VYPUSTENIE ALEBO ÚNIK AKÉHOSI VÍRUSU V ČÍNE JE TAK TRÁPNA HISTORKA AKO TÁ O 19 ÚNOSCOCH, KTORÍ DVOMA LIETADLAMI ZHODILI TRI MRAKODRAPY / 19 HIJACKERS, 19 VIRUS, DO THEY LIKE 19? (SK, ENG)

16.12.2021 17:04

ENGLISH: 19 hijackers from the weird 9/11 incident, 19 virus... (btw 9/11 is backwards one-nineteen...) That's all... do you like to know something very interesting? You may translate article below:

-    -    -

VYPUSTENIE ALEBO ÚNIK AKÉHOSI VÍRUSU V ČÍNE JE TAK TRÁPNA HISTORKA AKO TÁ O 19 ÚNOSCOCH, KTORÍ DVOMA LIETADLAMI ZHODILI TRI MRAKODRAPY.

O podvode s teroristami 9/11 sme písali tu:

https://www.biblik.sk/news/ako-to-bolo-s-titanikom-aj-s-dvojickami/

11. Septembra 2001 v USA neexistovali žiadni teroristi. Mnohí ľudia si vtedy nevedeli predstaviť, že vláda je schopná bezproblémov pozabíjať 3.000 ľudí a ziscenovať scénár o prefíkaných teroristoch s nadprirodzenými schopnosťami, proti ktorým je každá rozviedka úplne bezmocná... Pretým to boli mediálni teroristi, vyfabulované, v skutočnosti neexistujúce postavy, ktoré dokázali dvoma lietadlami zhodiť tri mrakodrapy! Mimochodom, s nárazom lietadla do mrakodrapu sa počíta, tie veže by nespadli ani keby do nich narazilo viacero lietadiel! (pozri ohromnú konštrukciu WTC v prvom červenom odkaze hore - náraz hliníkového lietadla do takej masívnej oceľovej konštrukcie je ako dierka ceruzkou do sieťky proti komárom - ani keby ste urobili viacero dier a viacero požiarov, oceľová mriežka sa nerozpadne na prach! Ale v TV sa pád oceľového mrakodrapu kôli nárazu lietadla odprezentoval ako realita, a ľudia tomu uverili!

Ani Usama bin Ládin v podobe, v akej ho predstavovali médiá nikdy neexistoval. Je v súčasnosti situácia s vírusom v niečom iná, alebo je to opäť ten istý scénár? V našich článkoch sme v súvislosti s tým podivným incidentom z 11. Septembra písali, že ak neváhali povraždiť 3.000 ľudí, ak ľudia masovo nebudú žiadať dôkladné vyšetrovanie, bez problémov to urobia znova a nebudú váhať pre svoje ciele obetovať ani 3 miliardy ľudí! Ľudia by mali silno trvať na tom, aby sa súčasná situácia s tzv. vírusom začala dôkladne vyšetrovať!

Ten istý scénár ako 9/11 je tu opäť, a máme to tu: Chemikáliami chemtrails nám otrávili vzduch a začali sa hrať hru na vírus! Chemtrails úrady vyšetrovali tak, ako 9/11, čiže nijak! Prijala sa nejaká oficiálna verzia, všetky fakty sa úplne ignorujú, presne ako 9/11. Súčasná situácia je iba vyvrcholením dávnych zákerných zločinov satanistických elít. Ako čas pokračuje, scénár je ten istý, iba obetí je viac! Z lokálnych incidentov a neskôr vojen v rôznych štátoch sa stala tentokrát 3. svetová vojna! Bombarduje sa opatreniami, lockdownami a vakcínami! Ešte samozrejme aj stavaním nových mobilných antén, ktoré ako rafinované novodobé delá vlastne ustavične ostreľujú človeka a v takomto prostredí je čoraz ťažšie udžať zdravú myseľ a telo. Podľa oficálnych verzí EM žiarenie údajne neškodí, pretože berú sa do úvahy iba tepelné účinky, vlastne, podľa súčasnej vedy, ak vás to navonok nespáli, je to ok! Neberie ohľad na ukrutné bolesti, až tzv. vnútorné popáleniny, ktorými v blízkosti mobilov a vysielačov trpí obrovské množstvo ľudí. Ak sa prejavia u niektorých zápalové ochorenia, lekári ich nedávajú do súvislosti so životom v blízkosti mobilných vysielačov, vedci o tom však vedia:

https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/

A elitní predstavitelia IT sektoru nepoužívajú Wi-Fi:

https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/

V našom článku sme písali o problémoch EM žiarenia, vyzerá to, že obrovský problém tvorí magnetická zložka, EM=elektromagnetické žiarenie

Niektorí lekári hovoria, že nové choroby súvisia s novým EM poľom, viac Dr. Cowan tu:

https://www.biblik.sk/news/dr-cowan-virusy-nie-su-pricinou-nicoho-nove-ochorenia-suvisia-s-novym-elektromagnetickym-polom-pouzivanie-mobilu-je-nezlucitelne-so-zdravim/

V horeuvedenom odkaze Dr. Cowan je zároveň aj návod, čo máte robiť! Strach a obavy v posledných dňoch týchto tzv.  Božích súdov (pozr. pouličný kazateľ Pavel) je nedôvera v Pána Boha!  

"Bôh nám je útočišťom a silou, pomocou v súženiach, najdenou veľmi dokázanou. Preto sa nebudeme báť, ani keby zem uhla so svojho miesta, a keby sa hneď aj vrchy pohybovaly a rútily sa doprostred mora." Žalm 46:2, 3

"God is our refuge and strength, a very present help in trouble. Therefore will not we fear, though the earth be removed, and though the mountains be carried into the midst of the sea;" Psalms 46:1, 2

cz: "Když je nouze nejvyšší, Boží Pomoc nejbližšší!"