AKÁKOĽVEK PODPORA COVID SCÉNÁRA JE NEBEZPEČNEJŠIA AJ VTEDY, AK BY BOL VÍRUS SKUTOČNÝ

25.01.2021 20:42

Niektorí zmanipulovaní ľudia sa obávali, že ich ohrozujete, ak sa neobliekate tak, ako to videli v telke. Chodenie bez rúška tu bolo považované za ohrozovanie národnej bezpečnosti. Keď sa niekto cítil ohrozený, povedal som mu, aby mi dal pokoj, lebo má možnosti ako sa chrániť (napr. že existuje FFP3 respirátor) Ak niekto dotieral, pripomenul som mu nech si dá radšej odo mňa 2 metre odstup. Keď ma posielali na dva metre, povedal som im, nech oni idú na dva metre, pretože opatrenia odmietam dodržiavať. Ak sa niekto opýtal prečo, odpovedal som, že akákoľvek podpora tohto scénára mi príde oveľa nebezpečnejšia, a to dokonca aj vtedy, ak by bol vírus skutočný. Z tohto dôvodu považujem nosenie rúška za nebezpečné. Ale nikomu rúško nosiť nebránim, ani nikoho neodsudzujem. Obvykle si dám čapicu cez oči, keď zbadám, ako si niekto predo mnou rýchle nasadzuje rúško. Je to smutný pohľad, čo keď to môže nakaziť oči? Musím sa predsa pred takým úbohým pohľadom na človeka žijúceho v strachu nejako chrániť!

Scénár s novým vírusom na vytvorenie zámienky k masovému očkovaniu bol predpovedaný. Testy vlády nakupovali už v r. 2018. Aj slovenská vláda testy nakúpila testy už v roku 2018!

-   -   -

Ľuďom mohli ODPORUČIŤ respirátory a nikto by nikoho nemusel terorizovať. Všetko môže a má fungovať normálne. Zdraví majú mať slobodu a vo zvýšenej miere dbať o svoje zdravie. Chorí ľudia tiež majú mať slobodu, s tým, že by im mali, ak o to sami stoja, poskytnúť účinnú pomoc. Väčšinou kto je chorý, chce sa liečiť a predovšetkým vyliečiť! V drvivej väčšine prípadov, ak sa jedná o psychicky zdravých ľudí, do liečby takmer nikoho nemusíte nútiť. A ani väčšinou nemôžete a nemáte právo nútiť. Ak tvrdia, že všade je Covid, je veľmi ťažké preukázať, že niekto dostal Covid práve od toho človeka, čo chodí bez rúška. Nikdy nemôžete nikoho krivo obviňovať, musíte vinu riadne dokázať, pretože ináč, ak by sme to dopustili, môžete skončiť v koncentráku len preto, že ste žid! (K tomu stačí, aby určitá časť ľudí verila, že židia sú hrozba... Obviňovať určitú skupinu a iba na základe určitej viery a následne terorizovať, zatvárať alebo obmedzovať jednotlivca bez akýchkoľvek dôkazov je zločin)

Alebo už sa na Slovensku prestalo bojovať proti fašizmu?

-   -   -

Tu ale ľudí tak vystresovali, že ľudia s nádchou sa zrazu začali váľať po nemocniciach, lebo sa báli prísť domov, keď im niekto povedal Covid! Začalo sa neodôvodnené liečenie nachladnutých ľudí a pacientov s príznakmi ľahkej chrípky po nemocniciach - čo vlastne takisto zvyšuje riziko skutočnej nákazy! (chorí sa začali koncentrovať na jedno miesto a mohli sa nakaziť práve v nemocnici - napr. my si myslíme, že aj pomocou testov, ktoré môžu byť vytvorené tak, aby človek ochorel) Čím viac testovania, tým viac chorých a takto vlastne pre niekoho vzniká potreba ďalšieho testovania. Podobné to bude s očkovaním, ak by nikto chorý nebol, žiadne očkovanie nie je potrebné. Teda, ideálna metóda satanistov je dať chorobu do testov a do vakcín a takto odôvodňovať potrebu testovania a očkovania.

Začalo sa vyslovene šírenie poplašnej správy, teror vyvolávanie strachu zo strany vlád a médií, čo samozrejme negatívne vplýva na imunitu. Hlavní scénaristi divadelnej hry s názvom „Pandémia“ to určite vedia.

Začalo sa tu šíriť náboženstvo, že handry na ústach (tzv. rúška) ochraňujú pred vírusom. Samozrejme, množia sa v nich baktérie a plesne, aj sterilné rúška sú rizikové z hľadiska baktérií a plesní už po dvoch hodinách! Rúško je vlastne do pár hodín Petriho miska! O vdychovaní CO2 v rúškach nehovoriac, to je ďalší rizikový faktor, ktorý poškodzuje človeka. Respiračné infekcie sú mnohé z tých rúšok! Áno, aj plošné nosenie rúšok samozrejme povedie k ilúzii nového vírusu, lebo starší a oslabení jedinci takto môžu aj zomrieť. Pri plošnom nosení rúšok určite zvýšite chorobnosť a zrejme zvýšite aj počet úmrtí, to je fakt! Je to niečo, ako chrániť občanov pred povodňou tak, že im pod rúškom protipovodňových opatrení poškodíte dom...

Ak vznikne hrozba povodne, kto by podozrieval tých, čo vám zdarma prišli utesniť okná? Ak by začali vo veľkom všade stavať vysoké protipovodňové bariéry, kto by veril, že ich stavajú na to, aby nikto nevidel, že sa chystajú vyvolať záplavu? Ľudia sú mnohí presvedčení, že títo sabotéri (rozumej ich vlády) nemôžu byť až takí sabotéri, lebo by to bola strašná konšpirácia a konšpirácia je blbosť! Potom takto veria, že sa niečo také nemôže diať, že na niečo také je čo i len vylúčené pomyslieť, že je to úplne bláznivé. Pritom sme to videli 9/11 a bohužiaľ deje sa to – vlády, resp. za spoluúčasti vlády sa tu niekto snaží vraždiť občanov! Ale ľudí zmanipulovali tak, že im dali hranice, čo je vlastne dovolené skúmať a čo už je rúhanie. A takto je to presne aj medicíne aj vo vede. Potom sa netreba čudovať, že ak sa môže skúmať iba v určitých rámcoch, v skutočnosti sa výskum a nové objavy odďaľujú až blokujú. Satan vie, prečo je pre neho tak dôležité spôsobiť ľudstvu aj jednotlivcom rôznymi rafinovanými metódami oneskorenie.

Za normálnych okolností by sme sa mali zamerať na to, či je v poriadku voda, či sú v poriadku potraviny a vzduch! Ak majú ľudia po celom svete nejaký nový vírus, ako nám tu tvrdia, tak ho niekto musel najskôr rozprašovať v masovom rozsahu. A najskôr, podľa toho, ako sa v niektorých dňoch cítim, súvisí to s otráveným vzduchom. Určite ste si mnohí všimli to kýchanie a kašľanie keď vonku prší, alebo keď je vlhko. Určite nie som sám, kto v takomto počasí začne hneď kýchať. Čo to je vo vzduchu? Prečo sú niektorí ľudia na druhý deň chorí, a prečo niektorí ráno stále vykašliavajú? Je to Covid, alebo sa telo snaží zbavovať jedov? My sme už dávno v našich článkoch varovali ľudí, aby keď to nie je potrebné nevychádzali von, keď prší. Niekedy som ani počas dažďa nevetral, teraz v takomto počasí niekedy dokonca aj vyjdem von! Ale si všímam, ako reaguje moje telo a som úplne presvedčený, že niektoré problémy s dýchaním a príznaky podobné chrípke súvisia s tým, že nám otrávili vzduch. U mňa pocit ochorenia priamo súvisí s vyjdením von a objavuje sa na druhý deň po prechádzke. Fyzicky som zatiaľ zdravý, ale necítim sa celkom fit. Dá sa to dobre všimnúť, keď ste dlho doma a vyjdete na prechádzku. Na druhý deň ráno niektorí z vás buď vykašliavajú alebo sa cítia chorí, niektorí skutočne ochorejú. Otrávený vzduch na 100% podľa mňa s týmto súvisí. Ako nám otrávili vzduch? Chemtrails + ustavične sa zosilňujúce elektromagnetické žiarenie. Pri určitej intenzite (chemtrails maximum náletov za posl. 10 rokov konc. r. 2019 a zač. 2020 – hneď na to sa začal scénar Covid). Podľa našich pozorovaní, za súčasné počasie môže doslova brutálne rozprašovanie chemtrails do ovzdušia. Nakoľko to padá dole (a vlhkosť určitým spôsobom prispieva k rozpadu jednej z častíc chemtrails na drobný čierny prach) potom majú ľudia zrazu problémy s dýchaním, chrípkové ochorenia a komplikácie spojené so zápalom. Podľa jedného nemeckého výskumníka, ktorý skúmal sneh, obsahoval viac hliníka ako snehu! Skrátka poukázal na obrovské množstvo hliníka v zrážkovej vode. Podľa ďalšieho experta Kristen Meghan, ex-pracovníčky amerického letectva, jedna z najčastejšie rozprašovaných zmesí chemtrails bolo Bárium, železo a oxidy síry. (BaFeSO4) Niektoré príznaky tzv. covid pacientov by mohli splňať aj otravu báriom.

Zaujímalo by ma, ak by sa tu rozprašovali nanočastice, príp. nejaké polymérové častice alebo nové zlúčeniny napr. síry, bária a ďalších ťažkých kovov, či by bolo možné preukázať prítomnosť týchto látok bežnými testami...

-   -   -

"Niektoré bárnaté zlúčeniny [BaO, Ba(OH)2] majú leptavé účinky. A ani inhalácia bárnatých zlúčenín neostáva bez toxických účinkov, spôsobuje poškodenie dýchacej sústavy. Inhalácia síranu bárnatého BaSO4 (v tráviacom systéme netoxického) spôsobuje vážne pľúcne ochorenia." Zdroj tu

Poznámka Biblik: BaSO4 obsahujú aj farby na maľovanie, napr. biely Primalex

 

Niečo o prvku bárium

Štúdie v anglickom jazyku, ktoré nás zaujali:

"Bárium je ťažký kov z radu dvojmocných kovov alkalických zemín, ktorý bol známy ako svalový jed. Bárium môže spôsobiť človeku otravu, čo môže viesť k závažnej hypokalémii a to môže mať vážne následky." MOHOL BY PACIENTOM S TZV. COVIDOM POMÔCŤ DRASLÍK? článok tu:

https://www.biblik.sk/news/mohol-by-pacientom-s-tzv-covidom-pomoct-draslik/