KAM ZMIZLI VTÁCI? A ČO SA V NAŠICH MESTÁCH TAK NÁHLE ZMENILO? / WHERE ARE THE BIRDS? AND WHAT IS NEW IN OUR CITIES? (SK, ENG)

25.11.2022 22:13

Ľudia aj do diskusií píšu, že čo sa stalo: mnohí ľudia podporujú divoký život a kŕmia vtákov. Sypú im zrno do kŕmitok alebo na parapetu. V niektorých mestách jedlo ostáva nedotknuté! Nepriletí žiadny vták, žiadni vtáci nespievajú ani ich už nie je vidieť! Možno, aj tí, ktorí nekŕmia vtáky a majú kovové parapety, bežne sa stávalo, že na ne vtáci našpinili! A aj cez plastové okná je počuť pristávanie vtáka na kovovú parapetu. Tento rok ak sa u nás niečo také stalo, tak buď len raz alebo vôbec! Vtáci sú preč!

Dokonca aj v hore (Brezina) už býva niekedy úplné ticho, je to ako v horore! Dokonca, ani žiadna veverička, postupne mizol z lesa život, ani v lete už takmer vôbec nebýva vidieť veveričky, a teraz v zime tu už nie sú ani žiadni vtáci! Na dlhšej prechádzke naštastie zopár vtákov bolo aspoň trošičku počuť niekde v doline. Jedlo však ostáva aj niekoľko dní nedotknuté, ktovie, či ho odprace človek, alebo zjedia psy! Jediný život v hore je možno nejaká moľa! Takto to nebývalo, na Brezine aj v zime vtáci spievali! A pred domom ďaleko od hory ste videli vrabce, drozdy, občas na parapety s hlukom pristávali holuby, sedávali po strechách, na televíznych anténach... a teraz? ANI JEDENÉHO VTÁKA OKOLÍ SOBLAHOVSKEJ V NAŠEJ LOKALITE NIE JE VIDIEŤ! (namerané  hodnoty  EM žiarenia: dlhodobo presahujú 500.000µW/m2 vonku pred barákom opakované merania v pásme do 8GHz to potvrzujú, čo by sa toto malo redukovať, pribudli ešte nové antény, to je jasný pokus o likvidáciu ľudí, toto nie je žiadna skutočná vláda ani žiadny skutočný štát, ktorý má takéto "normy". Sú to sluhovia diabla a kolaboranti vrahov!

Okenné parapety, ktoré sa málokedy umývajú, sú úplne čisté, inokedy boli stále ušpinené vtáčím trusom, aj keď ste im jedlo nesypali! Dôvod na úmývanie okenných parapet bol práve vtáčí trus. A dnes? NIČ! Vtáci nikde, parapety sú úplne čisté.

Ak sú vaše parapety od vtáčieho trusu, môžete sa radovať! U nás sú dva slabučké náznaky vtáčieho trusu na parapete, kde je do 3.000µW/m2. Kde je 6.000µW a 40.000µW tam už vtáci nechodia, pričom VŠETKY parapety bývali vždy ušpinené od vtáčieho trusu a vždy nás vtáci navštevovali. Kde sú teraz? A žijú vôbec, či vtákov títo hajzli povraždili najprv, aby sa nečvirikalo, že sú to satanisti a masoví vrahovia?

Ak tu vtáci nebývajú, nech nikto netvrdí, že toto je normálne prostredie! My si umelo vytvorené, choré, jedovaté a zamorené prostredie nemáme prispôsobovať, ale našu techniku máme KÔLI SEBE prispôsobovať prostrediu! Tu nejde o rýchlejší internet, ale o CIELENÉ VYVRAŽĎOVANIE OBYVATEĽSTVA! Niektorí ľudia, čo bývajú pri vysielačoch sú stále chorí, aj mladí ľudia - únava a pocit choroby sa zhodujú s dátumom rozšírenia 5G. (pričom ani predtým to nebolo v poriadku, dnes je len z toho oveľa viac ľudí chorých). Niektorí citliví ľudia majú pocit, že v určitých obdobiach dňa (a zvlášť v noci) sa náhle akoby zvýši intenzita vyžarovania elektrosmogu. Možno, títo vrahovia, satanisti a fašisti to vedia regulovať a možno, aj na základe týchto článkoch znížia výkon alebo pozmenia frekvencie... Kto vie... (Cez deň sme namerali 1.400µW/m2 maximum v našom byte, v noci do 3.000µW/m2, meranie jedného konkrétneho miesta, nestačí to však ako dôkaz a merania by sa museli viackrát opakovať, možno je štandard práve tých 3.000µW/m2 ustavične, subj. je cítiť častokrát najmä v noci náhle zvýšenie intenzity žiarenia, merania do 8GHz to však nepotvrdili) 

Bohužiaľ, v takomto prostredí (v okolitých bytoch aj viac ako 100.000µW/m2 z blízkych antén a viac ako 20.000µW prežarujú do okolitých bytov Wi-Fi routre, aj 1.000µW je napr. pre spálne podľa Inštitútu stavebnej biológie už extrémne vysoká hodnota) ťažko môžu byť ľudia zdraví a normálne sa vyvíjať! To nie je normálne prostredie tam, kde sú všade dookola silné mobilné žiariče! To treba pochopiť, zorganizovať skupiny a začať to riešiť, likvidovať vysielače a zapaľovať ich, odstrániť ich čo najskôr z okolia vášho bydliska! Nemá to v blízkosti ľudí čo hľadať! So šíriteľmi bezdrôtových technológií jednať ako s teroristami a s vrahmi! Vyžeňte preč aj montérov bezdrôtových vodomerov a určite si to vyriešte s tými, ktorí ich k vám posielajú!

Chemtrailsom pravdepodobne vyhubili hmyz a mobilné vysielače a 5G pravdepodobne zlikvidovali vtákov. Možno, si ešte pamätáte to obodobie úhnu vtákov, kedy bývalo kopu mŕtvych vtákov po uliciach alebo vták náhle spadol z oblohy, zakrútil sa a zomrel... Tieto veci - podivné počasie, permanentná hmla, úhyn hmyzu, úhyn a zmiznutie vtákov súvisia s najväčšou pravdepodobnosťou s chemtrails, mobilnými anténami, 5G alebo HAARP, dnes možno aj s projektami ako Starlink a Kuiper. V krajských mestách ako Trenčín pribudli nové obrovské antény po strechách panelákov a navýšili sa frekvencie (5G). Celkovo sa zvýšila záťaž elektrosmogom. K tomu ešte, do panelákov montujú akýsi zločinci bezdrôtové merače, vodomery a iné! Presviedčajú ľudí, že bezrôtové vodomery spia a vysielajú len v čase odpoču, podľa našich meraní vysielajú cca 300.000µW/m2 až 2x za minútu. Je podľa našich meraní ekvivalent cca 3 smartphonov. Zrátajte si to na jeden bytový dom, bezdrôtové merače sú akoby pribudlo do domu náhle aj sto mobilných telefónov. Celkovo, je to záťaž elektrosmogom obrovská + kontaminácia vody! A človek je tiež z väčšej časti vlastne voda! Tieto signály veľmi dobre prechádzajú stenami, teda aj ľudským mozgom a všetkými bunkami. Profesor Henry Lai, pri úplne inom výskume prišiel na to, že EM žiarenie spôsobuje zlomy na DNA - teda mobily, mobilné antény, Wi-Fi a bluetooth fyzicky poškodzujú bunky a oficiálne aj podľa WHO je EM žiarenie možnou príčinou rakoviny viď oficiálne vyhlásenie WHO, odkazy tu.

ZÁVER: Vtáci opustili mnhoné miesta, kde sa bežne zdržiavali. V mestách na niektorých strechách domov pribudli nové antény (viditeľne) a nové sú ešte aj tzv. MUSKOVE a ďalšie Wi-Fi satelity na oblohe a je tu ešte aj projekt MOVIR. Súvislosť s úhynom a zmenou správania vtákov je možná a bohužiaľ, dokonca i veľmi pravdepodobná. Rozšírenie 5G v krajských mestách a výstavba nových rádiových vysielačov tzv. digitálneho rádia a nových mobilných antén v mestách sa približne zhoduje so zvýšenou chorobnosťou niektorých ľudí, najmä tých, ktorí bývajú v okolí a v blízkosti vysielačov a takisto s veľmi vysokou pravdepodobnosťou vplýva na náhle zmeny správania vtákov.

Súvisiace články / related articles:

 

ENGLISH:

In our city and in other cities birds are completelly away! Even in the mountains completelly a total silence, like in some horror before an impact of the unknown! We live here over 30 years, we never heard a total silence in mountains on daytime! Today completely no sound of birds in the mountains - normal, omg! This was a longer observation, sometimes you can hardly heard a bird, it's odd... In our mountains (Brezina) there was not any single day without birds, never, even in rain, snow and winter you could hear and see birds! Today, in mountains are almost no birds, even around our house are no birds! Not any single one! What is new? There are new big cell antennas on roofs and 5G! Please use translator to traslate the above article, we hope this article will be woth for you. Thank you. 

Arkan Levov, Biblik.sk

 

Biblik.sk

POD TOUTO VLAJKOU BOJUJEME PROTI SATANISTOM A FAŠISTOM, POD ČERVENOU VLAJKOU BOJUJEME ZA SLOBODU A ZA NOVÝ, HARMONICKÝ ŽIVOT V NORMÁLNOM SVETE
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás o podporu / Please support:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU