ZAUJÍMAVÉ KOMENTÁRE ĽUDÍ K POCHODU SATANISTOV (+Poznámka Biblik: PÁR SLOV KU SCÉNÁRU S PANDÉMIOU)

26.07.2022 11:38

ZAUJÍMAVÉ KOMENTÁRE ĽUDÍ K POCHODU SATANISTOV (+Poznámka Biblik: PÁR SLOV KU SCÉNÁRU S PANDÉMIOU)

Poznámka Biblik: Pre mňa je LGBT propagácia satanizmu. O homosexuálov tu nejde, podobne, ako opatrenia nemali za cieľ chrániť zdravie ľudí, ale naopak - spôsobiť čo najviac chorôb, aby bol vôbec nejaký dôvod na pandemické hry. O každého jedného chorého človeka viac, o dôvod viac na fašizmus, zmyslom opatrení bolo nakaziť a poškodiť čo najviac ľudí! Svoje zohralo aj psychické týranie, ktoré imunite určite neprispieva, štát a Polícia neboli naši pomocníci, ale otrokári a tyrani. Pridali sa aj mnohí zamestnávatelia, vnucovali ľuďom, aby prijali fašizmus a ako zámienku zinscenovali pandémiu, ktorá vlastne oficiálne nebola ani epidémiou! Scénár s pandémiou nebola záležitosť odborníkov, lekárov ani epidemiológov, bola to vyslovene záležitosť politického oddelenia. Na ľuďoch sa prevádzali nebezpečné experimenty, z ktorých mnohí ochoreli (napr. jedovaté testy) a niektorí testovaní mali schopnosť aj niekoľko dní po teste nakaziť aj ostatných. Niektoré páry, z ktorých jeden bol na testovaní alebo na očkovaní si pamätajú jednu zvláštnosť: neobvykle rýchly priebeh nákazy - v podstate ochoreli od partnera v jedinom momente - bolesti nosa, hrdla a prudký smäd sa u niektorých dostavil hneď v priebehu int. kontaktu s testovaným/očkovaným partnerom, niektorí sa museli liečiť i dlhodobo. Nákaza v jedinom momente od očkovaného/testovaného sex. partnera sa u niektorých skončila poškodením vnútorných orgánov, ľadvín a iných, z niektorých sa stali chronickí pacienti.

V podstate testy=nosová vakcína. A všeobecne, každá vakcína=choroba.

Nebolo účelom opatrení, testov a vakcín ochrana zdravia, dôvody boli opačné - potláčanie práv, šírenie chorôb a smrt!

Teda, aj pochod polonahých satanistických kreatúr ulicami má tiež iné dôvody, súhrnne by sme tieto dôvody mohli nazvať ako šírenie nákazy. Dekadencia a satanizmus, ktorý elity propagujú podporou takýchto pochodov je tiež nákaza. Ide tu o opovrhovanie všetkým normálnym, ponižovanie človeka, rodiny i Boha - a samozrejme, toto nikdy neostane bez odozvy! Je to vojna proti Bohu, ktorú vyhlásili satanistické elity celému ľudstvu. Hovoria nám gójovia-dobytok a robia všetko preto (výchovou počnúc a očkovaním končiac) aby poškodili človeka tak, aby sa naozaj správal ako dobytok, možno si tak potom ospravedlňujú vyvražďovanie - že veď oni ani nezabíjajú ľudí ale nejaké kusy zvrhlých hovád - proste škodnú! A veľmi urputne bojujú, aby sa človek odklonil od Boha Vid citát Bertranda Russella, cit. z roku 1951:

 

Citát je slovensky dva obrázky vľavo v tomto linku:

Opatrenia boli opovrhovaním ľudskými právami - chceli od nás, aby sme uznali nadpráva vlády, v podstate išlo o to, aby sme politikov a policajtov uznali za svojich pasákov a vzdali sa úplne elementárnej, človeku Bohom danej svätej slobody! A  to ľudia mali odmietnuť, aj keby im hrozila smrť! Každý sa môže chrániť ako chce, ale nesmiete nútiť druhého, aby vás chránil podľa vašich predstáv, sloboda nosiť na tvári masku alebo nenosiť musí ostať zachovaná! Nie je možné predstierať, že v čase hoci i skutočnej pandémie základná sloboda neexistuje, podobne, ako nie je možné v čase pochodov polonahých údajných homosexuálov ulicami predstierať, že neexistuje zákon! Kde sú ťažkoodenci a vodné delá? Nemalo by byť v normálnom štáte nič také, pretože normálny štát by neumožnil takéto pochody!

Ale nebol tu tiež v čase hry na pandémiu pochod policajtov a vynucovačov opatrení? 

Zmyslom pochodov je opovrhovanie človekom, rodinou a Bohom. Takto sa niekomu tiež dáva určitá páka - človek, ktorý sa v latexe polonahý prechádza po ulici sám seba znevažuje ako človeka. Za normálnych okolností by mal právo mlčať, pretože by ho odviedli na policajnú stanicu za verejné pohoršovanie. Ale pri pochode to vraj nevadí, tak ako pri opatreniach vraj nevadí pošliapávanie ľudských práv! Zaujímavé, pod zámienkou ochrany práv sa práva pošliapávajú! Nech sa niekto cíti hocijako, nemôže behať ani holý ani v kostýme démona, ani v kostýme sadistu či teroristu ani po meste ani po obchodoch či uliciach! Spoločnosť má určité pravidlá pre verejné miesta. A zákon by mal stále rovnako platiť pre každého - aj v čase pandémie aj v čase pochodov.

Človek je pre nich nič, rodina je pre nich nič, Boh je pre nich nič a takto si každý, kto neuznáva Boha môže robiť čo chce, pretože pre satanistov a tvrdých ateistov neexistuje žiadna hranica. Pre veriaceho je Boh Láska, Najvyššie dobro, bytie, existencia, vedomie a Život ako taký. Sú nejaké prírodné a prirodzené zákony, ktoré by veriaci nemohol poprieť ani keby chcel, práve preto, že v jeho srdci existuje Boh - niečo pevné, stále nemenné, ako napríklad pohlavie, normálna rodina, normálne oblečenie - stále je tam nejaká norma. Satanista alebo ateista, ktorý absolútne odmieta Boha ako právoplatného Najvyššieho Pána, Ktorý dal na Zemi mužské a ženské pohlavie (Gen1:27), potom ten, kto Boha odmieta, nemá žiadnu normu, žiadne hranice. Pre neho môže byť v pohode aj 50 pohlaví! Žiadna pevná norma u neho neexistuje, sám seba vo svojej porušenej mysli učinil bohom a pánom, ktorý si uzurpuje právo o týchto veciach rozhodovať! Pre neho bude špacírovanie polonahý po ulici v latexových slipoch "no a čo", ak niekto povie, že plnohodnotnú rodinu tvorí pes a človek, pre neho to bude "no a čo", on môže byť raz žena, inokedy muž, potom sa môže cítiť aj ako pes alebo ako kôň a kľudne pôjde za vami, aby ste to uznali, čím vás chcú podobne ako inkvizítori donútiť k určitému priznaniu. A čím viac ľudí bude voči tomuto ľahostajných alebo to dokonca podporí, aby satanistom a homoLGBT niekto priznával nejaké práva nad rámec bežných práv občanov, tým sa v spoločnosti dáva možnosť na páchanie akýchkoľvek zverstiev. Pretože sa vytvára nebezpečný precedens, že nejaké skupiny sú privilegované, po takzvanom víťazstve Igora M. ten najhorší scénár môže byť vo vláde strana homosexuálov alebo pedofilov - čo ako vidíte, vlastne aj je, pretože ináč by takéto LGBT pochody neboli možné. Banda buzerantov si myslí, že dokonca má mať uznané právo terorizovať spoločnosť - a tým zďaleka nemyslíme len vonkajšiu demonštráciu LGBT formou pochodu, ale aj opatrenia, vnucovanie očkovania, čipov a NWO! I ľahostajnosť a ticho je v takomto prípade uznaním ich práv - ak im nikto nebráni, oni si tie práva privlastnia. Pochod za rodinu je celkom zaujímavá forma opozície, kto chcel, mohol sa pridať, ale stále je veľa čo každý človek môže urobiť zo svojej pozície, ak chce.

Pochody satanistov sú ohavnosť! Video nemôžem pozerať, aj keď doluuverený server obvykle nebýva bohatý na plnohodnotné komenty, názory ľudí sú zaujímavé:

https://www.mojevideo.sk/video/37f8f/lgbt_pride_bratislava_2022.html

TOP KOMENTY:

"nech je kazdy aky chce je mi to u prdele ale to co nikdy nepochopim je ze preco ked chce niekto vyjadrit ze patri do tej komunity tak sa musi obnazovat na verejnosti. ved na ulici su aj deti a ja nechcem aby moja dcerka napriklad videla ludi v kadejakych latexoch alebo co to maju na sebe"

"Toto je uz uplne vprdeli, nie som ziadny homofob, ale ked si raz proste ko*** a mas potrebu vypadat ako futuristicky vysavac, tak behaj doma po obyvacke a naozaj to nikoho nebude srat. Pri pohlade na tohto pomyleneho chlapca je mi naozaj na grcanie. Aj homosexuali by si mali uvedomit ze vsetko ma svoje hranice. Je naozaj nemozne byt tolerantny do takej miery, ze bude prejavovat kazdy ko***. Mne by sa pacilo chodit po ulici s cicinou na ramene a tiez to nerobim, lebo viem ze je to spolocensky nepripustne. Utlacany chudacik..."

"jarmok ko***ov"

"ako individuality mi neprekážajú, prekáža mi však spôsob akým sa to všade pretláča a nadraďuje všetkému inému dokonca to už propagujú aj v školách a škôlkach bez súhlasu alebo dokonca vedomia rodičov. (Každý kto má iný, kritický názor na LGBTIQ je označený za extrémistu, fašistu, nacistu, dezoláta, frustráta)."

"chcel som to napísať, ale vidím že už nemusím Aj napríklad ten čo tam mal tangá, alebo suspenzor či čo to bolo, holý zadok v meste za bieleho dňa je pohoršovanie. Mne absolútne títo ludia nevadia ani nič, ale vyzlečený keby idem ja po meste tak ma hneď berú.
douknowwhatimean"

"homo... mi nevadia nech si ziju, ale toto? vo vela pripadoch to uz posuvaju na fanatizmus, extremizmus abo nvm ako to nazvat.... proste otras"
 
"myslim si ze v uvodzovkach normalny buzeranti nemaju za potrebu sa takto ukazovat a prezentovat toto su vymlete hlavy"
 

"LGBT sa pouziva na depopulaciu planety."

"zo svojho okolia poznam mozno 2 buzikov,normalni ludia v zmysle v tom,ze chodia obleceni normalne,spravaju sa normalne,ze clovek by ani nevedel,ze su bukvice....ale toto ? Co je na tomto normalne ? Staci sa na nich pozriet . Toto ma byt v nejakom zvazku alebo vychovavat deti ? Gumoliecba,lobotomia a ustav. POdla mojho nazoru,skromneho."

"Povazujem sa za velmi empatickeho cloveka ale su veci ktore mi hlava neberie. Cely ten pochod je jedna velka zvratenost spravaju sa ako cista stoka a od ostatnych chcu aby to akceptovali a tolerovali? Umoznili im adoptovat si deti? Alebo o co im kua ide? Poznam minimalne dvoch homosexualov ktorym je zle z toho co sa okolo nich deje a su dokazom toho ze tieto divadielka su absolutne kontraproduktivne. Im ako homosexualom zijucim normalny a usporiadany zivot to absolutne nic neprinieslo prave naopak maju ludia tendenciu ich odpisat v ovela vacsej miere nez v minulosti a nech si kazdy domysli preco tomu tak je. Nic z toho co prezentuju nema ani hlavu ani patu."

"Veď hovorím, že to sú blázni. Hocaký pochod je výber najväčších blbov (Kotlebove, Blahove, Progresívne Slovensko pred voľbami všetko o tom istom)"

"Úplne súhlasím. Nech si homoesxuáli robia čo chcú ale nech do toho neťahajú deti a nech si to nechajú sami pre seba. Tieto pochody robia len zlé meno slušným homosexuálom ktorý chcú žiť ako ľudia."

"čo poznám zopár homosexuálov tak všetci odsudzujú tieto choré pochody toto sú buzeranti ktorý potrebujú buzerovať ľudí a obťažovať ich svojou existenciou.... tieto indivídua čo vidíte na pochode sú menšina ktorú neznáša zbytok homosexuálov...."

"Banda úchylov, psychiatrických pacientov a pedofilov. Toť vsjo, there ya go."

"lebo satan diabol vládne. ale viete prečo hlavne sa to deje, no aby nás nasierali a aby sme riešili takéto kkciny a nie podstatné veci, normálny gay alebo lezba nemajú potrebu toto robiť. vôbec by som sa nedivil, keby tie vyčnievajúce vysavače a pod. za toto dostávajú groše, vlastne, som o tom presvedčený že to tak je. vrieskajú že ich spoločnosť nechce prijať, že ich neakceptujeme, že sme netolerantný. kurrrrwa tam a čo robia oni keď chodia ako príšery alebo nahí úchyláci za bieleho dňa po uliciach pred očami detí, a oni prečo neakceptujú ostatných ktorým sa toto nenormálne a choré správanie hnusí a musia sa na to pozerať aj s detmi keď idú okolo? možno to je trest pre ľudstvo za to, že sa obracajú bohu chrbtom. niesom náboženský tip, ale teraz ho na kolenách prosím aby sa toto nedialo, ale asi si s tým budeme musieť poradiť my, duchaprítomní. fakt treba s tým niečo robiť, inak to bude horšie, budú chodiť po školách a škôlkach bez vedomi" (koment zrejme automaticky skrátený kôli max. povolenému rozsahu; pozn. red.)

 

Biblik.sk

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU