CHEMTRAILS TN 23.10.2023 + VIDEO PRÍRODA POKRYTÁ CHEMICKÝMI VLÁKNAMI. SNÁĎ TO BUDE NOVÝ MINISTER RIEŠiŤ, KOMPETENTNÍ, AKO DOTERAJŠIE MŽP, KTORÍ DOTERAZ LEN ŠÍRILI LŽI,* SKONČIA PRED SÚDOM, SÚ PODOZRIVÍ ZO SPOLUÚČASTI NA VYVRAŽĎOVANÍ SLOVENSKÉHO NÁRODA.

23.10.2023 18:48

CHEMTRAILS TN 23.10.2023 + VIDEO PRÍRODA POKRYTÁ CHEMICKÝMI VLÁKNAMI. SNÁĎ TO BUDE NOVÝ MINISTER RIEŠIŤ. KOMPETENTNÍ, AKO DOTERAJŠIE MŽP, KTORÍ DOTERAZ LEN ŠÍRILI LŽI,* SKONČIA PRED SÚDOM, SÚ PODOZRIVÍ ZO SPOLUÚČASTI NA VYVRAŽĎOVANÍ SLOVENSKÉHO NÁRODA.

Zaujímavé video sa podarilo zahytiť dnes, extrémne množstvo chemických pavučín v prírode - lokalita Trenčiansky hrad blízke okolie - pódium:

https://ulozto.sk/file/ZpkflKHjVmoX/chemtrails-vlakna-tn-23-10-2023-www-biblik-sk-avi#!ZGNjZQR2ATVjMQEyAGH0BQqwAmAzZyuioIL4sycCLKHkJJExAt==

Väčšina ľudí sa tvári, akoby sa ich to netýkalo... Iba dobytok môže sedieť na riti a nerobiť nič, každý človek predsa musí robiť aspoň niečo! Niekto tu ľudí zákerne pomaly zabíja, a ľudia nič, presne takto:

-    -    -

Aj dnes padali z oblohy takéto obrovské kusy chemických pavučín - fotené pri pódiu vedľa Trenčianskeho hradu, ale nájdete ich všade (za dobrého svetla) Prosím nechytať tieto vlákna holými rukami - dráždi pokožku:

Na snímke: kus   chuchvalca chemtrails , ktorý práve  padá z oblohy (23.10.2023, 14:35) Vo všetkých dnešných snímkach a videách je už nastavený zimný čas) Vo vnútri týchto chuchvalcov sú najmä čierne a červené vlákna, pod mikroskopom tu:
CHEMTRAILS POD MIKROSKOPOM / CHEMTRAILS UNDER MICROSCOPE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-pod-mikroskopom/

VŠETKY SNÍMKY - CHEMTRAILS TN 23.10.2023, 14:00-19:30  všetky snímky nast. zimný čas:

188x RAW FOTO:

Pokiaľ sa rozprašovanie chemtrails nebude riešiť na úrovni štátov, všetky i tie najlepšie snahy politikov môžu vyjsť nazmar. Príklad, načo by sme mali vynikajúceho ministra životného prostredia, ktorý by robil všetko okrem urputnej snahy brániť národ pred rozprašovaním vysokotoxických chemických vláken, ktoré likvidujú prírodu, zem, vodu i človeka? Má vlastne dnes život iný zmysel ako do posledného dychu bojovať za život? Vlastne toto je boj o prežitie v III. svetovej vojne, proti satanistickej mafii, ktorá sa rozhodla proste urobiť zo známej časti Zeme vyhladzovací tábor....

-    -    -

*Nejaký "odborník" Martin Gera sa pod túto odpornú lož podpísal: "Pri nízkej vlhkosti, alebo vyššej teplote vzduchu sa dané kryštáliky pomerne rýchlo vyparia a čiara rýchlo zaniká. V opačnom prípade, môže nastať situácia, že sa daná čiara rozšíri na väčšiu časť oblohy a vznikne z nej oblak Cirrostratus, prípadne daná čiara v ovzduší môže zotrvať aj niekoľko hodín."

Vlastne podľa tohto pavedca Geru, by sme všetci v zime mali pri dýchaní zanechávať kondenzačné stopy, že by nebolo vidieť ani chodník! Nakoľko vydychovanie oblaku pary z úst v zime je veľmi podobné ako kondenzačná stopa, malo by byť každému zrejmé, ak nevidíme žiadne pretrvávajúce kondezačné stopy pri zemi, ani pri vydychovaní z úst ani z áut, prečo by to malo byť iné na nebi? Ak by bolo pri zemi -60 stupňov, tak čo? Snáď by sme zanechávali pretrvávajúce kondenzačné stopy aj ľudia pri dýchaní aj autá na ceste?????? Bohužiaľ, tomu stále verí dosť veľa ľudí, pretože takéto hoaxy šíria takzvaní odborníci! A tieto hoaxy MŽP ľuďom stačia? Akože poďme si robiť svoju prácu a čakajme kým nás povraždia???? Nestačilo tým, ktorí uverili v ich vakcíny? Mnohí sú mŕtvi... Ak klamali o očkovaní, čo ak klamú i o chemtrails? Čo ak je zo stránky MŽP pravda presne toto: "Chemtrails. Údajne má ísť o vypúšťanie škodlivých chemických látok, vírusov a baktérií leteckou dopravou, s cieľom poškodiť zdravie ľudí a tým regulovať stav populácie.!"*** (!) (pozn. red. vzhľadom na UV absorbčné vlastnosti chemtrailových vláken sa ideálne hodia ako nosič biologickej zbrane, pravdepodobne sa jedná predovšetkým o určitý typ samorozmnožovacej plesne vo vnútri vláken, viac tu a dôležité video tu)
 
***Ak by to bola pravda, čo by ste robili? 
Biblik.sk v roku 2018 písal na Úrad na ochranu ovzdušia, že ak chemtrails nebudú riešiť (navrhované opatrenia tu), ľudia sa budú dusiť. A v roku 2020, keď sa mnohí dusili a kôli otrave a zápalu pľúc mnohí ľudia nemohli dýchať, vlády povedali: "To je nový vírus!" A šírili ďalšiu otravu a biologické zbrane cez testy a cez vakcíny a vraždili ďalej! Čo čakáte od nich teraz?
Čo si myslíte, že sa s maximálnou pravdepodobnosťou stane už onedlho? Covid bol len nácvik pred niečim oveľa väčším... Vlády národných štátov sa musia spojiť vo finálnom boji proti satanistickej mafii, ktorá zinscenovala 9/11, všetky nasledujúce vojny až po Ukrajinskú a Izraelskú vojnu, a samozrejme sú to zas len títo istí "oni", ktorí riadia operácie chemtrails!
-   -   -
Pozorovali ste niekedy lietadlá, ako vyzerá skutočná kondenzačná stopa, koľko metrov za lietadlom sa tvorí a prečo VŽDY prakticky okamžite mizne bez ohľadu na vlhkosť vzduchu, takisto ako oblak pary v zime pri dýchaní? Ani bežné lietadlo pri spaľovaní kerosínu preto nemôže vytvárať žiadne oblaky, v skutočnosti väčšina kondenzačných jadier sú elektróny*, žiadne hmotné častice! (skutočnou podstatou hmotného je nehmotné) Oblaky sa netvoria na peľových ani prachových časticiach a netvoria sa ani pri spaľovaní kerosínu! Súčasné náuky o tvorbe oblakov totižto vychádzajú z hoaxov, ktoré sú v učebniciach fyziky, podobne ako lži o guľatej Zemi s plynnou atmosférou vo vákuovom vesmíre!* Ale vráťme sa späť k problematike chemtrails. Povery o pretrvávajúcich kondenzačných stopách napríklad bombardérov z II. svetovej vojny sa týkajú použitia systému ADI - systému vstrekovania pary na chradenie motora.*
Súvisiace články / related articles:
ČO MÔŽU ROBIŤ VERIACI NA NEUTRALIZOVANIE CHEMTRAILS / WHAT CAN PEOPLE DO TO NEUTRALIZE CHEMTRAILS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/co-mozu-robit-veriaci-na-neutralizovanie-chemtrails-what-can-people-do-to-neutralize-chemtrails/
NEPOPIERATEĽNÝ DÔKAZ CHEMTRAILS-IRREFUTABLE PROOF OF CHEMTRAILS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/nepopieratelny-dokaz-chemtrails/

VIDEO ROZHOVOR O GEOINŽINIERINGU BOLO ZMAZANÉ Z YOUTUBE / INTERVIEW ABOUT GEOENGINEERING WAS DELETED FROM YOUTUBE (SK, ENG SPA)
https://www.biblik.sk/news/video-rozhovor-o-geoinzinieringu-bolo-zmazane-z-youtube/

CHEMTRAILS VLÁKNA V PRÍRODE / CHEMTRAILS FIBERS IN NATURE (SK, ENG) (AKTUALIZÁCIA 3x- doplnené)
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-vlakna-v-prirode/

CHEMTRAILS POD MIKROSKOPOM / CHEMTRAILS UNDER MICROSCOPE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-pod-mikroskopom/

SPECTRAL ANALYSIS OF CHEMTRAIL FIBERS / SPEKTRÁLNA ANALÝZA CHEMTRAILOVÝCH VLÁKEN (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/spektral-analysis-of-chemtrail-fibers/

https://ulozto.sk/file/ySRRK1ngE1bU/chemtrails-spectral-analysis-chemwebs-are-not-spider-webs-scientific-proof-1-24-2016-www-biblik-sk-mp4#!ZGx5MQR2Z2V4AGSwZGt0BQMxLmEvBSIvZHH3DxL1IycLA2AuMt==

Dr. JERZY JASKOWSKI: GEOINŽINIERSTVO - TICHÁ VOJNA / CHEMTRAILS DOCUMENTARIES (SK, ENG, PL)
https://www.biblik.sk/news/dr-jerzy-jaskowski-geoinzinierstvo-ticha-vojna/

*RUSKÝ GEOINŽINIER LEV POCHMEĽNYCH: PRIEMYSLOVÉ RIADENIE POČASIA / RUSSIAN GEOENGINEER LEV A. POCHMELNYCH: INDUSTRIAL WEATHER MODIFICATIONS (RUS+CZsubs)
https://www.biblik.sk/news/rusky-geoinzinier-lev-pochmelnych-priemyslove-riadenie-pocasia-russian-geoengineer-lev-a-pochmelnych-industrial-weather-modifications/

*CHEMTRAILS TRENČÍN - ČASTICE V OVZDUŠÍ / CHEMTRAILS TRENCIN - PARTICLES IN THE AIR (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-trencin-castice-v-ovzdusi/

DRÁŽDIVÝ KAŠEĽ, ZVÝŠENÁ TEPLOTA A CHOROBY MÔŽU BYŤ NÁSLEDKOM VČERAJŠIEHO A DNEŠNÉHO INTENZÍVNEHO ROZPRAŠOVANIA CHEMTRAILS (+ 7 OPATRENÍ NA ZLEPŠENIE A OCHRANU ZDRAVIA)
https://www.biblik.sk/news/drazdivy-kasel-zvysena-teplota-a-choroby-mozu-byt-nasledkom-vcerajsieho-a-dnesneho-intenzineho-rozprasovania-chemtrails/

*prof. JAN RAK: VEDECKÉ EXPERIMENTY POTVRDZUJÚ, ŽE ZEM JE PLOCHÁ / CZECH NUCLEAR PHYSICIST prof. JAN RAK: SCIENTIFIC EXPERIMENTS PROVING FLAT EARTH (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/prof-jan-rak-vedecke-experimenty-potvrdzuju-ze-zem-je-plocha/

ZLOČINECKÁ FIRMA TOWERCOM SPUSTILA ĎALŠÍ VYSIELAČ S VYSOKÝM VÝKONOM. MNOHO ˇĽUDÍ OCHORIE, ZVALÍ SA TO NA CHRÍPKU
https://www.biblik.sk/news/zlocinecka-firma-towercom-spustila-dalsi-vysielac-s-vysokym-vykonom-mnoho-%cb%87ludi-ochorie-zvali-sa-to-na-chripku/

AKTUALIZÁCIA: Je piatok 27.10.2023 a už celé dni intenzívne prší! Môžete si všímať urputné snahy posýpacích lietadiel zvlášť pred dažďom. Kto vie, nech sa modlí, má to obrovský význam, viac v tomto článku:

ČO MÔŽU ROBIŤ VERIACI NA NEUTRALIZOVANIE CHEMTRAILS / WHAT CAN PEOPLE DO TO NEUTRALIZE CHEMTRAILS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/co-mozu-robit-veriaci-na-neutralizovanie-chemtrails-what-can-people-do-to-neutralize-chemtrails/

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj napríklad i kúpou kníh a tovaru na biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!