ZLOČINECKÁ FIRMA TOWERCOM SPUSTILA ĎALŠÍ VYSIELAČ S VYSOKÝM VÝKONOM. MNOHO ĽUDÍ OCHORIE, ZVALÍ SA TO NA CHRÍPKU (+Poznámka Biblik: VYSIELAČE DIGITÁLNEHO RÁDIA SÚ MEGAZLOČINECKÝ PROJEKT

27.10.2023 14:39

ZLOČINECKÁ FIRMA TOWERCOM SPUSTILA ĎALŠÍ VYSIELAČ S VYSOKÝM VÝKONOM. MNOHO ˇĽUDÍ OCHORIE, ZVALÍ SA TO NA CHRÍPKU

Ako dnes informoval slovenský IT server dsl.sk, tento týždeň bol spustený nový vysielač digitálneho rádia v lokalite Považská Bystrica s výkonom 1.8kW.

Poznámka Biblik:

Zaujímavá vec je len tá, že pisateľ tejto poznámky 10 rokov pracoval na rozvoji epifýzy prostredníctvom tohto cvičenia a veľmi dobre už po 1 roku cvičenia vníma EM žiarenie oveľa lepšie ako citlivé prístroje*. Pokiaľ sa nezmenila situácia v blízkom okolí, je možné, že problémy so spánkom od stredy a subj. zvýšenie úrovní elektrosmogu v lokalite TN súvisia s týmto vysielačom. Samozrejme, prebiehalo aj intenzívne rozprašovanie chemtrails - aktuálny report tu, odvtedy celé dni prší. Častice chemtrails subj. pravdepodobne zvyšujú účinky elektrosmogu.

Rozprašovanie chemtrails je megazločinecký projekt zasahujúci kontinenty, a vysielače digitálneho rádia sú megazločinecký projekt zasahujúci štáty. 

ČO MÔŽEME ROBIŤ? 

Samozrejme, písať priamo prevádzkovateľom a na úrady žiadosti o odstránenie týchto vysielačov z vašej lokality, ak neuposlúchnu, potom aj toto je riešenie:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na snímke horiace mobilné antény, takto problém zvýšených úrovní elektrosmogu riešia ľudia najvyspelejších štátov, najmä Anglicko a Švajčiarsko

Ľudia sa môžu modliť a vytvárať mentálne tienenia v okolí vysielačov, vhodné sa príliš na vysielače nepozerať, ale v mysli ich odtieniť sférou, poľom atď. a prosiť Nebeského Otca, aby ochránil Vašu lokalitu. Ak robíte sféry a ochranné polia okolo ľudského tela, presne nastavte parametre: prepúšťanie pozitívnych žiarení a blokovanie elektrosmogu, ochrana chemtrails atď. Presné nastavenie parametrov je veľmi dôležité, niektorí sú schopní vytvoriť tak silnú ochranu, že zároveň bloknú i životodárne zemské a kozmické žiarenie. Môžete experimentovať s farbou ochranných polí a sfér, vhodné sa javia byť žiarivo biela, zelená i fialová a rôzne kombinácie. Mentálne odtienenie má obrovský význam, viac napríklad vo vynikajúcej knihe známeho slovenského vedca Milan Valentovič - SÚBOJ ŽIARENÍ.

Kde nie je ani jeden modliaci sa, v takej lokalite majú ľudia nízke šance na zachovanie zdravia. Modlitba má obrovský význam, ak dokáže modlitba neutralizovať chemtrails, potom modlitba určite dokáže neutralizovať i škodlivé účinky EM žiarenia!

Nové choroby podľa niektorých lekárov súvisia s novým EM poľom, viac Dr. Thomas Cowan tu:

https://www.biblik.sk/news/zmazane-video-dr-cowana-o-5g-mobiloch-a-pricinaxch-chorob/

Súvisiace články / related articles:

prof. HENRY LAI: DNA DAMAGE CAUSED BY "NON-IONIZING" EM RADIATION / prof. HENRY LAI: POŠKODENIE DNA ELEKTROMAGNETICKÝM ŽIARENÍM
https://www.biblik.sk/news/prof-henry-lai-dna-damage-caused-by-non-ionizing-em-radiation-prof-henry-lai-poskodenie-dna-elektromagnetickym-ziarenim/

OKREM 5G AJ VYSIELAČE DIGITÁLNEHO RÁDIA - ĽUDIA BY MALI TIETO ZARIADENIA LIKVIDOVAŤ (+MAPA POKRYTIA)
https://www.biblik.sk/news/okrem-5g-aj-vysielace-digitalneho-radia-ludia-by-mali-tieto-zariadenia-likvidovat/

FORMER MICROSOFT CANADA PRESIDENT FRANK CLEGG ON 5G WIRELESS TECH AND SAFETY / BÝVALÝ RIADITEĽ KANADSKÉHO MICROSOFTU FRANK CLEGG: SOM PRESVEDČENÝ, ŽE SÚČASNÁ BEZDRÔTOVÁ TECHNOLÓGIA NIE JE BEZPEČNÁ (SK, ENG, LATVIAN)
https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/

*SLUŽBA MERANIE ELEKTROSMOGU TU:

https://www.biblik.sk/sluzby-pre-vas/

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj napríklad i kúpou kníh a tovaru na biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!