V DNEŠNEJ DOBE TO, ČOMU SA HOVORÍ DEPRESIA JE NARUŠENIE KOHERENTNÉHO MYSLENIA VPLYVOM ELEKTROMAGNETICKÉHO ŽIARENIA / DEPRESSION MEANS TODAY DISRUPTION OF COGNITIVE FUCTIONS BY THE EM RADIATION (SK, ENG)

02.03.2023 18:18

Odtienenie nášho bytu stálo asi 4.500 eur. Je to jeden obrovský experiment s rôznymi tieniacimi materiálmi a stále testujeme nové materiály. Napríklad, tieniacu záclonu by sme neodporučili vôbec. Takýchto vecí je nebezpečné sa dotýkať i keď sú uzemnené* (i záclona by mala byť vždy uzemnená) a problémom tieniacich materiálov sú vždy odrazy (príp. subj. aj tvorba akoby nepríjemného poľa v blízkosti tien. materiálu až do vzdialenosti cca 1,5m). Predbežne sa odporúča dodržiavať vzdialenosť najmenej 1,5 metra (napr. pracovný stôl v blízkosti tieniacej záclony/fólie/tienenej steny - min. 1,5m). Takisto je obrovské riziko tieniace oblečenie, je vhodné iba málokedy (napr. tieniaca čiapka, môže byť vhodná, iba ak sú zdroje žiarenia hore, ale v autobuse, kde ľudia majú pred i za vami mobily a z každého smeru idú EM vlny je to s tieniacou čapicou horšie ako bez nej) Pravdepodobne nie je bezpečné mať tieniace oblečenie na tele, pretože zemnenie ste potom vy a vlny z tieniaceho materiálu - tieniaca tkanina je vlastne anténa, idú potom do tela...

V prípade tieniacich fólií (napr. hliníkových) odrazy je možné pre citlivé osoby vnímať cca za 24 hodín a takéto fóliové tienenie je vhodné iba na kritické miesta, práve kôli odrazom. Samozrejme, každý tieniaci materiál by mal byť uzemnený. V prípade záclony/tieniacej tkaniny odrazy je možné cítiť 48-72 i viac hodín a zdá sa, že akýkoľvek kus kovu alebo tieniacej tkaniny, na ktorý intenzívne dopadajú EM vlny je treba vždy nechať na čas "oddýchnuť". V prípade napríklad záclony na noc odhrnúť a použiť na tienenie okien kovové žalúzie. So záclonou je to tak, že človek by mal nájsť spôsob, ako sa jej nedotýkať (motúzy na úchyty alebo garníža so servomotorom, ale uistiť sa, či diaľkové ovládanie neemituje do okolia EM žiarenie. Prakticky každý aktívny rádiový modul (Wi-Fi, bluetooth, mobilný telefón i bezdrôtové merače permanentne vyžarujú elektromagnetické žiarenie - periodicita môže byť rôzna - obvykle cca každých 10 sekúnd (smartphony) až 1-2x za minútu (bezdrôtové merače) alebo cca 1x za 3 minúty klasický mobil. Bluetooth v niektorých autách vyžaruje ustavične a výrobca to ešte častokrát zariadi tak, aby sa nedal ani vypnúť! Treba zvážiť, či vôbec mať auto od takého výrobcu alebo ho požiadať o demontovanie bluetooth alebo iného zdroja EM žiarenia v aute)

Wi-Fi routre vyžarujú obrovské dávky žiarenia a podľa meraní Wi-Fi routre vyžarujú obrovské dávky žiarenie permanentne, cez deň, i v noci. (dobré vypínať Wi-Fi aspoň na noc, ale je hazard so zdravím vôbec mať Wi-Fi doma. Dnes vedci a ľudia z IT priemyslu vysvetľujú, prečo nemajú doma Wi-Fi:

-   -   -

*žiadne bežné uzemnenie doteraz testovaných tieniacich materiálov nie je celkom dostačujúce, zvlášť pri väčších plochách (záclony, tieniace fólie alebo tieniace tkaniny a bohužiaľ ako sa zdá, i tieniace nátery) Za najkvalitnešie sa javí byť uzemnenie o radiátor (veľmi starostlivo v mieste zemnenia je potrebné obrúsiť radiátor) Veľmi rizikové a málokedy uspokojivé je zemnenie na banánik v zásuvke. Rizikové preto, že je obrovský rozdiel buď zásuvka, na ktorú sa uzemňuje, alebo je rozhodujúci faktor miesta (v prípade viac zásuviek v izbe je obrovský rozdiel, na ktorú sa pripne tienenie)

______________________________________________________________

 

Situácia v našom byte je podľa meraní 0 jednotiek (0µW/m2) V citlivejších jednotkách by sme namerali 23-25mV/m, čo vedome dokáže vnímať možno iba niekoľko ľudí na Zemi. Ľudia v našom byte sa cítia príjemne, pokojne, rozdiel je badateľný. Takisto sa však ukázala zaujímavá vec - ak je autor tohto článku niekoľko dní doma a potom ide na krátku prechádzku, všetko sa začína meniť. Vlastne návrat z prechádzky sa začína toutu sériou príznakov:

krátkodobé (niekoľko hodín)

- zrýchlenie myslenia, nesústredenosť, bolesti hlavy, bolesti srdca, neskôr prechádzajú do vyčerpania, neschopnosťou zaspať, narušením spánku (spánok neosviežuje) až po dlhodobejšie (1-4 dni v závislosti od expozície)

 - problémy s pamäťou (typické neviete na čo ste prišli do chladničky, na čo ste prišli do kúpeľne - s týmto je skúsenosť taká, ak sa použil nevhodný tieniaci materiál, náhly objav príznakov, po odstránení materiálu znova - niekoľkokrát opakovanie experimentov - potvrdené.

Príznaky depresií i neurodegeneratívnych ochorení môžu súvisieť so zdrojmi elektromagnetického žiarenia (resp. so zónami, kde sa EM žiarenie odráža od tieniacich materiálov - riziká tienenia EM žiarenia sú značné) Bežný človek nemá možnosť odstrániť zdroj - nevie, že Wi-Fi alebo mobilný telefón môžu predstavovať vážne riziko pre rozvoj depresií i vážnejšich chorôb.

Poznámka Biblik: V prípade, ak sa objavia depresie alebo chronické ochorenia, je namieste poznať hodnoty EM žiarenia vo vašom dome, byte alebo kancelárii:

 
Literatúra - vynikajúca kniha pre laickú verejnosť i pre ľudí s VŠ vzdelaním:

-   -   -

Život v odtienenom byte je zaujímavý, môžete si všimnúť okamžité bolesti po vyjdení von a tú obrovskú zmenu nálady a celkového fungovania. Pretože kvalitne odtienený byt do značnej miery tlmí mobilné antény, je možné si všimnúť doslova extrémny vplyv mobilných antén na myslenie. Krátka prechádza môže spôsobiť od bolestí hlavy, srdca, problémy s dýchaním až po stav akoby úplného vyčerpania, ktorý by sa dal kategorizovať ako depresia (je problém normálne myslieť, všetko spomalené, oveľa ťažšie sa robia bežné veci) Väčšina ľudí absolútne netuší, aký enormný vplyv má na myslenie a správanie ľudí elektrosmog. Súčasnú situáciu, kde ľudia nosia mobilné žiariče po vreckách, doma obklopení Wi-Fi a na strechách silné mobilné žiariče, to už by sa dalo prirovnať ku kurčaťu v mikrovlnke :-) Tak ako ohrevom dochádza k zmene štruktúry mäsa, vplyvom mobilných žiaričov dochádza najprv ku zmene štruktúry myslenia a neskôr k tomu, čomu sa dnes hovorí civilizačné choroby - od depresií, chronických zápalov, "vírusov" až po rakovinu. CHOROBA=OTRAVA, NEDOSTATOK, ALEBO INÉ POŠKODENIE." cit. Dr. Johann Loibner

 EM radiácia je významný záťažový faktor, mali by sme zabudnúť na delenie radiácie na ionizujúcu a neionizujúcu. Ide len o určitú pravdepodobnosť poškodenia, ktorá v prípade EM žiarenia z mobilov je ovplyvnená nielen vyžarovaným výkonom, ale i frekvenciou a ďalšími faktormi. Čím je vyššia frekvencia, tým je vyššia pravdepodobnosť poškodenia buniek. Obyčajný mobil má schopnosť poškodiť DNA - teda fyzicky poškodiť bunku viac prof. HENRY LAI tu:

Čo sa deje s mozgom po krátkodobej expozícii EM žiareniu? Môže dochádzať k zmene myslenia? To je preukázateľný fakt:
 
V každom prípade, ak ľudia používajú mobil, je dobré ho držať čo najďalej od hlavy, dnes by to malo byť už v každom návode od mobilného telefónu:
 
 

ENGLISH:

we're sorry, there's no time yet to traslate, you have to traslate if you want to get interesting informations. Important information is the name of this article:

DEPRESSION MEANS TODAY DISRUPTION OF COGNITIVE FUCTIONS BY THE EM RADIATION

Many links in the slovak article are SK, ENG

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!