ZAUJÍMAVOSTI O SYMBOLE V / SOMETHING INTERESTING ABOUT THE V SYMBOL (SK, ENG)

02.03.2020 15:59

Gay Pride 2019, Bratislava, Slovensko / Lucia Duris Nicholsonova - slovak member of europarliament in a close hug with satanic creature doing the "V" symbol (V symbol je aj základ slobodomurárskeho znaku)

https://www.biblik.sk/obrazky/#6inner-angles-6outer-angles-6triangles-jpg

Používanie symbolu "V" má pestrofarebnú históriu. "V" je rímsky symbol pre číslicu 5 a Adam Weishaupt ho použil v iluminátskej symbolike pre "Law of the Fives" (Zákon Piatich, Pätice, Zákon Pätoriek"), ale toho je viac v Kabale: "význam hebrejského písmena V (Van) je "Necht" (aj "Pazúr", môže byť aj "Klin"). Je to jeden z tajných symbolov Satana spájaný s Bratstvom Satanovým. Satan takto dáva vedieť, že "V" je jeden z jeho obľúbených symbolov. Preto teda aj pentagram je PENTA=päť, používa sa v slobodomurárstve a čarojdeníctve.

https://sk.wikipedia.org/wiki/PENTA_INVESTMENTS_LIMITED

Leaders of the slovak financial group PENTA - buying our industry for the money of the criminals from abroad as their "white horses"?          Je PENTA zločinecká skupina? Sú to "biele kone" zahraničných mafiánov nasadené na to, aby mohli cudzinci "legálne" sprivatizovať slovenský priemysel?

Signál "V" začal ako symbol satanského rituálu požehnania počas satanských rituálov. Churchill tvrdil, že to jeho "V" znamená víťazstvo, ale Churchil bol jeden z členov tzv. "elity" a slobodomurár. Veľmi dobre poznal symboliku zla v takomto geste, ale pred ľuďmi sa tváril, že veď o nič nejde.

 

https://www.slideshare.net/POTATOTOMATO4/origins-of-peace-sign-and-symbol

Igor Matovic - winner of election 2020 in Slovakia, known for an agressive anticampaign against the former prime minister Robert Fico.

What's the main sign of a soul? The eyes. Igor Matovic in my opinion has got a cloudy-sharp eyes, something bad is behind the mask, the same as in the eyes of the current president Zuzana Caputova - her eyes makes me pain as well, I feel it as a "snakebite" eyes. I ask myself: "My God, what's that?" It's hard to use human language to describe the emanation of the spirit what we can feel from eyes. That's why I consider this persons devoted to evil.

There are two categories: the 1st category of people is worshipping Lucifer consciously (imho all higher levels of the secret societies) and the 2nd wasn't told about everything yet.

 

Takzvaná slovenská vláda / So called Slovak government

Igor Matovič ukazuje V / so called prime minister Igor Matovič shows V-symbol

 

-   -   -

Biblik.sk je jediný široko známy web, ktorý už takmer 10 rokov aktívne monitoruje situáciu rozprašovania chemtrails a bojuje za zastavenie týchto akcií. Píšeme aj články na odhaľovanie satanizmu, napr. tu a tu. Pre viac informácii na biblik.sk napíšte do hľadania SATANIZMUS / for more info type SATANISM in the biblik.sk search field

Related articles / súvisiace články:

TIP NA FILM: THE ARRIVALS (PRÍCHODY) (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-the-arrivals-prichody/

GLOBÁLNA ELITA TÝRA DETI A ZNEUŽÍVA ICH NA SATANSKÉ RITUÁLY / GLOBAL ELITIES KILLING CHILDREN AND ABUSING THEM IN SATANIC RITUALS - Vo svete ročne zmizne okolo 8 miliónov detí, len v USA je to okolo 600-800 tisíc detí / In the world will disappear around 8 millions of children per year, in USA it's around 600-800.000 children per year:
https://www.youtube.com/watch?v=nHkBuMxP6T0

ROLAND BERNARD: BANKÁR O LUCIFERIÁNOCH / BANKSTER ABOUT LUCIFERIANS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/roland-bernard-bankar-o-luciferianoch/

SATANISM - THE BASICS: NWO, GLOBAL DEPOPULATION, FREQUENCIES, MUSIC AS A WEAPON, NAZI IDEOLOGY AND NAZI SYMBOLISM / SATANIZMUS - ZÁKLADY: NWO, DEPOPULÁCIA, FREKVENCIE, HUDBA AKO ZBRAŇ, NACISTICKÁ IDEOLÓGIA A SYMBOLIKA.... +ČLÁNKY O HUDBE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/satanism-the-basics/

Search Biblik.sk / hľadanie Biblik.sk

satanizmus, satanism, arrivals, caviezel

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 



 



 




 



 

 

ĎALŠÍ VÁŽNY PRÍPAD POŠKODENIA ZDRAVIA PO TESTOVANÍ (+Poznámka Biblik: AK ĽUDIA BEZHLAVO REŠPEKTOVALI PRÍKAZY NADRIADENÝCH - ČERNOBYĽ - ZAMORILI CELÝ SVET A SPÔSOBILI OBROVSKÚ HAVÁRIU)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/dalsi-vazny-pripad-poskodenia-zdravia-po-testovani/