POCHOD ZA RODINU: SOBOTA 23.7.2022 o 15:00 BRATISLAVA RUDNAYOVO NÁMESTIE (PRI KATEDRÁLE sv. MARTINA) (+Poznámka Biblik: AK POLÍCIA A SÚDY ZLYHÁVAJÚ, OBČANIA MUSIA PREVZIAŤ ÚLOHU TÝCHTO ÚRADOV, POCHODOVANIE NESTAČÍ!

21.07.2022 11:56

hrdinarodinu.sk

POCHOD ZA RODINU: SOBOTA 23.7.2022 o 15:00 BRATISLAVA RUDNAYOVO NÁMESTIE (PRI KATEDRÁLE sv. MARTINA)

HRDÍ NA RODINU 2022 Bratislava Rudnayovo nám. pri katedrále sv. Martina
23. júla 2022 o 15:00 hod
Viac tu: hrdinarodinu.sk

Poznámka Biblik: Slováci sú ako národ tiež rodina, ktorú prisluhovači satanistov pod falošnou zámienkou vymysleného vírusu rozbíjali! Napriek niekoľkým trestným oznámeniam na chemtrails satanistické elity, ktoré doteraz na Slovensku mali moc, neurobili nič, aby varovali ľudí. Práve naopak, umožňovali rozprašovanie chemtrails a šírili hoaxy o a lži o pretrvávajúcich kondenzačných stopách! Otrávili vzduch cez chemtrails a do miest nastavali extrémne silné mobilné žiariče. Vedia, že EM žiarenie pôsobí zlomy v DNA, že tieto antény, Wi-Fi a bezdrôtové zariadenia, ktoré natlačili do miest i MHD sú príčinou rakoviny a nepochybne i ďalších chorôb. Iba uvedomelí občania majú jasno v tom, že tu dochádza ku vyvražďovaniu ľudstva pod zámienkou "šírenia internetu". Ustavične zvyšovali intenzitu rozprašovania chemtrails, stavali nové antény a navyšovali frekvencie a potom prišli s teóriou o novou víruse a otravu ľuďom zaviedli do tela aj priamo cez testy a cez vakcíny. Ako to dopadne, to je experiment, možno zomrú všetci očkovaní, možno len niektorí... Neviem, čo by sa stalo, ak by sa nejaký predstaviteľ takzvanej slovenskej vlády objavil na nejakej z občianskych akcií, ale s najväčšou pravdepodobnosťou by mu hrozil lynč. Občania sa musia dohodnúť na jasných cieľoch týchto akcií, dokiaľ prisluhovači satanských elít nebudú zlikvidovaní, rodina nemá šancu a budú ustavičné krízy, ustavičné "nové vlny" a pri súčasnej situácii zamorenia ovzdušia chemtrails a absolútne bezbrehej inštalácii mobilných antén a skokového navyšovania ich frekvencií je masová chorobnosť a následné masové úmrtia iba otázkou času!

A to teplo? Chemtrails robí skleníkový efekt! To bezoblačné sivé nebo s vrstvou chemtrails! A fľandra sa ešte tvári, že bojuje proti klimatickým zmenám! Oni vás chcú pozabíjať, bez problémov propagovali experimentálne neschválené vakcíny, ktoré mohli spôsobiť smrť, bez problémov stavajú mobilné vysielače a pretláčajú do domácností i verejných miest nové silné Wi-Fi routre a bezdrôtové technológie, ktoré spôsobujú omámenie mysle a choroby, bez problémov sa budú hrať na ďalšie a ďalšie vlny, keď ľudia na následky ich činov opäť začnú chorľavieť a zomierať! Oni nebudú riešiť príčiny - otrávený vzuch chemtrails a rádiovými signálmi, ktoré nastavali, aby znížili počet ľudí a vyvolávali pasivitu, v podstate prebieha program kontroly myšlienok, väčšina ľudí, ktorí bývajú v blízkosti mobilných vysielačov a intenzívne používajú bezdrôtové technológie je ustavične programovaná (aj Wi-Fi, mobil i bluetooth slúchadlá) - vplyvom EM žiarenia dochádza ku z menám mozgových vĺn, ku zmenám na EEG , je to výplach mozgov, nech mi nikto nehovorí, že by ináč bolo možné takto ľudí odrbávať, ak by ľudia boli triezvi!

Čo je to za hovädo, ktoré uverí hre na neexistujúcu pandémiu, behá s handrou na xichte, ktorú považuje za svojho spasiteľa a nechá si pichnúť vakcínu, ktorá ho môže zabiť? Čo to s ľudmi urobili? Ako sa podarilo vyrobiť takého biedne hovädá? Netuší hovädo, alebo sa mu svet krúti príliš rýchlo, že si ani nestihne uvedomiť, že nákazu tu niekto šíri práve cez testy a cez vakcíny? Kde je základné uvažovanie? Na všetko sú odborníci a internet? Vôbec nič vlastné, žiadne pozorovanie, žiadny Boh v duši, prázdne ľudské obaly, dobytok, ktorý ženú dolu úbočím a on tomu neverí, a radšej skočí do priepasti, lebo inak by bol konšpirátor?

Mne je smutno, keď vidím človeka-hovädo! Bez Boha to ani nie je človek, je to nejaký biorobot, ktorý už nemá nič vlastné, nič ľudské. Na svoj chod vždy potrebuje nejakého odborníka, nejaké google fakty, najsmutnejšie je, že on si myslí že vie! On nič nepotrebuje skúmať, no šak vedci... Ľahko prijal pozíciu dobytka, ľahko urobil zo seba šľapku a prijal, že musí mať pasáka. Keď chce vycestovať, podrobí sa súloži do nosa alebo opichaniu svojho tela cudzími nástrojmi!

-     -     -

CIEĽOM JE ZVHRNÚŤ FAŠISTICKÚ VLÁDU A POSTAVIŤ TÝCHTO ZLOČINCOV PRED SÚD!  (vyšetrovanie môže odhaliť väzby na satanské elity, ktoré ťahali za nitky vymysleného scénára s pandémiou, zatiaľ na Slovensku a v Čechách žiadna hyg. stanica nevyhlásila ani epidémiu)

OCHRANA RODINY ZNAMENÁ ODSTRÁNIŤ PRISLUHOVAČOV SATANISTOV! UROBIŤ SI VLASTNÝ VÝSKUM V OBLASTI ELEKTROSMOGU A CHEMTRAILS. KONKRÉTNE KROKY POCHODOV UVEDOMELÝCH OBČANOV BY MOHLI BYŤ NAPR. DOHODA O ODSTRÁNENÍ MOBILNÝCH ANTÉN, OBSADENIE DOMOV SATANSKÝCH PRISLUHOVAČOV A URPUTNÁ SNAHA O ODSTRÁNENIE JEDU, KTORÝ ZABÍJA SLOVÁKOV A KTORÉMU SA NA SLOVENSKU HOVORÍ PREZIDENTKA A VLÁDA! TIETO SATANSKÉ FAŠISTICKÉ SVINE MUSIA BYŤ ODSTRÁNENÉ, BUĎ SA ZBAVÍME MY ICH ALEBO ONI NÁS, VOJNA NA UKRAJINE JE ZAČIATOK VEĽKEJ OČISTY SVETA OD FAŠISTOV A SATANISTOV! PREMYSLENÁ ORGANIZOVANÁ AKCIA OBČANOV MÔŽE VIESŤ K ÚSPECHU, AK BY TAKÝCHTO AKCIÍ BOLO VIAC, BOLI BY LEGÁLNE - LEGÁLNY OBČIANSKY SÚD A KONKRÉTNE KROKY, AK POLÍCIA A SÚDY ZLYHÁVAJÚ, OBČANIA MUSIA PREVZIAŤ ÚLOHU TÝCHTO ÚRADOV, POCHODOVANIE NESTAČÍ! VOJACI A POLÍCIA BY SA MALI PRIDAŤ A UMOŽNIŤ SÚD I PRÍPADNÝ LYNČ VRAHOV, KTORÍ PROPAGOVALI TYRANIU, FAŠIZMUS A ŠÍRILI CHOROBY A SMRŤ CEZ TESTY A EXPERIMENTÁLNE VAKCÍNY! SLOVENSKO MUSÍ BYŤ DENACIFIKOVANÉ A AJ BUDE OČISTENÉ OD TÝCHTO VRAHOV! KAŽDÝ, KTO LEN TROCHU CHCE, MÔŽE PRILOŽIŤ RUKU K DIELU - VÝZNAM MÁ KAŽDÝ LIST, KAŽDÁ PETÍCIA A KAŽDÝ NORMÁLNY, NA ÚROVNI A DOBRE MIENENÝ KROK PROTIFAŠISTICKÉHO ODBOJA. V KAŽDOM PRÍPADE, JE LEPŠIE PODPÍSAŤ I PETÍCIU, AKO NEROBIŤ VÔBEC NIČ! NEPRIJATIE JASNE VYJADRENEJ VÔLE OBČANOV JE PRE POLITIKA VŽDY NEBEZPEČNÉ, PRÍDE AJ NA PSYCHOPATOV, NA PSYCHOPATA, DIABLOVHO SYNA A PRIMÁTCHORA RICHARDA R., NA PSYCHOPATA IGORA M., ARCIPSYCHOPATA JAROSLAVA N., A AJ NA FĽANDRU, OBČANIA S NIMI NEBUDÚ MAŤ ZĽUTOVANIA, ANI ONI NEVÁHALI DAŤ DO STÁVKY ŽIVOTY ĽUDÍ, KEĎ PROPAGOVALI OPATRENIA, JEDOVATÉ TESTY A SMRTIACE VAKCÍNY!

O tom, že tieto vakcíny spôsobujú infarkty a príznaky podobné AIDS sa vyjadrilo viacero svetových expertov:

https://www.biblik.sk/news/dr-zelenko-kratke-video-vakciny-sposobuju-aids-prominent-doctor-and-expert-dr-vladimir-zelenko-vaccines-are-causing-aids/

https://www.biblik.sk/news/israeli-professor-retsef-levi-about-covid-vaccines-25-increase-in-cardiac-arrests-83-increase-in-heart-attacks/

https://www.biblik.sk/news/dr-michael-palmer-about-mrna-vaccines-this-is-technology-designed-to-poison-people-maximum-lifedose-is-limited-we-dont-know-the-exact-amount/

https://www.biblik.sk/news/lekari-pokial-budete-nadalej-ockovat-ste-vrahovia-spickovy-chemik-dr-noack-hovori-o-1nm-grafene-ktory-rozreze-cievy-ako-ziletka/

Podozriví z trestných činov s následkom poškodenia zdravia a smrti:

Propagátori vakcín by mali byť zadržaní a vyšetrovaní, niekto zorganizoval podvod a genocídu, šírili poplašnú správu o pandémii, o neexistujúcej pandémii, vnucovali lockdowny a tyranské opatrenia a podávali ľuďom jedovaté testy a smrtiace vakcíny! Možno, i tváre tejto kampane boli zneužité alebo sú súčasťou organizovaného zločinu? Na tieto otázky môže dať odpoveď súdny proces a podrobné vyšetrovanie. Začína denacifikácia Slovenska!

 

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

 

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.