AKTUÁLNE SNÍMKY OBLOHY: CHEMTRAILS + HAARP (AK CHCEME PREŽIŤ, JE POTREBNÉ VYTVORIŤ RIADIACE ŠTRUKTÚRY - CENTRÁ PROTIFAŠISTICKÉHO ODBOJA V KAŽDOM MESTE)

23.05.2022 19:14

Niekoľko dní po sebe nad Trenčínom prebieha intenzívne posýpanie. Dnes mohli ľudia pociťovať nielen zmeny nálady ale aj prudké bolesti hlavy v asi 10 sekundových intervaloch - pravdepodobne následok odrazu rádiových vĺn od chemickej vrstvy na nebi. Týmito chemikáliami a pravdepodobne nejakou technológiou, ktorú pracovne nazývame HAARP, sa ovplyvňuje počasie i ľudské myšlienky. Úrady, vláda ani Polícia napriek mnohým podnetom nerobia na objasnenie týchto kriminálnych aktivít (ktoré môžu vyvolať choroby a smrť) vôbec nič, ba práve naopak - poučujú nás o hoaxoch a konšpiračných teóriách, ktoré si sami vymýšľajú - to je zrejme ich hlavná práca a z vašich daní a poplatkov poberajú plat rovnako, ako zvrhlí policajti, ktorí prenasledovali ľudí, ktorí odmietali náhubok! Môžete ma aj zabiť, ale sponzorovať ich nebudem! ŽIADNE DANE, ŽIADNE PLATENIE POKÚT A ŽIADNE DAŇOVÉ PRIZNANIA! Zločinci a kolaboranti s fašistami skončia pred súdom, neexistuje, aby sa im občania skladali na platy!

Vážení Slováci, predpokladám, že scénár s tzv. pandémiou, ktorá bola vysloveným podvodom (pretože množstvo chorých nepostačovalo ani na vyhlásenie epidémie [ZDROJ]) bol iba nácvikom pred skutočným vyhladzovaním ľudstva. Je potrebné vytvoriť riadiace štruktúry - centrá protifašistického odboja v každom meste! A vyvodiť osobnú zodpovednosť polikov, primátorov a úradníkov! Demonštrácie pred ich domami sme videli, ak Polícia a súdy ktoré mali a majú zasiahnuť proti fašizmu na Slovensku nerobia nič, je možné, že mnohí politici budú odsúdení priamo pred svojimi domami! Veľa k tomu nechýba! Na fašistických dokumentoch je obykle buď niekto podpísaný (napr. Mikasové vyhlášky) alebo je možné dohľadať zodpovedné osoby, napr. hlasovanie vo veci zmluva DCA - zoznam poslancov hlasujúcich za zmluvu a podozrivých z vlastizrady nájdete tu

Aj každý vyšetrovateľ, a každý policajt ktorý doteraz vyšetroval chemtrails tak ako vyšetroval, bude braný osobne na zodpovednosť, podobne ako fľandra a predstavitelia zločinnej fašistickej vlády! Dnes, pokiaľ sudca nemá moc odsúdiť človeka na smrť, je to obyčajný šašo a nie sudca! Aké právo má dnes sudca alebo prokurátor? Prokurátor odstúpi trestné oznámenie na Políciu a skorumpovaní policajti sa im smejú do xichtu! Nové úrady, súdy a nové zriadenie budú musieť vytvoriť občania, je potreba sa ozbrojiť, je veľmi pravdepodobné, že budeme bojovať na život a na smrť!

NEROBIŤ NIČ JE PRAKTICKY ISTÁ SMRŤ! Sme v situácii, kedy je už lepšie urobiť aj hlúposť než nerobiť vôbec nič! Myslím si, že inscenácia pandémia bol nácvik holokaustu a masového vyvražďovania ľudstva! Pozorovalo sa, či je globálny prevrat prevediteľný a pokúsia sa pravdepodobne tentokrát už aj naostro! A s väčšinou ľudstva sa nepočíta:

Ciele NWO: udržujte ľudstvo pod hranicou pol miliardy (podľa nápisu na GEORGIA GUIDESTONES to vraj zabezpečí vyrovnanosť s prírodou), pričom nebyť korporátneho kapitalizmu, ľudstvo by mohlo mať počet aj 20, možno aj 40 miliárd, možno i viac! Ľudí na svete je málo, zvlášť USA a Európa má problém, pretože sa rodí menej detí než je potrebné na zachovanie bielej rasy! (Viac napr. Elon Musk tu)

 

Každý si tu akoby sa nechumelilo ťuká do mobilu, robí si svoju prácu a postupne sa uťahuje slučka - potom, zaslúžime si od diablov iné pomenovanie ako gójovia-dobytok? Veď ak by ste chceli, museli by ste hľadať aspoň čo môžete robiť! Ak je vaše myšlienkové nastavenie, že "vy aj tak nič nezmeníte" choďte do riti, kúpte si v Kauflande keď nebude čo žrať lopatu a vykopte si hrob! Alebo to sa vám neľúbi? Budete zrejme pochovaný ako nakazený dobytok do masového hrobu alebo spálený v kafilérii! Lebo dobytok je pre vás bohužiaľ správne označenie - váľate sa a žeriete ako prasce a okrem vášho osobného válova a válova vašej prasnice a prasačiat vás nezaujíma vôbec nič! Matovič s Čaputovou, ktorí vám postupne tvoria také podmienky, že budete závidieť mŕtvym - bez Pána Boha a Ducha od Pána Ježiša Krista ste vy nepoznali, aký duch ovláda tých, ktorých ste (vy)volili! Veď ste si zvolili toho, komu ste svojim životom celý čas slúžili, zvolili ste si diabla a Pána Boha ste zavrhli! Mali ste svoju pravdu a Pravda vám bola ukradnutá! Radšej by ste boli, aby nukleárna vojna zrovnala so zemou celý svet, ako by ste si mali priznať, že ste sa mýlili vo svojich názoroch na očkovanie, ktoré sa ukázali ako Dom na Piesku (Kázeň na Vrchu - Mat 5., 6., 7.), nakoľko väčšina očkovaných ochorela hneď-z tej vakcíny, mohli konečne pochopiť pravý účel očkovania ako takého a zároveň aj PRAVÝ ÚČEL VŠETKÝCH DNEŠNÝCH VAKCÍN = ŠÍRENIE CHORÔB, DEGENERÁCIA A SMRŤ! Alebo to sa vám liberálne zmýšľajúcim zdá príliš konšpiračné? Podľa vášho pýchou a jednostranným vzdelávaním porušeného myslenia, na ktorom si zakladáte a myslíte si o sebe, že práve vy máte "vyvážený názor" a že diabli nemôžu byť až takí zlí, že by zneužili očkovanie na svoje ciele???? A KTO VYRÁBA TIE VAKCÍNY???? Nie náhodou korporácie, ktorých predstavitelia spodine vtláčajú svoj názor, že ľudí na svete je príliš veľa? Veď podľa vás, diabol ani neexistuje - všetko, čo nevidíte sú konšpirácie a musia to byť konšpirácie, aj keby po vakcíne na mieste zdochol každý, lebo práve ten váš názor ste postavili nad Boha! A pôjdete tam, kam patríte aj s vašimi názormi, ktoré ste ešte aj vnucovali ostatným! Nahovárali ste príbuzných na očkovanie, manžela ci manželku na očkovanie dieťaťa a každou vakcínou na zdravom človeku či dieťati ste spáchali zločin! KAŽDOU! Aj tetanovkou sami na sebe! A dokonca aj na svojom domácom zvierati, ak ste ho nechali očkovať!

Čo je Pravda aj o očkovaní? "ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE CHORÍ." cit. Pán Ježiš Kristus, Matúš 9:12. Alebo si myslíte, že vôbec máte právo k tomuto niečo dodať? Ak áno, nikto vám očkovať seba ani svoje deti nebráni! Ale neopovažujte sa svoje názory vnucovať ostatným, viete hovno o tom, čo je prevencia! Vy neviete ani, čo to slovo znamená! A ľudstvo potrebuje prevenciu, t.j. ochranu - v prvomrade ochranu pred vakcínami a ochranu pred vakcinacistami, t.j. tými, ktorí vnucujú vakcíny! Vykonávateľ očkovania je zločinec  -     i kat je vrahom! Mnohí lekári sú dnes zločinci a vrahovia a vnucujú ľuďom svoje choré názory, ktoré učia chorí ľudia na bežných školách a univerzitách pre spodinu! Elity a veriaci v jedného Boha sa nikdy neočkovali, viď článok tu. Vedia, že choroba i zdravie je predovšetkým otázka prostredia, žiadnu chorobu vakcínou nemôžete vymietiť, teórie o vakcínach sú jeden z mnohých globálnych zločinov a podvodov! Školské učebnice môžu hovoriť o vakcínach jedno (podobne ako o chemtrails hovoria meteorologické učebnice - dávno sfalšované) ale vlastné výskumy hovoria jasne:

https://www.biblik.sk/news/ockovanie/

-     -     -

Volili ste diablov - Sulíka, Kollára, Matoviča, Čaputovú a podobných smradov? Jediný, kto sa hlásil k Bohu a niečo proti diablom robil bol Marián Kotleba! Toho som volil za poslednú dekádu, pretože Marián Kotleba je a doteraz vždy bol jedinou voľbou! Gójovia nazývali Kotlebu fašistom a on jediný proti fašistom z tých akože "strán" aktívne bojuje! (Význam 1488 je tu) Uhrík ma nezaujíma, to pre mňa nie je žiadna voľba! Ale myslím si, že Štefan Harabin sa dokázal, za prezidenta ak ešte nejaké voľby budú a ak po týchto článkoch budem ešte živý, mojim prezidentom je Štefan Harabin!

Ale Marián Kotleba je zatiaľ stále tá jediná strana, ktorú dnes môžem ísť voliť!

Možno máme teraz poslednú šancu si odpustiť a spojiť sa vo finálnom boji za zachovanie života na Zemi proti týmto fašistom a satanistom!

Ako prví by mali ísť voliči Čaputovej a Matoviča ísť do prvej línie! A hneď za nimi voliči Kollára a Sulíka! KOalícia! KO, ktorí sú zodpovední za dnešnú situáciu na Slovensku!
 

Všimnite si, že v čase tzv. pandemickej inscenácie všetko prebiehalo a neboli nijak vážnejšie narušené plány na vyhladzovanie obyvateľstva cez opatrenia, jedovaté testy a vakcíny! A vládu fašistov na Slovensku buď zhodíme a pokúsime sa vytvoriť suverénny štát, alebo zahynieme. A život vo fašistickom štáte je horší ako smrť! Ak by fašisti, satanisti a psychopati ostali pri moci, neprežil by tu vôbec nikto!

Ak my občania nebudeme robiť nič, ako môžeme čakať Boží zásah? Prečo by mal Boh zasahovať tam, kde o Neho a o normálny život nie je záujem? Boh má svoj čas, to, ako v určitých obdobiach jednoducho prebieha Boží zásah je popísané tu

Väčšina ľudí si chce zachovať starý obraz sveta, jedným som si istý, že čochvíľa bude rozbitý na kúsky! Na výber je jednoduchý život v harmónii s Prírodou alebo pokračovanie korporátneho kapitalizmu-parazita, ktorý zabije nakoniec aj svojho hostiteľa! Ostáva nám buď návrat k Bohu a Prírode, alebo pokračovanie tohto bohužiaľ primitívneho a deštruktívneho systému, ktorý nám 100x opakovaná lož vydávala za jediný správny! Aj keď vás to mnohých prekvapí, človek nemôže žiť v prostredí obklopení rádiovými signálmi ak chce byť zdravý! Ak by sme ako ľudstvo chceli, našli by sme možnosti ako využívať moderné technológie bezpečne, ale od rádiových vĺn budeme musieť pravdepodobne celkom upustiť! Moderné mesto môže byť v harmónii s prirodzeným prostredím, nielen kopa smoly a betónu popri tých nezdravých výškových budovách, kde býva naraz pospolu viac ľudí - už to je choré prostredie a choré bývanie! A toto tu niekto považuje za normálne? Veď Zem má určité žiarenie, už topánkami si človek blokuje kontakt - dotyk so Zemou, a keď človek dlhodobo býva odtrhnutý od zeme napr. vo vysokej budove, ako môže ostať normálny? Skúste vychovať dieťa bez dotyku... Pravdepodobne bude zomierať, podobne ako dnešná od Zeme odtrhnutá civilizácia! My normálne prirodzené bývanie, čistú vodu, čistý vzduch a normálne prostredie bez rádiových signálov potrebujeme viac ako GPS, mobily a internet! A čomu dávame prednosť a kôli čomu? Veď ak toto znamená moderné, tak je to deštrukcia, to je prinajlepšom návrat do jaskyne, lebo povrch Zeme sa kôli móde, rádiovým vlnám a túžbe ovládať počasie (chemtrails) stáva postupne neobývateľný! Pravý význam slova moderný je podliehajúci trendom, ktoré sú tak zvrátené ako dnešné ľudstvo! Niekto nám vnucuje deštrukciu ako to najlepšie, ako pokrok, módu! A normálna civilizácia môže používať i moderné technológie, ale v prvomrade s ohľadom na celkové dopady! A ak mobily a rádiové vlny škodia - čo je istá vec, tak sa ich budeme musieť vzdať! Veď určite môžeme nájsť mnohé iné, bezpečnejšie spôsoby bezdrôtovej komunikácie!

-     -     -

A namiesto plytvania a hromadenia kapitálu plánovaná výroba - absolútny zákaz vytvárania zisku, alebo každoročne namiesto daňových priznaní povinný návrat všetkých peňazí na všetkých účtoch i všetkých úspor späť do kolobehu - ak by sme teda chceli mať štát bez kolapsov, bez inflácie a bez finančných kríz! Práca má robiť pre hodnotu, ktorú prináša a nie pre mrzký zisk, ktorého konečnou motiváciou je obetovať aj život na celej planéte! Štát musí nastaviť nejaké pravidlá pre trvale udržateľný život na Zemi a nie hrať sa na demokraciu a po nás potopa! Takáto demokracia je zločin na budúcich generáciách a nazdávam sa, že si vyžierame, čo sme si natropili, pretože verím, že žijeme viac životov a inkarnovali sme sa do systému, ktorý sme kedysi sami pomáhali vytvoriť!

Napadol ma jeden citát: "AK JE TU NA ZEMI HANBOU BYŤ CHUDOBNÝ, PREČO NIE JE ZÁROVEŇ HANBOU BYŤ BOHATÝ?"

-      -      -

 
 

CHEMTRAILS + HAARP, TRENČÍN 23.5.2022:

CHEMTRAILS + HAARP, TRENČÍN 23.5.2022

__________________________________________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU