AKO POKRAČUJE VYHLADZOVACÍ PROGRAM: V ČESKU PRIBUDLO ĎALŠÍCH OSEM VYSIELAČOV DIGITÁLNEHO RÁDIA (ĽUDIA BY TIETO VYSIELAČE PODOBNE AKO MOBILNÉ ANTÉNY V MESTÁCH MALI ZAČAŤ LIKVIDOVAŤ A ZAPAĽOVAŤ!

25.11.2022 20:37

AKO POKRAČUJE VYHLADZOVACÍ PROGRAM: V ČESKU PRIBUDLO ĎALŠÍCH OSEM VYSIELAČOV DIGITÁLNEHO RÁDIA ĽUDIA BY TIETO VYSIELAČE PODOBNE AKO MOBILNÉ ANTÉNY V MESTÁCH MALI ZAČAŤ LIKVIDOVAŤ A ZAPAĽOVAŤ!

"Jeden z nových vysielačov, Hodonín - Babí lom, má vyšší výkon 2 kW, ostatných sedem Rakovník - TVP, Třebíč - TVP, Vsetín - Bečevná, Cheb - Zelená hora, Jiřetín pod Jedlovou - Jedlová hora, Aš - Vrch Háj a Čelákovice - Mochov výkon 100 alebo 200 W." ZDROJ: dsl.sk

Poznámka Biblik: v prípade smrtiacich vakcín to bola "ochrana pred vírusom", v prípade život a zdravie ohrozujúcich zdrojov EM žiarenia hovoria, že nám chcú priniesť "digitálne rádio", a v prípade 5G tvrdia, že tu ide o "rýchlejší internet".

"Wi-Fi a mobilná technológia nie je bezpečná!" tvdrí bývalý riaditeľ Microsoftu Frank Clegg a vysvetľuje ľuďom, prečo dnes už nemá doma žiadnu Wi-Fi:
https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/

"Veda nedokáže zodpovedať všetky otázky, ale na jednu vie odpovedať úplne jednoznačne: VŠETKY TYPY ELEKTROMAGNETICKÉHO ŽIARENIA MAJÚ NA ŽIVÉ ORGANIZMY PREUKÁZATEĽNÝ VPLYV. V tejto knihe podávam prehľad vedeckých poznatkov o širokom spektre biologických účinkov spojených s expozíciou EM poliam. Početné štúdie dokazujú, že v dôsledku expozície EM poľu dochádza k poškodzovaniu a mutáciám v DNA - teda v genetickom materiáli,  ktorým sme vymedzení ako jednotlivci i ako druh. Usudzuje sa, že mutácie v DNA predstavujú počiatočné štádium rozvoja rôznych typov rakoviny." "WHO oficiálne považuje EM pole - vrátane bežného poľa sieťového kmitočtu a poľa vysokofrekvečného kmitočtu (rádiového) - za možnú príčinu rozvoja vývoja rakoviny." Dr. Martin Blank, cit. z knihy DOBA JEDOVÁ 7 - ELEKTROSMOG.  Dr. Martin Blank podobne ako mnohí iní vedci a podnikatelia nepoužíva mobil ani Wi-Fi.
Dr. MARTIN BLANK, cit z knihy: DOBA JEDOVÁ 7 ELEKTROSMOG

prof. HENRY LAI: MÔŽE MOBIL POŠKODIŤ DNA A SPÔSOBIŤ RAKOVINU? / prof. HENRY LAI: CAN CELL PHONES DAMAGE DNA AND CAUSE CANCER? (SK, ENG) https://www.biblik.sk/news/prof-henry-lai-moze-mobil-poskodit-dna-a-sposobit-rakovinu-prof-henry-lai-can-cell-phones-damage-dna-and-cause-cancer/

 

Satanisti a fašisti sa jednoducho rozhodli vyvražďovať ľudí: vakcíny, chemtrails a EM žiarenie sú ich spôsob na spôsobovanie chorôb (choroba=otrava) a depopuláciu! Len kôli EM žiareniu bývajú v okolí nových antén (ale i z niektorých nových mobilov a bezrôtových zariadení) obrovské problémy - od bolestí hlavy, bolestí kĺbov, príznaky chrípky až po dusenie, náhlu neschopnosť rozmýšľať až dezorientáciu v blízkosti zdrojov EM žiarenia! (zaujímavé informácie o škodlivých účinkoch EM žiarenia - špičkový vedec Eric Dollard)

Ľudia by tieto vysielače podobne ako antény v mestách na strechách a na stožiaroch mali začať plošne a vo veľkom skrátka likvidovať! A to v prvomrade najmä tie antény v blízkosti domov na videku a antény v mestách na strechách škôl a panelákov. Ľudia by mali začať tieto antény v rámci nutnej obrany likvidovať a zapaľovať, podobne ako to robia ľudia v Anglicku a vo Švajčiarsku - takto dnes organizujú uvedomelí občania referendá, voľby a petície! Angličania a Švajčiari to už pochopili, toto je dnes, keď vieme, že tieto zariadenia spôsobujú choroby a škodia, namiesto listov a petícií tá správna voľba:

Informácie a odkazy o zapaľovaní mobilných staníc a vysielačov tu:

https://www.biblik.sk/news/telekom-zacal-5g-pokryvat-trencin/

 

Súvisiace články / related articles:

KAM ZMIZLI VTÁCI? A ČO SA V NAŠICH MESTÁCH TAK NÁHLE ZMENILO? / WHERE ARE THE BIRDS? AND WHAT IS NEW IN OUR CITIES (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/kam-zmizli-vtaci-a-co-sa-v-nasich-mestach-tak-nahle-zmenilo-where-are-the-birds-and-what-is-new-in-our-cities/

 

Biblik.sk

POD TOUTO VLAJKOU BOJUJEME PROTI SATANISTOM A FAŠISTOM, POD ČERVENOU VLAJKOU BOJUJEME ZA SLOBODU A ZA NOVÝ, HARMONICKÝ ŽIVOT V NORMÁLNOM SVETE
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás o podporu / Please support:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU