VEDCI VO FILME THRIVE (2011) PREDPOVEDALI, ŽE ELITY NAKONIEC PRISTÚPIA K VYVRAŽĎOVANIU ĽUDÍ / SCIENTISTS FORETOLD IN THE MOVIE THRIVE (2011) A NEW MASS GENOCIDE ORGANIZED BY ELITIES (SK, ENG)

30.05.2022 12:27
česky:
ROZKVET (2011)
TOP KOMENT:
"Vedci vo filme Thrive (2011) predpovedali, že elity zorganizujú masové vyvražďovanie ľudí! Nie je čas spisovať petície, musíme sa pokúsiť ich odstrániť!" Poznámka Biblik:
ustavičné rozprašovanie chemtrails a  poškodzovanie DNA  a zahlcovanie mysle extrémne silnými mobilnými anténami! Viď článok Dr. Martin Blank:
Ako terapeut si veľmi pozorne u ľudí všímam tempo reči, keď idem niekedy s priateľmi do mesta v oblasti, kde sú priamo nasvietené antény, ich tempo reči v okamihu začína byť iné a sú celkovo zrýchlení... Mňa z týchto mobilných antén silno bolí hlava a prestal som chodiť všade, dokonca sa odmietam stretávať s človekom, ktorý má vo vrecku aktívny smartphone. Hodnoty vyžarovania sú extrémne (smartphony niektoré presahujú 220.000 μW/m2, bežné smartphony s akt. aplikáciou 100.000 μW/m2, ináč smartphony vyžarujú niekoľko desiatok tisíc μW/m2 v priemere každých desať sekúnd. I registračné pokladne vyžarujú obrovské dávky žiarenia:
Človek, ktorý nosí pri sebe túto zbraň (smartphone) alebo sa pohybuje pri aktívnej Wi-Fi (napr. reg. pokladňa, Wi-Fi router) ťažko môže byť psychicky v poriadku! Bude to pasívny otupelý chudáčik, ponáhľajúci sa nevediac kam! Nakoniec, málokto z týchto chudáčikov, ktorým dali smrtiace technológie do bytov a po vreckách nezdochne na rakovinu! Aby to bolo isté, obklopili mestá mobilnými anténami a ak chcú ľudia prežiť, ZO STRIECH PANELÁKOV A Z BLÍZKOSTI DOMOV MUSIA ÍSŤ TIE VYSIELAČE DOLE! ZAČNITE TO LIKVIDOVAŤ VO VLASTNOM ZÁUJME ČO NAJSKÔR, NEČAKAJTE, ŽE TO VYRIEŠI NEJAKÝ ÚRAD ALEBO PETÍCIA! Extémne silné vysielače napr. okolie TESCO/LAUGARICIO, nech je požehnaný ten, kto ich prvý zlikviduje! A zo striech panelákov - tí, čo tam bývate, zlikvidujte tie vysielače, ináč pravdepodobne v dôsledku silného vyžarovania týchto antén zomriete alebo vážne ochoriete!
Je dokonca veľmi pravdepodobné, že po zvýšení frekvencií jednoducho príde "ďalšia vlna" chorôb a úmrtí, a to je ten hlavný dôvod budovania čoraz rýchlejšieho internetu - tieto mobilné antény po strechách domov a uprostred obytných budov sú genocída, úradník, ktorý ich schváli je vrah! Občania, pokiaľ pochopia, čo sa tu deje, ten trest smrti na Slovensku zavedú a budú takých úradníkov lynčovať! Neexistuje, že môžete ďalej sedieť a žrať, ZAČNITE SA PRIPRAVOVAŤ NA VOJNU A SAMI PREDVEĎTE PRED SÚD ZLOČINCOV, SKORUMPOVANÝCH POLITIKOV, POLICAJTOV, MINISTROV A ÚRADNÍKOV SCHVAĽUJÚCICH 5G A TÝCH, KTORÍ PROPAGOVALI TESTY A VAKCÍNY, INÁČ VÁS TÍTO ZLOČINCI POZABÍJAJÚ!
V takomto prostredí má človek čoraz menšiu šancu udržať telo zdravé a myseľ je cielene poškodzovaná a otupovaná jednak chemikáliami z chemtrails a predovšetkým mobilným žiarením! Slováci a Slovania, ak chcete prežiť, musíte sa aspoň pokúsiť prevziať situáciu do vlastných rúk, ináč vás vyhladia! Slovákov a Slovanov nenávidia najviac! Je ďalší stupeň genocídy, či rozprášenie verzie 2.0 alebo umelé vyvolanie dýchacích problémov, chorôb a úmrtí s tými anténami, ktoré vysielajú na čoraz vyšších frekvenciách (5G a ďalšie organizovanie genocídy pod zámienkou rýchlejšieho mobilného internetu)
 
THANKS TO: Vladimír Federman:

https://pravidlazivota.cz/

ENGLISH:

THRIVE (2011)

 
TOP COMMENT YOUTUBE:
"Fear is used as a tool to remove our rights. There is really only two emotions that humans feel. One is Love and one is fear. Out of fear comes depression, anger and hate, just to name a few. We all know what comes from love. I choose to live in love." Nathan Andrews
"Strach sa používa ako nástroj na odobratie našich práv. V skutočnosti sú iba dve emócie, ktoré ľudia cítia. Jedna je láska a tou druhou strach. Zo strachu pochádzajú depresie, hnev a nenávisť, vymenoval som iba zopár. Všetci vieme, čo prichádza z lásky. Vybral som si žiť v láske." Nathan Andrews
 
 

__________________________________________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU