TAKTO TO VYZERÁ, KEĎ SA SPOJA SILY / HOW DOES IT LOOK WHEN FORCES ARE UNITED (SK, ENG) (AKTUALIZOVANÉ 20:09 - OČKOVANIE ODJAKŽIVA SLÚŽILO NA VRAŽDENIE A ŠÍRENIE CHORÔB + PREDNÁŠKA HISTÓRIA OČKOVANIA Dr. Loibner / UPDATE 20:09) (SK, ENG)

01.08.2023 15:06

TAKTO TO VYZERÁ, KEĎ SA SPOJA SILY / HOW DOES IT LOOK WHEN FORCES ARE UNITED (SK, ENG) (AKTUALIZOVANÉ 20:09 - OČKOVANIE ODJAKŽIVA SLÚŽILO NA VRAŽDENIE A ŠÍRENIE CHORÔB + PREDNÁŠKA HISTÓRIA OČKOVANIA Dr. Loibner / UPDATE 20:09) (SK, ENG)

https://www.mojevideo.sk/video/3c6fe/uzasna_sila_dvoch_mravcov_ktori_tahaju_za_tykadla_svaba.html

Poznámka Biblik:

 "Budeme viesť výchovu gojimov tak, aby im bezvládne klesli ruky vždy, keď budú mať urobiť zásadné rozhodnutie!" cit. Protokoly sionských mudrcov.pdf (326,9 kB)

Tu je tá príčina! Ľudia by poľahky zatočili so Schwabmi, fľandrami, bláznami aj Sorosmi, ale niekto môže minúť veľa energie a vypracovať kvalitný projekt, gójovia by sa báli podpísať, podporiť, zúčastniť - oni sa boja zaujať akýkoľvek postoj, preto oni sami aj ich deti sú vedené na porážku a oni budú poslušne kráčať! 

Gójovia sa vzoprú len bezzásadovo, ich hlas je možno niekedy počuť, ale nemá žiadnú váhu, lebo za ním nie je žiadny konkrétny cieľ ani konkrétny postoj! "Ja som proti" nie je postoj, postoj znamená SOM PROTI TEJTO KONKRÉTNEJ VECI A NA TOMTO A TOMTO ROZHODNE TRVÁM MENO PRIEZVISKO PODPIS

Ale všimnite si, podpísať dobrú vec (hoci je to v ich vlastný prospech) napríklad petíciu, alebo odhodlaná účasť na proteste - to už váhajú alebo cúvajú, lebo nemajú na to urobiť rozhodnutie, sú to gójovia, zotročený dobytok, na ktorom každý ore! Po vyžmýkaní ich zahodia do koša, ako opotrebovanú súčiastku - veď ani súčiastka okrem nejakého vrzgnutia alebo občasného prasknutia nikdy nič zásadné neurobí - samostane nedokáže zaujať žiadny postoj! Toto je následok mind-control, výchovy, vakcín, synergicky pôsobiacich jedov v strave, vode a kozmetike a samozrejme chemtrails a EM žiarenia (elektrosmogu), ktoré postupne zabíjajú každého a väčšina médií rieši nejaké trápne kauzy... Akoby každý zhypnotizovaný sa len poddal, lebo vraj ináč to nejde (nerieš atď.=mind control program), nechápu, že je to istá smrť!

Wi-Fi=smrť, SMART=vysl. smrt, smrť, to oni dajú sebe aj deťom smarthodinky a odhlasujú smartmerače - oni tomu rozumejú, že keď si myslia, že to neškodí, tak to asi neškodí a podobne ako propagátori vakcín dajú do stávky aj celé ľudstvo - zotročení duchom tohto sveta!

Globálna satanistická mafia si môže udržať moc iba cez zredukovanie počtu ľudí a myšlienkovú kontrolu - kto im to chce umožniť, môže ďalej používať Wi-Fi, smart veci a vakcíny!

AKO SA VYRÁBA BIOROBOT: Ľudia si myslia, že ovládajú modernú techniku, ale pri pozornejšom pohľade badať, že technika čoraz viac ovláda ich! Postupne zaberá v ich živote čoraz viac času, až nakoniec jednotlivec končí ako bezduché telo plne závislé na systéme. Takto sa ľudia stávajú pasívnymi, plne závislými od druhých (lekárov, techniky a ďalších "dodávateľov" našej vody, našej elektriny atď., ako by to bolo niečo normálne, pričom choré je aj to vykorisťovanie niektorými firmami a aj to napojenie na systém u väčšiny mladých a vlastne, už väčšina západného ľudstva vyzerá nejako takto:

Zbytok najodolnejších gojimov, ktorý by mal podľa satanistov toto rafinované vyvražďovanie prežiť, chcú použiť ako otrokov, ale ak by neboli zastavení, neprežil by to nikto!

Očkovanie odjakživa slúžilo na vraždenie a šírenie chorôb, popri ktorom sa sledovali iné ciele - selekcia, a dnes zásahy do DNA, postupná medzigeneračná degenerácia, sterilizácia, rakovinizácia a "autoimutinizácia" a myšlienková kontrola, kde ľudské telá pod zámienkou "chceme vás chrániť" slúžia na testovanie biologických zbraní a nanotechnológií. Zmena zákonmi je ťažko možná, ľudia sami musia skúmať a odmietnuť vydávať svoje telá na opichávanie injekciami pochybných firiem s okultným pozadím. Jednoducho odmietnuť tetanovky*, odmietnuť detské vakcíny a odmietnuť i očkovanie zvierat! Podávanie injekcií s chorobami a jedmi je vždy zločin, v korporátnej satanokracii sa tomu hovorí "prevencia". K očkovaniu si treba zapamätať:

 VAKCÍNA = CHOROBA! 

a ešte cit. Pána Ježiša Krista - Matúš 9:12: 

"ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE CHORÍ!"

“Keby ste zmiešali ortuť, fosfát hlinitý, sulfát amonný a formaldehyd s vírusmi, dali to do injekčnej striekačky a pichli do vašeho dieťaťa, tak vás pošlú do väzenia.
Prečo je to teda legálne pre doktorov?
A prečo im to dovoľujeme?“ prof. Boyd Haley, Univerzita Kentucky

-    -    -

HISTÓRIA OČKOVANIA / HISTORY OF VACCINATION:

Dr. LOIBNER: CHOROBY NEMÔŽETE VYMIETIŤ, MÔŽETE VYMIETIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM / Dr. LOIBNER: "THERE'S NO SUCH DISEASE WHICH CAN BE ERADICATED, YOU CAN ERADICATE ONLY THE CONDITIONS LEADING TO DISEASES (SK, ENG, GERMAN / DEUTSCH)
https://www.biblik.sk/news/dr-loibner-choroby-nemozete-vymietit-mozete-vymietit-iba-podmienky-ktore-vedu-k-chorobam/

related articles / súvisiace články:

*Oficiálna štatistika RÚVZ o očkovaní:

TETANUS DOSTAL ZA ROK IBA 1 ČLOVEK AJ TEN BOL 6x OČKOVANÝ (SK)

https://www.biblik.sk/news/aj-tetanovky-mozu-trvale-poskodit-zdravie-cloveka/

PO ZRUŠENÍ OČKOVANIA CHOROBNOSŤ KLESÁ (SK)

https://www.biblik.sk/news/ockovanie-zaujimave/

SCIENCE Magazine Finally Admits mRNA Vaccines’ Dangerous Side Effects! – update - article ENG, IT:

https://www.vtforeignpolicy.com/2023/07/science-magazine-finally-admitted-the-mrna-vaccines-dangerous-side-effects/

skrátený link: dopice.sk/nza

INTERVIEW S LEKÁROM Z PRAXE O VAKCÍNACH / SHORT INTERVIEW WITH Dr. ARCHIE KALOKERINOS ABOUT VACCINATION DANGERS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/kalokerinos-at-first-it-was-just-a-simple-clinical-observation-i-observed-that-many-infants-after-they-received-routine-vaccines-like-tetanus-diphtheria-polio-whooping-cough-or-whatever-became-ill-some-became-extremely-ill-and-in-fact-some-died/

“Toxic Nanoforms inside Pfizer-Biontech Covid Vaccine”. Vital Study by Italian Biochemist on US Journal of Virology highlights an Alleged Crime (ENG, IT)

https://www.gospanews.net/en/2023/03/25/toxic-nanoforms-inside-pfizer-biontech-covid-vaccine-exclusive-study-by-italian-biochemist-on-us-journal-of-virology-highlighted-alleged-crime/

GRAPHENE NANOSTRUCTURES IN COVID VACCINES - Dr. PABLO CAMPRA (REPORT+LINKS) (ENG) / ŠPANIELSKI VEDCI OBJAVILI GRAFÉNOVÉ NANOČASTICE V COVID VAKCÍNACH (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/graphene-nanostructures-in-covid-vaccines-dr-pablo-campra-report-links/

Dr. CARRIE MADEJ: ARTIFICIAL ORGANISMS AND WEIRD PARTICLES IN VACCINES / Dr. CARRIE MADEJ: UMELÉ ORGANIZMY A ĎALŠIE ZVLÁŠTNE ŠTRUKTÚRY VO VAKCÍNACH (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-carrie-madej-artificial-organisms-and-weird-particles-in-vaccines/

Dr. NOACK: NANORAZORS IN VACCINES / Dr. NOACK: NANOČASTICE VO VAKCÍNACH (SK, CZ, ENG, GER, SPANISH) (+Poznámka Biblik /+ Note Biblik: Príčiny úmrtí / causes of deaths) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-noack-nanorazors-in-vaccines-dr-noack-nanocastice-vo-vakcinach/

Dr. DIETRICH KLINGHARDT: COVID, VAKCÍNY A AKO PODPORIŤ TELO V UZDRAVENÍ SA / Dr. DIETRICH KLINGHARDT: COVID, VACCINES AND HOW TO SUPPORT YOUR BODY TO CURE YOURSELF (SK, CZ, ENG, GER)
https://www.biblik.sk/news/dr-dietrich-klinghardt-covid-vakciny-a-ako-podporit-telo-v-uzdraveni-sa-dr-dietrich-klinghardt-covid-vaccines-and-how-to-support-your-body-to-cure-yourself/

VAJEČNÝ ŽĽTOK AKO LAHODNÝ DEZERT I NA ODBÚRANIE SPIKE PROTEÍNU / EGG YOLK MAY BE PREPARED AS DELICIOUS DESERT AND SPIKE PROTEIN BODY CLEANER (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/vajecny-zltok-ako-lahodny-dezert-i-na-odburanie-spike-proteinu-egg-yolk-may-be-prepared-as-delicious-desert-and-spike-protein-body-cleaner/

UMELÉ ORGANIZMY V TESTOCH NA COVID? / ARTIFICIAL ORGANISM INSIDE COVID TESTS? (SK, ENG) (AKTUALIZOVANÉ, UPDATED)
https://www.biblik.sk/news/umele-organizmy-v-testoch-na-covid-artificial-organism-inside-covid-tests/

RADOVAN DLUHÝ SMITH & Dr. ANA MIHALCEA: AKO DOSTAŤ Z TELA OTRAVU Z VAKCÍN A CHEMTRAILS, DETOXIKÁCIA PRE ZDRAVÝCH I CHORÝCH / RADOVAN DLUHY SMITH & Dr. ANA MIHALCEA: HOW TO REMOVE VACCINE POISON AND CHEMTRAILS FROM BODY, DETOX FOR EVERYONE (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/radovan-dluhy-smith-dr-ana-mihalcea-ako-dostat-z-tela-otravu-z-vakcin-a-chemtrails-detoxikacia-pre-zdravych-i-chorych-radovan-dluhy-smith-dr-ana-mihalcea-how-to-remove-vaccine-poison-and-chemtrails-from-body-detox-for-everyone/

Na záver oficiálna štatistika, ktorá preukazuje podvod s očkovaním (SK, ENG)

https://www.biblik.sk/obrazky/#vakciny-oficialna-rocenka-umrti-australia-vaccines-official-yearbook-of-deaths-jpg

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!