nedostatky! Kto to tvrdí, kto sa pod tie normy podpísal? (podľa vašich noriem ak sa dobre pamätám 2.000.000 μW/m2 sú ešte v pohode!)
Zaujíma ma, nakoľko vás živia daňoví poplatníci, ako kedy a kde ste dospeli k vášmu záveru a na základe akých meraní? Chcem vedieť, či ste robili nejaké objektívne merania a aké sú namerané hodnoty? Pretože našim spektrálnym analyzátorom meriame iba do 8GHz, hodnoty v pásmach 10-60GHz príp. 90GHz môžu byť oveľa vyššie! A je možné, že aj problémy s dýchaním a choroby sú výsledky experimentov, ktoré na nás robíte, pretože pribúda intenzita a navyšujú sa frekvencie. Kolegovia z IT priemyslu nám hlásili, že sa tu prevádzkujú aj 60GHz vysielače, podľa niektorých zdrojov niektoré vysielače na tejto frekvencii spôsobujú problémy s dýchaním (!) Skúšate, podobne ako s vakcínami, čo to spraví! Zaujíma ma, v akých pásmach ste merali a v akých jednotkách posudzujete hodnoty? (v ich závere Vyhodnotenie ŠZD_Podnet_Soblahovská,TN.pdf nie je nič konkrétne čo sa týka meraní, resp. preverenia skutočnej situácie, nič z toho, ako dospeli k tomu ich záveru, z toho vyplýva, že našim podnetom sa zaoberali tak ako väčšina úradov - vôbec, pozn. red)

Z vášho záveru mi vyplýva, že ste nerobili nič, je to iba ďalší pľuvanec do tváre, ostáva ľuďom niečo iné, ako tie stanice zapáliť a odstrániť špinavcov, ktorí tvrdia, že tu nie sú žiadne nedostatky, keď sa tu už kôli bolestiam nedá vydržať ani vonku ani v byte?

Signál z mobilných staníc ani signál routrov od susedov odoberať nechcem, v byte majú byť hodnoty 0 μW/m2! Elektromagnetické žiarenie z blízkych routerov a BTS  je špina, kontaminácia a pôsobí mi to problémy a  bolesti, urobte normy tak, aby sa tu dalo vydržať, ale vy ešte staviate stále nové antény, rozširujete sieť a navyšujete frekvencie bez ohľadu na následky, ktoré sami nepoznáte! VRAHOVIA!

Pripomínam citát G.H.W. Busha:

"If the people were to ever find out what we have done, they would chase us down the street and lynch us." / "Ak by ľudia vedeli, čo sme im urobili, naháňali by nás po uliciach a lynčovali by nás."

George H.W. Bush Viac tu: https://www.biblik.sk/news/chemtrails-haarp/

A mnohí ľudia už vedia ste urobili, a ešte vám nie je dosť!

Ste zločinci a vrahovia! Čaká vás súd. My občania nemáme ani Políciu, ani úrady ani nikoho, kto by skutočne riešil naše problémy a sťažnosti. Okrem oklieštenej moci zopár statočných sudcov a právnikov tu nie je nikto, kto by nám pomohol. Bývanie a existovanie v takomto prostredí je pre mňa bolestivé život a zdravie ohrozujúce, profesionálne odtienenie bytu podľa CP fy Probin, s.r.o vychádza okolo 15.000 €. Má to aj svoje negatíva, riešením by bolo presťahovanie, teda kto mi dá 250.000 € na normálny dom v normálnom prostredí a kde nájdem normálne miesto? Ste zločinci a vrahovia, napratali ste vysielače všade, aj do hôr aj do prírody, medzi domy na sídliskách aj okolo ciest, tie BTSky ak sa ľudia zobudia, budú horieť nielen v Anglicku, ale aj tu! A vás čaká súd za to, čo ste nám urobili! Voči nám ste boli ľahostajní, bolo vám úplne jedno že nás mučíte a zabíjate, aj vaši sudcovia budú ľahostajní voči vám.

“lebo jakým súdom súdite, takým budete súdení; a jakou mierou meriate, takou vám bude tiež odmerané” Matúš 7:2

 

Miroslav Raninec, Biblik.sk, tel. 032 /240 00 65

www.biblik.sk

www.biblik.sk/clanky

 

mail odoslaný 20.7.2021 o 17:14 na adresu:

Miroslava.KovacovaPÍŠZAVINÁČmindop.sk